icon

Ako sa zmieriť s tým, že som samotárka?

26. sep 2022

Roky tak žijem iba pre rodinu.. s ľuďmi mávam väčšinou problém . Nerozumiem si s nimi a neviem byť pri nich sama sebou. Neľúbi sa mi spôsob môjho života ale ani ho neviem nejak zmeniť . Je to mojou povahou?

pininka1
•
26. sep 2022

Tak urcite je to tvojou povahou, mozno by si ale mohla skusit nieco s tym robit. Neexistuje ze si nerozumies so vsetkymi ludmi na svete.

77daniela77
•
26. sep 2022

Ked ti vyhovuje byt samotarkou tak sa tym netrap.

0silvia0
•
26. sep 2022

A do prace nechodis? Tam nie si s ludmi? S rodinnymi prislusnikmi sa citis dobre? Surodenci, rodicia... Mas deti, partnera?

cheeta
•
26. sep 2022

Svet ľudí sa delí na extrovertov a introvertov...každá skupina má svoje + i -, myslím napríklad pre zamestnávateľov a pod.
Na rovinu, svet "patrí" extrovertom...ale tá časť, ktorú obývajú introverti, má iné kvality.

Otázkou, a nie jedinou, je, či ti to vadí, že si samotárka, kvôli svojim vlastným pocitom?
Alebo preto, že vidíš, ako žijú extroverti?

janetinka27
•
26. sep 2022

ahoj a vyhovuje ti to? si spokojna?
mozno by bolo horsie, keby si denne bola vystavena pritomnosti cudzich ludi (napr v praci abo priatelia,rodina)

misinka0611
•
26. sep 2022

Nenapísala si to podstatné. Si ako introvert spokojná? Ak áno nemusíš to meniť. Možno vidíš všade ľudí kt. sa radi a často štekajú s inými čo nevedia sa obklopovat len s najbližšími a tak máš pocit že aj ty by si taká mala byt. No nieje to pravda. Buď sama sebou.

ivangeline
•
26. sep 2022

Ak nie si zmierena,tak samotarka nie si sama od seba. Mas strach? Coho sa bojis? Ublizili ti? S ludmi sa stretava kazdy... A je prijemne mat par dobrych priatelov ci partnera. Vtedy clovek rastie.