Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
@sarzan mne sa nemusis ospravedlnovat. pre mna si velmi zarmuteny clovek... plny zla a zlej energie... a nie . az tak si ta nevsimam. ale toto nie je prva tema v ktorej si bol, urazal, osocoval a podobne. a s ludmi ako si ty , si prepac ale nemam co povedat... nenecham sa od teba urazat, na to si maly pan... daj si svoj zivot trosku dokopy aby si nebol taky neprijemny a tazko travitelny svojimi nazormi
@sarzan Promiň, vím, že jsem reagovala od věci, zkrátka jsi mě zaujal, tak mi to nedalo... 😉
@jahodnicka jsi hezká vyzeráš trochu ako xena 🙂 to je v pohode ja som si tu už zvykol,že som tu nejak mimo misku
@sarzan vcera sa tu vela kociek uprimne potesilo, ked si sa rozhodol rozlucit sa. Skoda len, ze ti to vydrzalo tak kratko, mohol tu byt konecne pokoj. Ale k veci:
1. Z tvojich dnesnych prispevkov sme pochopili, ze vies urazat (napriklad pici a svoju byvalu priatelku) a pouzivat prekladac google (to ked si napisal ospravedlnienie v NJ a AJ).
2. Osocoval si svoju byvalu priatelku, ze nevie pravopis a bla bla bla. Po A/ ovladanie pravopisu nie je znakom intelegencie, ta sa meria trochu inak. B/ Co sa tyka pravopisu, ty tiez nie si z vyberoveho stada, lebo napisat omluvit a omluvim je cechizmus a spravne si mal napisat ospravedlnit sa. Takze, co chces komu vycitat?????
3. Nechapem, co robi normalny, dospely chlap na fore pre mamicky. Jaaaj vlastne uz chapem, snazi sa svoju frustrovanost a neuspech zvalit na vsetkych naokolo. Ale chyba, chyba! Toto ti drahy sarzan vobec nepomoze. Byvalka sa k tebe urcite nevrati, lebo bud chcela iba dieta a bolo jej jedno s kym, pretoze s jeho otcom sa nemieni stretavat (v tom pripade si mohla dat aspon trochu namahy a chvilu hladat, lebo natrafit na takeho blba ako si ty bola pre nu fakt smola) alebo sa jednoducho mimco pritrafilo a tak si povedala, ze uz nejako svoje dietatko vychova. Ale zas len bez tvojej akejkolvek pomoci. Tak zabudni, lebo tak ci tak tvoje dieta bude vychovavat bud sama alebo s inym muzom.
4. A ozaj, co si mame vybrat z tvojich kecov, ked mne pises, ze sa k tebe vratila a druhej kocke napises, ze cakas ako tvoje vyzivne na dieta prijme. Nie si ty schizofrenik?
5. Neustale pises MIMO TEMY!!!!!!! Tak zbal kufre a vyhladaj odbornu pomoc psychiatra.
Tato tema vdaka sarzanovi vobec neplni svoj ucel. Vlastne kazda tema do ktorej vkroci prestava plnit svoj zamer, cize poradit a povzbudit sa navzajom. Preto som sarzana nahlasila adminom a som zvedava, ci sa v tejto veci konecne nieco pohne.

@pici
@domyyy
@elise
chcel by som sa omluvit týmto trom zenam za to,že sa tu vyjadrujem od veci a omluvim sa v 3 reciach pretoze jedna nebude stacit-prepacte,entschuldingen sie mir bitte,sorry i am cvoker 🙂