Ako sa zmieriť s rozvodom ?
ahojte chcela by som sa trosku vyrozpravat ale aj poradit skor po psychickej stranke aj ked nepohrdnem ziadnymi inymi radami. Uz zacal treti mesiac ked zijeme s manzelom oddelene. Mam par dni pred porodom ostala som sama aj na nasu 4rocnu dcerku vsetko platenie ostalo na mna on nespolupracuje ohladom deti sa nevieme dohodnut financne mi neprispieva na malu ignoruje ma nedviha telefon ... prostee tolko vybavovania a nie je s nim o nicom rec. Urobil si novy facebook kde si mna samozrejme nepridal dokonca blokol a na ten stary z ktoreho sme v kontakte sa prihlasi raz za tyzden a napise jednu nesuvislu vetu. O deti sa nezaujima citim ze uz ma nelubi aj ked sme vacsie problemy nemali. Odisiel do zahranicia za pracou ja som ostala doma a uveril reciam svojej rodiny aka som zla zena zla matka ze chodim po nociach von pritom som tehotna so 4rocnou dcerkou a bez vodicaku. Nikdy som nepila ani nepijem nie som discotekovy typ a aj tak vsetkemu veri :( skusala som to zachranit povedal ze mi nevie nic odpustit ze nevie pri mne byt pritom odvtedy za mnou parkrat bol a bolo vsetko ok. Akonahle je s rodicmi huckaju ho proti mne a on sa necha. Babatko nechce vraj niee je jeho. Udajne niekoho ma comu moc neverim on nikdy nebol z tych typov ale je zatvrdnuty aa neda sa s nim pohnut v nicom. Lubim ho napriek vsetkemu neda sa zo dna na den prestat milovat cloveka. Ako sa s tym zmierit ? Chce sa dat vraj rozviest ale papiere zatial nepodava. Neviem si predstavit svoje deti v neuplnej rodine a seba ze viac nebudem mat pri sebe cloveka ktoremu verim a mozem sa mu plne otvorit. Ten pocit samoty je strasny zabija ma. Prejde to? Po akom case? alebo vzdy to bude takto? :(
@peter2404 milý Peter, som rada že žiješ život aký chceš,len tak ďalej :-*
@peter2404 takže keď sa tu už vyťahuje tvoj bývalý nevydarený vzťah a informácia, že vždy je to problém oboch pri krachu vzťahu... zaujíma ma, či s odstupom času vieš vyhodnotiť, aký bol práve tvoj podiel viny na skrachovanom vzťahu. Nechcem rýpať, len ma to zaujíma, či človek dokáže mať vo vzťahových záležitostiach po čase aj sebareflexiu, lebo ako vidím, väčšinou majú ľudia tendenciu hádzať vinu na toho druhého.

@zenaajmama
a kdeze som napisal ze vidim chybu len v zene ?
pozri, toto je web pre vas zeny, je fajn ze sa tu takto podporujete aj vo svojich trapeniach. niekedy staci zanadavat na chlapa aky je to hajzel a hned je zivot lahsi. v poriadku...
len pokial chce niekto tie problemy aj realne riesit, nielen pred nimi aj utekat, musi skor ci neskor pochopit, ze vztahovy problem je problemom vzdy dvoch a jedina moznost ako to dat doporiadku je, aby sa ti dvaja zacali spolu rozpravat.
navyse, ak uz hovorime o vine - ako je dolezite v kontexte tohoto problemu ze je vinny chlap alebo zena ? ved ten chlap to necita, jemu je to jedno..
hra na vinu je absolutne zbytocna, nikam nevedie..
co sa tyka mna, nemaj obavu, som pokojny a vyrovnany. moje skusenosti beriem ako nieco, co ma obohatilo.. ver mi, mam vsetko co potrebujem a chcem ;)