Ako sa zmieriť s opustením partnera v tehotenstve?
ahojte som v osmom mesiaci tehotenstva a momentalne som zostala sama... s partnerom a so mnou to islo dole vodou......najskor sme sa velmi tesili a bolo wsetko v poriadku ale prestal ma chapat stale mi vsetko vycital dokonca aj spanok v tehotenstve , bolesti - tvrdil ze som citlivka ze neviem zniest ziadnu bolest.....zacal ma urazat, ponizovat a nadavat mi tak som sa rozhodla toto trapenie ukoncit......je mi to luto lebo ho stale milujem.......a predsa je to otec mojho dietata - co dokonca zacal pochybovat ci je to jeho a to ma trapilo najviac.......bojim sa ze moje dietatko ma raz bude obvinovat z toho ze nema pri sebe otca a nezijeme ako kompletna rodina......neviem ako mam zniest toto trapenie
ale ved ked je s matkou nech ma aspon jeho priezvisko,kto sa chcel rozist ty alebo on?
@sarzan taketo vyhovorky tohto typu ja milujem 😀 za pracou sa da po prve vycestovat, vzdy je ina moznost nez byt nezamestnany, a okrem toho kto hlada, ten najde, ak nehlada, nemoze cakat, ze mu praca zaklope na dvere, moj priatel je mladí, ma 20 rokov, vcera sme posielali zivotopisy, lebo ide dat vypoved v praci a bol by si v soku, ale dnes rano mu uz prisli dake e-maily, kde sa chcu dohodnut na pohovoroch, dvajau mu vybrat pracovnu poziciu, atd. praca je vzdy, keby si moj priatel nenasiel tu, tak by vycestoval do inej casti sr, alebo do zahranicia, vzdy je ina moznost nez kvasit doma
@sarzan no nie, na obe 33eur, si to nepochopil? zlaty moj, ako tu uz jedna poznamenala, ak nie je chlap boris kollar, tak zena tym ze otehotnie prd ziska ! a vobec, beries to totalne ze zleho konca..normalny vztah nepotrebuje ziadne vyhlasenia otcovstva, ziadne pochybnosti, kto je otec, ziadne dilemy o vyzivnom ani nic podobne, ak je vztah, kde su dvaja milujuci rodicia, idealne manzelia, taketo otazky su uplne bezpredmetne..pre dieta je najlepsie prist do takehoto prostredia a nie do prostredia, kde si rodicia vycitaju, kto komu urobil dieta a kto komu co dlhuje ! je to smutne co tu citam, fakt, totalne nizke !

@sarzan ty co tu uz pises??? co je na tom divne, ze zena chce aby sa jej dieta volalo po nej? ked je raz zapisany v RL musi platit vyzivne, je to tak zo zakona a priezvisko - nechapem, ale riesia sa tu len blbe priezviska, zrejme nechapes, ze dieta sa z muzovho priezviska nenaje...neviem, preco je to podla tvojho nazoru take dolezite a okrem toho drviva vacsina muzov dava take vyzivne na dieta, ze by sa mali hanbit, moja krstna ma dvoch chalanov, od svojho skveleho ex dostava ,,az" 33 eur na kazdeho mesacne, chora suma, ktora nepokryje v podstate nic, len cestu do skoly na tyzden-dva