Ako si to vysvetliť?
Ahojte, pred tyzdnom sa mi stala takato vec. 6 tyzdnov som si pisala s jednym chalanom, kazdy den, zdalo sa, ze je to obojstranne, posielali sme si fotky, miestami trochu viac flirtujuce spravy, mali sme sa stretnut, ale raz nemohol on potom ja, kontakt vsak pretrvaval a konecne sme sa mali vidiet. Nechcel vztah a v zasade ani ja, mozno len sexualne priatelstvo - fakt sa mi pacil. Stretli sme sa, boli sme sa prejst, prsalo, poriadne som ho ani nevidela, bola som na takomto type stretka po rokoch.
@simca06022011 dufam, ze uz nie 😌
@minimie ja aktivne sportujem..ci mi to slo lepsie nazivo alebo pisanim hm tazko povedat asi sa to takto neda len tak zovseobecnovat..mozno mal daky problem on to sa uz nedozviem, mozno aj keby tam bola samotna beyonce...fakt netusim. mozno ma.radsej lov ako samotne stretko..mozno som mala na neho skocit po 5minutach. ☺️ prinieslo mi to pochybnosti to je vsetko
Už to tu nerieš. Zbytočne sa ďalej v tom budeš šťúrať a bude ťa to akurát tak viac srať.
@ella_price praveze mi pomaha sa o tom rozpravat. ale tento týždeň uz je to lepsie 🙂 a buduci uz bude super
Ja Ti odporúčam nepisat si s niekým 2 mesiace a nemotat si vzájomne medové motúzy je to len na škodu...ty sa namotas skôr ako chlap a pritom stačilo dať stretko po 2tyzdnoch a hneď by bolo jasné či áno či nie. Hneď prvé sekundy je jasné či ti je človek sympatický,,,stačí že má hlas smiech ktorý sa druhému nepáči a je po láske....
Vôbec z toho nebuď sklamaná, ja som si tiež takto dlho písala s jedným mužom a keď sme sa stretli, tak žiadna iskra a nevedela by som si predstaviť mu čo i len pusu dať 🙈 a pritom vyzeral velmi dobre, len niečo tam chýbalo 🤷♀️ Ja som mu potom uprimne povedala, že tadiaľto cesta nevedie 😅 nie je dobre sa hneď s mužom stretnúť, ale zase ani nie po pár mesiacoch písania si, lebo človek sa už trosku citovo naviaže a môže byt sklamaný ☺️ Naživo je to úplne iné ako cez písmenka, mala som v minulosti viacej stretnutí zo zoznamky 😅
Ja teda neviem, mala som uz nejake vztahy a nie vzdy tam bola cisto fyzicka pritazlivost od zaciatku.
Ty si este dobre dopadla.Jednu babu namotaval chalan cez internet pol roka, laska velika a ked sa stretli sa vyspali, ona sa zamilovala a on si ju zablokoval.To sa potom este pol roka z toho zbierala, takze si dopadla nakoniec ešte dobre
Heh tak ako taketo nieco, no to nie je nic pre mna. Ty si chcela podla mna viacej ako on, on to bral len tak hala bala, v ramci nuy, no ty si sa podla mna namotala tak trocha viac
@barruna tak to sa teda musel riadne nudit, ked mi venoval tak 80percent svojho casu, pisal z prace, po praci, bol hned k dispozícii, cez vikendy, keby nemam zaujem tak nepisem, ale to uz je jedno.
@apolka77 to mas pravdu, uz istp tymto stylom nepojdem, len raz bol chory on potom ja, fakt nam to nevychadzalo skor sa stretnut.
Viem že Ťa to zamrzí keď si s niekým píšeš dlhšie a zrazu zdupka sa odmlčí pritom pred tým sa vedel prispôsobiť...niečo podobné sa mi stalo...asi ako väčšine ľudí...máš pocit že si s tým človekom cez písanie rozumieš,my ženy sa viac namotame a potom to skončí zo dňa na deň...lebo síce môže byť aj sympaťák ale trebárs bože ako šmatlavo chodí 🙄😀 , kurník ten kabát má od strýka? 😅 alebo sakra ten smiech je otras...bože to brucho 😁 hlas, prízvuk....trepanie nezmyslov,,, niečo začne iritovat jednu druhu stranu... A príde sklamanie a rozčarovanie že si nevieš predstaviť nič z toho čo ste si písali...ľudia si musia voňať a naplniť väčšiu časť predstavy z písania...zrejme na tomto sa vaše resp.jeho očakávania popálili..horšie že sa zachoval ako zbabelec...ale tiež nič výnimočné dnešní chlapi sa nevedia zachovať ...útek je ľahší.