Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
@sarzan ja naozaj neviem o co tebe ide..do kazdej diskusie nesies len negativnu naladu. Ked som sa narodila, bola moja mama slobodna maminka a predstav si, ze si nasla priatela, neskor manzela, toho najlepsieho otca na svete, biologicky otec mi nikdy v zivote nechybal...teda by som sa zamyslela na tvojom mieste co to tu pises...a dalsia vec pri krste dietata vobec nemusia byt dvaja rodicia!!! moja mama bola slobodna ked som mala krst a krstili ma aj bez pritomnosti otca...
@sarzan nechapem ako to mozes tvrdit s takou istotou, ked ho ani nepoznas, ale v poriadku..necham tak, moj ,,biologicky ,,otec" o krste samozrejme vedel, ved bol z tej istej obce, teda sa tam vtedy zdrziaval, mal tam znamych atd. vedel o tom, a vsak sam sa rozhodol neprist, prve dva roky detstva za mnou doliezal, ale mna nezaujimal, vraj som ho ako otca uz vtedy neakceptovala, ked k nam chodil mamin novy priatel rozumela som si viac s nim, mamina si ho zobrala a je aj vzdy bol skvely otec, velmi si ho vazim, dokonca si ma dal napisat na svoje meno - osvojil si ma a moj biologicky ,,otec" s tym ako inak suhlasil...po 18-tich rokoch sa prisiel hrat na velkeho ocinka, ale ja som mu dala jasne najavo kde je jeho miesto
@sarzan áno, sedí doma a rozmýšľa o blbostiach alebo píše na koníku a otravuje tu vzduch. mimochodom, ak nie v RL, nie je ani krtsom liste, farár s tým nemá problém 😉
@kisska158 rozhodla si sa správne, toto prebolí a bude dobre, každú to raz prebolí a prvý úsmev, prvý smiech, prvé krôčky....všetko pomôžu zahojiť rýchlejšie, ako sa ti teraz zdáááá 😵 😵 😵
@martinka17 vieš,ale ja som sa pytal kde sedi v kostole biologicky otec?
@sarzan a ja som písala presne o biologickom otcovi 😉
hej,krst je udalost,od ktorej zavisi cely zvysok zivota..a najma,kde sedi v kostole otec..
najlepšia správa dňa, otrava odišla 😀
@sarzan primitivny nazor 😒 len tak mi pridu tie tvoje reci, biologicky otec nie je otcom!!! vyspat sa s niekym je velmi lahke, ale ked sa jeden chlap nevie o dieta postarat, ani zdaleka si nezasluzi pomenovanie otec. ze by som ti tu bez neho nepisala? bez mojho ,,nevlastneho" otca by som tu nesedela, ten sa o mna staral, ten ma zivil, vychovaval, jemu som vdacna za moj zivot a za to cim som..neznasam ked sa na taketo veci vyjadruje clovek co nieco nezazije, ale mudre reci ma
a inak on nefiguruje ako moj otec ani na rodnom liste, ani nikde inde, je mi to nic, ale ty si obhajuj dalej chlapov, ktorí si zeny nevazia..ale ja uz reagovat nebudem,,,strata casu s tebou debatit
@martinka17 😀
Zienky, kluuud..Vsade, kde sa on zapoji do debaty, tak to len kazi.. 😉 Vymysla si hluposti a ja sa len cudujem, ze ho este nik neblokol s takymi komentami, ake tu dava.. 😀
Zacinam pochybovat aj o tom, ze nejake dieta jeho expriatelka caka.A ak aj caka, tak sa uz vobec necudujem, ze mu ani o porode povedat nechce a ani to pohlavie.. 😉
@sarzan koho zaujima biologicky otec? koho? nikoho drahy nikoho. a vies preco? lebo otec nie je ten, co jeho spermia oplodni vajicko ... ani ten, co zenu podozrieva ze dieta nie je jeho... a ani ten, co si mysli ze ako biologicky ma byt niekde v kostole na krste... otec je ten, co da matke lasku, kto vytvori rodinu, kto sa o dieta postara a kto dieta miluje. byt otcom nie je odovzdat geneticku vybavu, ale byt pre dieta vzorom. a to muzi, ktori zdupkaju, pochybuju, ponizuju atd... rozhodne nie su. zena s dietatom nie je prekazkou pre muza. normalneho muza.
ty si velmi neprijemny a utocny, zakomplexovany a hlavne strasne zroneny, ze ta ta tvoja kopla do zadku s celou tvojou hrdostou, nosi tvoje dieta a s tebou nechce mat nic spolocne. ibaze my tu za to nemozeme... presne tak ako ty nemozes za problemy, ktore mame my doma... asi si zroneny ze nebudes mozno ani uvedeny na rodnom liste, lebo si taky nikto pre svoju byvalu, a tak strasne s tebou nechce mat nic spolocne... ze? tak tu vyryvas do slusnych zien ... je mi ta skutocne luto a vyhladaj pomoc
@pici áno, krááásne napísané 😀
@kisska158 hlavu hore dievca aj ked to dlho potrva. taketo trapenia su dlhe a bolestive. radsej skor urobit taketo rozhodnutie ako neskoro.
a ujo sarzan mi velmi pripomina mojho byvaleho az obcas zacinam uvazovat ci to nie je on. jeho spravanie je velmi podobne. a takyto typ chlapa nech ta pokoj svojej byvalej a nech si zije svoj vlastny zivot a im da pokoj a necha ich zit.

@hajanka jasne,najde si lepssieho neberme jej iluzie-ty už si si nasla?