icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

Strana
z13
sashabb
15. júl 2011

že plienky vyvárať ... tak potom namiesto kočíka táčky a namiesto postielky bednička ... ach jaj ...

jankanelka
15. júl 2011

@sarzan no ved vravim, si hlupy az to dvermi trieska 😀

jankanelka
15. júl 2011

@sarzan ked si svojej ex spravil dieta, ked ho chcela a dalej to neriesil, tak to neries ani teraz a chod kade lahsie

lenuska20
15. júl 2011

@sarzan ty radšej chod za tú mláku, bude mať pokoj tvoja ex a ked bude dieťa staršie sa tiež nebude aspoň hanbiť za otca s tvojim IQ, pretože to je hlboko pod bodom mrazu...a budú mať pokoj aj kočky na MK...

pici
15. júl 2011

@sarzan no 100 eur mesacne je cena akurat, mohol by si dat 150 a bolo by to super. ako prispevok na vybavicku 100 je nic. tolko stoji prebalovaci pult a par plienok. vyvarat plienky je neekonomicke, casovo narocne, a koniec koncov aj financne ta to nevide o nic menej ako plienky kupovane... neviem preco by mala mat kocik po sestre????????????? len preto ze ty si myslis ze by mala, no kazda zena chce mat svoj kocik. tolko ti poviem. a zakladna vybavicka pre dieta stojim niekolko krat viac ako 100 eur. skus prehodnotit

vejinka
15. júl 2011

no chudak chlap teraz rata ci tolko vobec ma.sme mu riadne dali no realita je taka

kisska158
autor
16. júl 2011

@lvka v tom vztahu som len trpela ale tolerovala som mu dlho vsetko lebo som ho milovala

kisska158
autor
16. júl 2011

@martinka17 mno praveze momentalne vobec netusim ci pracuje pretoze mal pracu tu blizko ale po hadke medzi nami odisiel z prace a prestahoval sa k otcovi....ale naposledy tvrdil zevraj ma vybavenu robotu ale co je pravda neviem

martinka17
17. júl 2011

@kisska158 je to na tebe, len si uvedom, že každá povinnosť mu dáva aj právo a zamedziť styk otca s dieťaťom, lebo ja si to neželám, nie je také jednoduché, ako si niekto myslí 😖 Podľa opisu to nie je nejak dobre zarábajúci človek a teda ti vysoké výživné nehrozí, tak aby si o 3 roky, keď odíde s tvojim dieťatko m na víkend neľutovala, že si sa na to vôbec dala 🙄

hajanka
17. júl 2011

@kisska158 tak ak rozmyslas o tom ze ho zapises do RL ako otca len kvoli vyzivnemu, tak si myslim, ze uplne zbytocne. Ako tu dievata pisali, ani to ti nakoniec nemusi posielat a este budes mat s tym tahacky po sudoch, ked sa ho budes chciet dozadovat... aj tak ho mozno neuvidis, alebo ti sud max. prisudi vyzivne vyplacane statom, co je min. ciastka. Ak nema pracu, tak si myslim, ze to za to nestoji :(

Strana
z13