icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

pici
8. júl 2011

@kisska158 urcite je to tazke a urcite ti prajem vela sil. to, ze dietatko je pre muza prekazkou, moze povedat len velmi nestastny chlap... verim, ze najdes malej skutocneho ocka...

jarus1
8. júl 2011

pici 100 bodov 😀 😀 😀 😀 😀

jahodnicka
8. júl 2011

@sarzan Co je to za chlapa, který tráví svůj volný čas (a podle množství příspěvků je ho asi dost) na stránce pro mamičky a budoucí mamičky 😕 😕 😕 ..a ještě si asi myslí, jak to tady někomu nandá???Hmmmmm 😅

pici
8. júl 2011

@jahodnicka hlada pribehy podobne toho jemu... a ked nenasiel zeny ktore opustili takych skvelych biotatkov ako je on, tak neuspel, chodi vyryvat.. vsade :D

jankanelka
8. júl 2011

@katy1979 aj mne sazan toho mojho ex pripomina, mozu si ruky podat "biootcovia" 😀 stazuju sa aki su nestastni, ked nie su zapisani v RL ale o dieta sa nezaujimaju a ked nemusia platit, len im to vyhovuje. ved kolko stoja SMS, to by takych zruinovalo, keby do roka napisu 3 SMS dietatu (narodeniny,meniny a Vianoce) alebo donesu pupavu k narodeninam... ten moj ex myslim ze ani nevie, kedy ma moja dcerka meniny 😉

sarzan
9. júl 2011

@olifcek viem ako to spravim opytam sa kde si mamina praje aby sedel a vyjdem jej v ustretí,ved nech je spokojna

sarzan
9. júl 2011

@jahodnicka a coze som ti nandal? sama reagujes a este k tomu odveci,tam mas radit tej kocke aby nechala toho svojho biodebila ako jej to tu radia vsetky-nebud vynimkou 🙂,mna si nevsimaj

sarzan
9. júl 2011

@jankanelka ja som jej peniaze poslal aj proti jej voli-sam som zvedavy ci sa vratia alebo nie-kazdopadne lepssie som spravit ani nemohol,dieta stoji peniaze bez ohladu na vsetko ostatne

sarzan
9. júl 2011

@katy1979 neni som tvoj byvalý,ale nas pribeh bude skoro na 100% podobny-ty si dokonca taky rocnik ako moja ex

sarzan
9. júl 2011

@pici drzme sa tematu-ja som jej len poradil,ale ocividne to vyvolalo co? príliv vln proti muzom ako takym-a po mne sa tu zacali vozit zase

sarzan
9. júl 2011

@pici naskyta sa otazka po akom case od narodenia teda prestava byt biologicky otec otcom podla teba? po tyzdni,dni,roku,rokoch lebo ak napr.po dni tam sa este ani nemoze moc starat-teraz bud mudra 🙂

pici
9. júl 2011

@sarzan biologicky otec prestava byt otcom, ked sa tak prestane chovat.. casove ohranicenie je individualne

lili_mia
9. júl 2011

@kisska158 ktorá alternatíva je lepšia? ked dieťa od narodenia vyrastá bez "otca", alebo, povedzme po polroku sa rodičia rozídu a dieťa ucíti, že v jeho okolí niekto chýba? To vyrastanie bez má aj podotázku, budú sa neskôr s týkať? Mnohé deti tak vyrastajú, vedia, že tato s nimi nebýva. Myslím si, že my dospelí sa zbytočne trápime, deti si to samé poriešia a dnes nie je doba, kedy sa deti vysmievajú, alebo rodičia dávajú pocítiť slobodným maminám, že sú niečo horšie. Ja poznám staršiu paniu, jej synátor, mal už 35 na krku a ona bola z toho nešťastná, nevedel si nájsť partnerku jemu vyhovujúcu, dokonca aj 30tničky bažia po diskotékach ako malé 13ročné žaby a on už potreboval po práci pokoj, prechádzku či spoločnú večeru a nie ešte vymetať bary, ved zajtra je sobota. Až prišiel na návštevu s milou pani a dievčatkom na rukách 🙂 pani bola šťastím bez seba, že konečne si našiel svoje šťastie,ani jej nenapadlo myslieť na to, že vnučka má iného ploditeľa. Získala dve nevesty 🙂 Netreba sa trápiť nad tým, čo bude. Treba žiť prítomnosťou a trápiť sa budeme, až ked problém príde, inak prídeme o prítomnosť a život nám utečie. A nerieš, čo povieš, ked sa bude drobček pýtať na otca, odpovieš podľa danej situácie, moja kamarátka lesbička povedala, že keby mali tattina, tak by by nemali S. (jej partnerku) a Z. (jej dcéru) a ona (tá malá čo sa pýtala) by nemala staršiu sestru. Život Ti prinesie odpoved na to,čo je spávne, len sa neboj ho žiť podľa seba. Každé rozhodnutie je správne, pretože sa rozhodujeme podľa danej situácie, s danými skúsenosťami, bez ohľadu nato, že časom ten názor zmeníme. Ale nikdy nič neľutujme, v danej chvíli robíme to, čo sa nám javí najsprávnejšie.

