Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
@sarzan pokial zarobis - tak platit musis. zo zakona ma narok dieta na podobnu zivotnu situaciu ako rodic. Ked ta da matka tvojho dietata na sud, a tebe to vyjde... tak by dostala aj 500
to ze ma neake stare handry po sestrach... tak to by na sude nezavazilo.
a 100€...ooo, doprajes dietatu teda. vybavicka je draha... to nejde len o par handier ktore treba kupit. 😔 😉
@sarzan očividne si nič nepochopil,ale v pohode,sú to tvoje problémy,narobil si si ich sám a zámerne,tak sa maj ako chceš 😎
@ttrrinitty nemusis reagovat,ja tvoje prispevky nepotrebujem aj tak si si na mna zasadla 🙂
@sarzan nechceš si založiť tému samostatnú: "sarzan a jeho problémy? " myslím že na dlhe roky by popísalo kooopec strán.
výživné na seba pýtaju tých cca 150-200 € a kočár cca taký priemer stojí od 200-600 € sú aj drahšie aj lacnejši a rôzne kombinácie aj pri niektorom autosedačka, takška ku kočíku, pláštenka, sieťa proti hmyzu a napríklad len si pozri kolko stojí balík plienok a taký balik tak mána nejake 2-3 dni akokeby dakedy aj za 2 dni minie.
@sarzan no comment 😝 😀
@ttrrinitty ved nase mamy plienky vyvarali! 🙂
@sarzan upodozrievam ťa,že si tu robíš z každej baby len prču....Mám pravdu???? Keby mi otec dieťaťa poslal 100eur na výbavu,tak by som ho poslala niekam....len jazdený polský kočík tolko stojí...to by si už mohol vedieť,ked tu tráviš tolko času...
jezkove oci ze 100 ecok! Plienky su dost draha zalezitost kocik autosedacka postielka oblecenie najlepsie nove vobec sa nemusi trafit do rocneho obdobia s velkostou .to ta nenapadlo? Kocik po sestre? Nepoznam mamicku co netuzi po novom kociku zvlast ked bude prve dieta.ked bude vacsie najvacsie vydavku bude obuv.kazde cca 3 m.novu.takze kludne to moze vyst aj na 500ecok mesacne.dalsia vec koji ale zajtra uz nemusi kade co sa stava a uz len potom tie mlieka kupovat .napisala by som ti toho ovela viac ale deti sa mi tu po posteliach mlatia a maju spat

@sarzan to, ze tu travia mamicky na materskej kopu casu by som pochopila, ale ze tu cely den nieco riesi chlap, tak to hovori same za seba! Musis byt velmi vytazeny..