Ako si to vysvetliť?
Ahojte, pred tyzdnom sa mi stala takato vec. 6 tyzdnov som si pisala s jednym chalanom, kazdy den, zdalo sa, ze je to obojstranne, posielali sme si fotky, miestami trochu viac flirtujuce spravy, mali sme sa stretnut, ale raz nemohol on potom ja, kontakt vsak pretrvaval a konecne sme sa mali vidiet. Nechcel vztah a v zasade ani ja, mozno len sexualne priatelstvo - fakt sa mi pacil. Stretli sme sa, boli sme sa prejst, prsalo, poriadne som ho ani nevidela, bola som na takomto type stretka po rokoch.
tak asi proste na to nemal gule. chcel si narazit kamaratku s vyhodami a nakoniec mu mozno bolo trapne, citil sa neisty a nechce do toho ist, proste chce normalnu babu, ktora ho bude chciet pre neho sameho a nie iba na uspokojenie potrieb.
nie iba zeny sa mozu citit sexualne vyuzite, ale aj chlapi, mozno to tak nakoniec nechcel. na nete machroval.
alebo si myslel, ze v skutocnosti budes mat nieco mensie/vacsie atd :D
Neviem asi by som to nepitvala, nechala by som to tak, ked nechce nechce, posun sa dalej. Niektore veci je lepsie nechat plynut.
Všetko pisal v zasade do jednej sms, tiez ze to bolo hrozne stretnutie.
On Ti napísal, že to bolo hrozné stretnutie? Tak to je chmuľo! Odpísala by som mu, že súhlasím, aj pre mňa bolo hrozné. Ale ak Ti toto napíše a vzápätí si Ťa zablokuje, že Ty mu na to nemôžeš nič odpísať, tak to už je naozaj nevychovanosť a neúcta! Myslím, že naozaj nemáš za čím ľutovať.
Proste mu na tebe niečo vadilo alebo možno je zadaný a teba mal len ako bokovku, nikdy nevieš.
Ak napísal, že to bolo hrozné stretnutie...nemáš čo ľutovať, hlavu hore, buď rada, že ťa nechcel, takto sa gentleman nespráva
Nesplnila si jeho očakávania, a on nemal tie gule povedať ti to do očí, tak ťa blokol.
@marcellka32 asi preto, lebo sa hodinu prechádzali v daždi, to som inak tiež nejak nepochopila
@janickacrazy asi, hovoril, ze neznasa ked ma mokre veci ☺️
Ja som takyto pripad čitala z inej strany chalan sa stretol s babou isli na izbu, k ničomu nedošlo, ona ho zablokovala on chcel spachat samovrazdu a tiez dostal kopacky a pisali si flirty cez pokec
Preto je uprednostnujem realny kontakt pred zoznamkami presne pre toto, niekto ti taha medove motuzy a ked sa stretnete, zrazu...
@karolinakr asi tak, mal vysokoskolske vzdelanie, preto mi taketo spravanie prislo dost nepravdepodobne.
Joj vzdelanie s tým ozaj nič nemá spoločné. Ja som tiež zažila kadejaké rande a teda niektorí VŠ vzdelaní čistá hrôza.
Tak to bude nejaky Sheldon😂😂 kasli na neho
@mariejenka haha 😂
Ajaj tu citim urazenu zensku jesitnost...no hold nasiel si inu, krajsiu. To je vsetko..
TOTO je rozdiel medzi virtuálnou a skutočnou realitou. Skutočná realita je chémia. Virtuálna realita je predstava. Je úplne jedno, čo mu na Tebe nesedelo, či výzor, či prejav, či komunikácia... vypusti ho z hlavy. Pokiaľ budeš ľudí stretávať vo virtuálnej realite a až potom v naživo, toto sa bude stávať bežne.
@78787878 to mas pravdu
toto sa stava, s niekym sa proste lepsie pise ako potom riesi "realita". Nemysli si o tom nic, neries, a najdi iny objekt. Proste su ludia, ktori si do oka nepadnu. Ja mam chlapa z "pokecu", kolko ludi som s tade postretavala, s kolkymi sa super pisalo a realita bola proste uplne ina, ked som stretla svojho chlapa, tak to bolo hned "citit vo vzduchu" :D ziadne trapne ticho, ani divne pocity... cize ked to bude mat ten pravy, tak to tam proste citit budete. A nie je to len o vyzore.
Nabuduce vies, ze ked prsi nerandíš... na prve rande treba aj atmosferu trochu a nie po vode behat a pred dazdom sa skryvat a ledva sa vidiet... . Duplovane ak si introvert a este aj chlapa si takeho vyhliadnes... neviem si to predstavit velmi.
Ja nechapem, co nechapes. Ved je rozdiel pisat si a vidiet sa na fotkach, ako sa realne stretnut. Proste "nazivo" si mu nesadla. Mozes byt akokolvek krasna, ale to neznamena, ze bude z teba kazdy chlap paf. Proste mu nemusis sadnut, neprebehne ta povestna iskra, neciti sa dobre v tvojej spolocnosti..ide o celkovy dojem, nie len o vyzor....pises akoby si sa citila najvacsou hviezdou, ze ako je mozne, ze ta nechce🙊😅 no nornalne, jeden ta moze chciet, druhy nie😃 myslis, ze kazdy z teba padne na zadok ? 🙊🙊 mozno prave trochu skromnosti mu chybalo 🤷♀️
@kayyaa ako som uz spominala skorsie, on bol ten co sa ma stale pytal, ci sa mu pacim, ci ho neodmietnem, ci sa mi pacia jeho tetovacky, fotky co posielal. Potreboval sa uistovat.
@simca06022011 to mas pravdu, dazd uz nie, ale ono to ani nebolo rande, resp. jednoducho stretli sme sa, tak preto som to neriesila. vztah nechcel ani jeden z nas. on bol ten co mi pisal, ze som sexi a ine veci.
Jaaj neboj, takých ešte bude...

Viem, že to bolí, ale čas to zahojí...príde taky, ktorému sa budeš páčiť taká aká si 🙂