icon

Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?

kisska158
6. júl 2011

ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie

sarzan
9. júl 2011

@pici
@domyyy
@elise
chcel by som sa omluvit týmto trom zenam za to,že sa tu vyjadrujem od veci a omluvim sa v 3 reciach pretoze jedna nebude stacit-prepacte,entschuldingen sie mir bitte,sorry i am cvoker 🙂

domyyy
9. júl 2011

@sarzan 😉

pici
9. júl 2011

@sarzan mne sa nemusis ospravedlnovat. pre mna si velmi zarmuteny clovek... plny zla a zlej energie... a nie . az tak si ta nevsimam. ale toto nie je prva tema v ktorej si bol, urazal, osocoval a podobne. a s ludmi ako si ty , si prepac ale nemam co povedat... nenecham sa od teba urazat, na to si maly pan... daj si svoj zivot trosku dokopy aby si nebol taky neprijemny a tazko travitelny svojimi nazormi

sarzan
9. júl 2011

@pici prepac,že som sa ospravedlnil

pici
9. júl 2011

@sarzan nebolo uprimne

sarzan
9. júl 2011

@pici dokaz to

pici
9. júl 2011

@sarzan nemusim hovoria ta teba tvoje prispevky

jahodnicka
9. júl 2011

@sarzan Promiň, vím, že jsem reagovala od věci, zkrátka jsi mě zaujal, tak mi to nedalo... 😉

sarzan
9. júl 2011

@pici pismena su len znaky,značky a mozu byt klamlive a daju sa pochopit inak ako su myslene preto sa na ne nemozno az tak drzat

pici
9. júl 2011

@sarzan tak si do buducna tieto znaky a znacky lepsie premysli

sarzan
9. júl 2011

@jahodnicka jsi hezká vyzeráš trochu ako xena 🙂 to je v pohode ja som si tu už zvykol,že som tu nejak mimo misku

sarzan
9. júl 2011

@pici prepáč,že najskor pisem a potom myslím

pici
9. júl 2011

@sarzan uz som ti povedala ze tvoje ospravedlnenie nepotrebujem... urcite tomu rozumies

sarzan
9. júl 2011

@pici ano pochopil a komu sa to teda vlastne mam ospravedlnit?

cecil36
9. júl 2011

@sarzan vcera sa tu vela kociek uprimne potesilo, ked si sa rozhodol rozlucit sa. Skoda len, ze ti to vydrzalo tak kratko, mohol tu byt konecne pokoj. Ale k veci:
1. Z tvojich dnesnych prispevkov sme pochopili, ze vies urazat (napriklad pici a svoju byvalu priatelku) a pouzivat prekladac google (to ked si napisal ospravedlnienie v NJ a AJ).
2. Osocoval si svoju byvalu priatelku, ze nevie pravopis a bla bla bla. Po A/ ovladanie pravopisu nie je znakom intelegencie, ta sa meria trochu inak. B/ Co sa tyka pravopisu, ty tiez nie si z vyberoveho stada, lebo napisat omluvit a omluvim je cechizmus a spravne si mal napisat ospravedlnit sa. Takze, co chces komu vycitat?????
3. Nechapem, co robi normalny, dospely chlap na fore pre mamicky. Jaaaj vlastne uz chapem, snazi sa svoju frustrovanost a neuspech zvalit na vsetkych naokolo. Ale chyba, chyba! Toto ti drahy sarzan vobec nepomoze. Byvalka sa k tebe urcite nevrati, lebo bud chcela iba dieta a bolo jej jedno s kym, pretoze s jeho otcom sa nemieni stretavat (v tom pripade si mohla dat aspon trochu namahy a chvilu hladat, lebo natrafit na takeho blba ako si ty bola pre nu fakt smola) alebo sa jednoducho mimco pritrafilo a tak si povedala, ze uz nejako svoje dietatko vychova. Ale zas len bez tvojej akejkolvek pomoci. Tak zabudni, lebo tak ci tak tvoje dieta bude vychovavat bud sama alebo s inym muzom.
4. A ozaj, co si mame vybrat z tvojich kecov, ked mne pises, ze sa k tebe vratila a druhej kocke napises, ze cakas ako tvoje vyzivne na dieta prijme. Nie si ty schizofrenik?
5. Neustale pises MIMO TEMY!!!!!!! Tak zbal kufre a vyhladaj odbornu pomoc psychiatra.

estterka
9. júl 2011

@sarzan vidis,ze nikoho nezaujima,co si myslis,preco sa na to nevykasles? co mas z toho,ze sem prispievas?

pici
9. júl 2011

@sarzan najlepsie bude , ked zacnes pisat k teme alebo si zalozis svoju a tam sa bude pisat k tvojmu problemu

sarzan
Odpoveď bola odstránená
sarzan
9. júl 2011

@estterka zensky uhol pohladu mam z toho

sarzan
9. júl 2011

@pici neviem ci mam momentalne nejaky problem

sarzan
9. júl 2011

@cecil36 viem aj latinsky-cogito ergo sum-myslím teda som

pici
9. júl 2011

@sarzan no zjavne ale mas

sarzan
9. júl 2011

@pici a aky?

miminkad
9. júl 2011

@sarzan tak takeho psychopata ako ty s iq hupacieho konika by som doma nechcela a nedivim sa tej tvojej ex priatelke,ze od teba utekala kade lahsie.taky ako ty patria inam...

mima263
9. júl 2011

rozmýšľam, či sa tu ešte kisska158 vôbec vráti a niečo napíše.
@kisska158 admin môže zatvoriť tému aj na tv.žiadosť, ak by si chcela. Držím palce

cecil36
9. júl 2011

Tato tema vdaka sarzanovi vobec neplni svoj ucel. Vlastne kazda tema do ktorej vkroci prestava plnit svoj zamer, cize poradit a povzbudit sa navzajom. Preto som sarzana nahlasila adminom a som zvedava, ci sa v tejto veci konecne nieco pohne.

pici
9. júl 2011

@sarzan no neviem skus nam povedat, pre nieco sem chodis vyryvat a kazit atmosferu nie?

sarzan
10. júl 2011

@miminkad to vieš kto chce si vzdy najde dovody prečo utiect-aj na tebe by sa nasli neboj sa

sarzan
Odpoveď bola odstránená
miminkad
10. júl 2011

@sarzan chod si svoje komplexy riesit na adekvatne miesta.kto vyhladava chyby,tak si ich lahko najde....a lutujem tvoju ex,lebo si bol pre nu najvacsi zivotny omyl a este aj geneticky material o nicom...