icon

Ako si mám vziať túto poznámku?

24. jan 2021

Dopredu upozorňujem, že toto je odveci téma, ale zaujíma ma, čo tým bolo myslené.

Dnes ma zastavila okoloidúca paní s dieťaťom so slovami
- "no čo Vás medzi nohami niečo štiplo, slečna?"
Znelo to tak podráždene a tónom akoby som jej niečo spravila.
Ja som sa ponáhľala, takže som na to nereagovala, ale zaujíma ma čo táto poznámka má ako znamenať.😄
Mala som na sebe opätky a hore šál. Šla som cez prechod, kde mi zastavil nejaký pán a kusok som pobehla, aby som nezdržiavala. (Nevbehla som mu do cesty sám zastavil) Rukou som poďakovala a kusok za prechodom poznámka od tejto paní. Vŕta mi to v hlave, lebo túto frázu nepoznám a ani neviem čomu ju pripísať. 😂 Bolo tom tým, ze sa nahlim? Ale to by ju tak nepodrazdilo. Alebo neviem chodiť na opätkoch? Na chvíľočku som sa zamyslela, či nahodou nemam kramy alebo čo. Ale nie. 😂😂 Vie mi to niektorá vysvetliť prosím? Tú ženu vôbec nepoznám.

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
heidi4
24. jan 2021

@viestta Praveze podla mna je toto celkom originalna a zaujimavo-zabavna tema po dlhej dobe - na odlahcenie. Ved aj to je niekedy fajn. 🙂 Nie same vazne temy citat len.
Odporucam precitat si este raz prvu vetu v uvodnom prispevku - hned by si bola vedela, ze to tu nebude zas o dalsom rozvode, podvadzani, covide, napichanych perach ci detskych sr*ckach, ale nieco ine, co tu asi este nebolo... 😂😂😂

heidi4
24. jan 2021

A aj ja som zvedava na vysvetlenie, co chtěl autor onoho výroku říci.... 🤔😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
evaachesa
24. jan 2021

Pani musela mať veľmi zlý deň a potrebovala sa na niekom vyventilovať...no a ty si pobehla akurát ako na zavolanie 😅

autor
24. jan 2021

Ďakujem baby❤️😂 Taak ja by som spravila zaver, že "stipnutie medzi nohami" bude asi pobehnutie. 😂

@viestta Ja som aj čakala takúto reakciu. To bolo len tak, pre zaujímavosť a na odľahčenie. Bola som vážne zvedavá. 😂 Nevrav, že ty si nikdy neriešila divné blbosti, čo ti ostali v hlave. 😂
Keď ťa to upokojí, tak aj ja mám bohužiaľ bežné problémy. Som obyčajný človek. Len nezameriavam všetku svoju energiu len na vážne veci. Rada sa zabavim aj na takychto náhodných veciach v živote. A v konečnom dôsledku mám pocit, že aj napriek tomu, že paní asi chcela zhoršiť naladu, tak mi ju zlepšila. A jak pozeram tak aj niektorým babam tuto.❤️😂😂 Takže asi dobre pre všetkých. Aj ona vypustila ventil. Aj my sme sa pobavili. 😂

viestta
Odpoveď bola odstránená
6mia6
24. jan 2021

@queen_mary tiež mi napadlo že keď často nechodí na opätkoch

6mia6
24. jan 2021

Ja som sa pobavila, aj na otázke či si mala len topánky a šál.
Muž mi akurát hovorí že keď sa viezol v Prahe elektrickou do práce, tak išli aj bezdomovci ( tou elektrickou) Keď vystupovali tak pani všetkým popriala: naschledanou a hezky si zaprcejte. 😂😂😂😂

jana_eyre_2
24. jan 2021

@viestta prečo keď by si podobnej poznámke ktorá by ti bola povedana osobne venovala 5s zamýšľania a tu venuješ toľko minút zasnutia nad tým čo ženy riešia na nete?

viestta
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
tykat
25. jan 2021

Mozno mala vypite 🤪

autor
26. jan 2021

@karolinakr Taak podľa mňa by to mohlo znamenať, že "ked vyrasties, tak každý s tebou bude chcieť spať - taka pekná budeš" alebo možno keď si možno povedala niečo drzé, tak to mohlo byť, že veľkú hubu myslel. 😂😂

autor
26. jan 2021

@viestta To pretože som Drama Queen niekedy no. Mne sa ľúbia aj také kočky, čo preháňajú - typu Sisa z oteckov. 😂
Ale ako vidim, tak aj ty celkom si. 😂 Dramatické "to nepochopíš". 🤔😂 Asi je to v nás, ženy.

mnamko
Autor odpoveď zmazal
slavomira1980
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2