Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
ale baby neviem si pomoct,on nás tu len hecuje k reakciám 😝 je to podla mna chlap čo ani sám nevie čo chce a je očividne zaskočený tým ako sa chová jeho ex,a asi nevie čo už teraz zo sebou,myslím si aj to,že sa bojí zodpovednosti za dieta,inak by sa tu nezatrepával,ale bojoval o dieta,ale on ani sám nevie či to chce a snaží sa to uhrat na chudáčika,lenže je už neskoro plakat nad rozliatym mliekom,ani nechcem veditet čo povyvádzal svojej ex ak sa až takto radikálne rozhodla riešit situáciu 😝
@sarzan a miluješ vôbec svoju ex? miloval si ju? ved dieťa je zodpovednosť a to ste museli vedieť čiže tam musela byť reakcia ideme bez ochrany chceme bábenko, sme zodpovedný vieme sa o neho postarať. či to len pudy zasiahli že som boss a idem bez ochrany ved čo sa môže stať aspon si užijem? keby si miloval matku svojho dieťaťa snažil by si sa správať inak. čakanie dieťaťa zaskočí aj dlhoročných manželov ale vedia sa stým vysporiadať a tešiť sa, muž by si mal vážiť matku svojho dieťaťa, pomáhať jej, vieš tehotenstvo je plné hormonálnych reakcií, býva jej zle, zmení sa žeme telo, priberie, rastie bruško, su to situácie s ktorými sa musí žena vyrovnať a ty jej v tom očividne nepomáhaš len siloumocou tváš na uvedení v rodnom liste (čo tej žene jej terazuplne jedno čo bude v rodnom liste)ona má teraz problémy zo sebou, musí zariadiť milion vecí pokupiť milion vecí pre bábo, psychicky sa pripraviť na zmenu, pôrod a jednoducho pri tom nechce teba a asi vie prečo.
@ttrrinitty dieta by nemalo byt dovodom boja medzi pohlaviami
presne tak proste si spravil co chcela a dost.nechaj ju ak ju nemilujes a ak ano chod za nou s obrovskou kyticou ruzi a popros ju o odpustenie slub jej vernost a hlavne to spln!

@sarzan chce dieta pisane len na seba, cize ziaden RL, ziadne tvoje meno, ziadne tvoje prachy a ziadny ty