slniecko77
9. júl 2011

@sarzan ''moj zlaty'' kludne to moze byt aj pred narodenim

pici
9. júl 2011

@slniecko77 v pripade ako je on. to uz pred narodenim, je "len" sploditel-oplodnovatel, nie otec 😔

jarus1
9. júl 2011

sarzan, ja som tiež otehotnela s mužom, ktorého som milovala a dôverovala mu...no už počas tehotenstva nám začal psychicky ubližovať. Vedel, že ak ubližuje mne, ubližuje aj svojmu dieťau. Vedel,že nás môže urobiť šťastnými alebo nešťastnými. No rozohodol sa pre svoje pohodlie. Svoje dieťa neprijal za svoje, odvrhol ho vo chvíli, ked si jej zdravotný stav vyžadoval dôležité rozhodnutia. Prejavil chlad, nezáujem. Doteraz nechápem čo sa robí v hlave človeka, ktorý odvrhne svoju krv. Toto je jedna z najťažších chvíl v živote ženy-matky. Ale pochopila som jedno. Kto nemá v srdci teplo, nedokáže zahriať svojich blízkych a preto nie je hodný čistej lásky dieťaťa 😵

sarzan
9. júl 2011

@slniecko77 o tom by sa dalo polemizovat

sarzan
9. júl 2011

@jarus1 narodenie dietata sprevadza seria tazkych rozhodnutí,neviem podrobnosti tazko teda sudit,ale asi v tvojom pripade-vinný muž

sarzan
Odpoveď bola odstránená
jarus1
9. júl 2011

sarzan mýliš sa....narodenie dieťaťa je priorita č. 1, preto plne podporujem zakladateľku tejto témy, že aj bez neho ju čaká veľmi intenzívne krásne a láskyplné obdobie 😵 😵 😵

pici
9. júl 2011

@sarzan to asi nebolo pre mna 😅 😅

sarzan
9. júl 2011

@pici lebo vieš ako-kto chce chybicky si najde a ženy rady nafuknu aj malickosti do obrovskych rozmerov,chlapi ani nie-toho pokial nepodvedieš sa väčšinou nejako otrasie

sarzan
Odpoveď bola odstránená
pici
9. júl 2011

@sarzan to k comu pises? ja tu nie som ta, ktore upiera otcovi otcovstvo a prava a povinnosti... to je ta tvoja ex... ja roztahujem manzelovi nohy 😀 a s tym chcem dieta urcite, mozes kludnejsie spavat....

sarzan
9. júl 2011

@jarus1 pis to radsej ako odpoved lebo neblika zmienka,no bodaj by si mala pravdu,ale aj tak jej z casu na cas pride luto-urcite okamihy z mysli velmi tazko vytesníš

slniecko77
9. júl 2011

@sarzan dalo, ale nie zo zakomplexovanym jedincom 😉

pici
9. júl 2011

@sarzan ty proste nevies prekusnut,ze ta tvoja proste kasle na teba a nepotrebuje ta? ze? budes platit love na dieta a tym tvoja uloha zhasla... vies ty si bol pre nu len darca spermii... to mi je skutocne luto, ale v tomto pripade, nie ja som si mala rozmysliet komu som roztiahla nohy ako si uviedol, ale ty si si mal rozmysliet, do koho to pustis :D cmuk

sarzan
9. júl 2011

@pici ved už neupiera,meni nazory podla toho ako jej to vyhovuje 🙂 sam som zvedavy co bude teraz robit,tak ti drzim palce nech to dlho netrva

pici
9. júl 2011

@sarzan nepride jej luto, lebo najde lepsieho , uz teraz to vyhrala lebo nema zavesene imbecila na hlave, ale je sama so svojim dietatkom, uz teraz jej gratulujem, lebo je na tom lepsie ako s tym pankom, ktory je biologickym otcom jej dietata... casom nie ze si spomenie, casom zabudne, pretoze pride iny muz, lepsi hodnejsie jej lasky a dietatko bude mat otca... nie donatora spermii... takze cakum prask... je na dobrej ceste.. a potom kto je v RL a kto je skutocny otec, to uz nikoho nebude zaujimat... podstata je to, komu dieta povie tato...

pici
9. júl 2011

@sarzan zaloz si vlastnu temu , vsuvas tu vlastne myslienky , docela odveci od temy, napadas kazdu ... ty co si za osobu? mne nemusis drzat palce. ja mam otca pre svoje deti... a nie len biologickeho :D