Ako sa zbaviť žiarlivosti?
Ahojte, rada by som si prečítala vaše rady, názory na moju situáciu. Ani neviem ako začať.. S priateľom sme spolu vyše troch rokov. Máme celkom pekný normálny vzťah. Až dokým priateľ nemá nejakú akciu, pánsku jazdu.. Ani neviem či je to žiarlivosť u mňa, ale ja sa strašne bojím že si nájde inú, že ma podvedie, že bude tráviť čas s inou ženou na akcií. Pritom nebehá za inými, nedáva mi najavo že ho nejako extra zaujímajú iné ženy. Vždy keď ide na nejaký záťah bezo mňa, mám strach že sa tam zamotá s inou, pritom mi to vyhovára, no ja som z toho hotová :( ako som už spomínala, neviem či je toto žiarlivosť z mojej strany, keďže má cca 5 kamarátok, dokonca jednu susedu ktorá ho príde navštíviť aj domov keď som s ním neni, stretávajú sa niekedy a to mi vôbec nevadí. Žiadna z jeho kamarátiek mi nevadí, ide len o to že keď ide s kamarátmi na akciu, stále mám v hlave to že tam bude s nejakou ženou, alebo že si tam zavolajú nejaké... Prosím, nepíšte mi ako je to zlé, lebo ja viem že je to zlé, z mojej strany je to otras! Bola by som rada keby mi skôr napíšete nejaké rady, typy ako na takéto veci nemyslieť, ako nebyť takáto keď niekam ide. Mrzí ma to, nechcem byť taká ale ide to ťažko.. Čo robíte vy keď ide váš muž niekam na akciu, chatu len s mužmi? Prosím poraďte mi. Ďakujem

@1medvedik1 tak treba ísť snim na chatu sa ho spýtaj či by si nemohla ísť aj ty ... ?