Ako si udržať voňavú posteľ pri mužovi?
Máte to aj vy tak? Nemám nič proti mužom myslím to čisto zo srandy na pobavenie. Ale možno to tak cítim jediná. 🤣 Ženy poznáte to keď si krásne vyluxujete spálňu a tá krásna voňavá čistá posteľ dokonalo najstajlovana tešíte sa večer až do nej zalahnete. A potom tam príde chlpaté prasiatko ktoré prdí do tých vašich voňavých perin slintá zo sna a potí sa celú noc.🤣🤣🙏 Ženy prosím fakt je to sranda ale ako dlho vám takto vydrží posteľ voňavá pri takomto svinčíku? Mne sotva 4dni po 4 dňoch už mám chuť prezliekať znova. 😅😅
To jak keby si mňa oposovala. Takže to neni sranda.
@monsterablue vylučovanie ľudských tekutín a vetrov veru nebolo v mojich kritériách 🙈 to vážne toto?
Priznam sa, ze prdim aj ja, aj mi sem tam slinka v spanku kvapne, obcas zachrapem, aj vlasy zo mna zliezaju... Postel mam na spanie nie na cackanie
Viem že toto nechceš počuť ale aj ty v noci prdis, tečú ti sliny, potis sa, …..
Neverim že si ako jednorožec a prdis duhu
@gta5man 🤣 ale je
@pribinak to mi je jasné ja hovorím ale o mužských extrémoch kedy to je po pár dňoch aj cítiť z tých perin
Čo, niekto neprdí, negrgá a kaká len cukrovú vatu? A slintá len šampanské?
@monsterablue tak tí má nezaujímajú ja som založila diskusiu pre ženy ktoré majú takýchto mužov
@madeincssr všetci to robíme diskusia je na pobavenie čo ste všetci vážni? Či vám s teplým vankom unikol aj humor?
no je to silno individualne, moja ex prdela smrdlavejsie ako ja a oslintany vankus mala takmer furt, cize to co ty mas doma u chlapa, som ja ma u zeny 🙂
Nikdy sa neznizim na takú úroveň,aby mi takýto príspevok prišiel vtipný.Je to smutné,ako sa niektoré ženy dokážu vyjadrovať o vlastných manželoch.
Ja neviem baby, ale ja mam voňaveho manžela. Nezaživam to co autorka. Chválabohu
...nedaj boh, aby chlap zabudol na sviatok, zle vybral darček, kukol na prsaticu, alebo inak znesvätil stav manželský... Ale žena, tá môže s prehľadom rozoberať, že pán si dovolil prdnúť, miesto vyvaleného boku, že mu slinka vybehne a smrdká po ňom...
...a teraz si predstavíme dámske verejné záchody, potom skúste mrknúť tie pánske... A ticho, ako slušná dáma šúchame nohami bez komentáru...
P.s., ktovie, čo by nám pán manžel prezradil na drahú polovičku, keby si toto prečíta.
Ja mám syna s refluxom, už sa to lepší. Spí so mnou v posteli. A grca zásadne vtedy keď prezlečiem periny, alebo minule sme boli u mojej sestry a tam sme 3x za noc prezliekali komplet posteľ
Pri mojom ex to bol extrém, podľa mňa až zdravotný problém, ktorý nebol ochotný riešiť, aj keď sám priznal, že to nie je asi úplne v poriadku 😅 nebol to dôvod rozchodu, ale teda prepotenú posteľ sme prevliekali v kuse a o to viac si vážim, že môj súčasný parner mi voní za každých okolností... zostala som iba ja ako tá, ktorá slintá 😂
neni lebo ja sa naozaj potím pri spaní a velmi. Celá postel prepotená. Prdenie to skoro furt.
Moja kamoska mi minule hovorila ze u nich je ona ta co vecer vypusta paru pod perinou kym zaspia😆 nema muzovi co vycitat 😉
Ver tomu, že ako náhle záspis ti ubehne prvý prd... a v noci ich je určite viac. Ja napríklad mávam silný menzes. V tom čase spim ako na ihlach ci náhodou daaka nehoda...
Jeeej,som rada,ja mám muža,ktorý nie je prasa,vôní,ide spať čistý a voňavý ako všetci u nás doma,že sa spotime,vsimaj mnozne číslo,oslintame,či čo,tak operieme a nám sa tam občas váľa aj pes a kocúr. Takže pokiaľ to máš extrém,tak ho pošli k dr. Inak všetci rodine a slintame. Neberiem to ako extrém. Ja mám svoj vankúšik,ktorý všetkým smrdí a ja si ho strážim a nerada periem 🤣ako malé decko. Chlap mi ho vždy opatrne odhodí,že tu ho máš. A nesťažuje sa. Inak ako píšem,spať chodíme voňavi a príď u nás hlavne pes🤣
Tak sa s prasiatkom rozlúč a basta... a to nepíšeš ešte o spermiách, ktoré sú hitom tohtoročných vianoc ... 😂😁😂😁
@daniela2202 ked prasiatko zakyda vycancane vonave postelne pradlo ejekulatom, tak to si neviem predstavit ako to u nich dopadne...
a vy v posteli nesexujete?😉 lebo vtedy sa ludia zvyknu potit😂, aj vselijake tekutiny...mne sa byvaly priatel zvalil do cistej vonavej postele tak ako prisiel zo stavby🤐...ked chce zena vonavo a cisto,musi byvat sama😂...
😲vonia stále a ty neprdiš? 😅😅
Tak mu zmeň stravu a máš po problémoch🤷😂
Akože nie som žiadny suchár ale toto mi príde vtipne asi rovnako, ako keby muž založil v rámci srandy diskusiu o manželke po pôrode, ktorá je “rozkysnutá, nezdrží moč, a na každú stranu z nej strieka mlieko”.. 🙄😳. Sranda, nie? Akože sorry, ale ľutujem každú, ktorá si asi zo zúfalstva vzala takéto praščisko. Vďaka bohu za môjho voňavého chlapa vedľa ktorého sa ráno tak rada zobúdzam 😍
a ty nikdy neprdis? nemas chlpatu onu ci neslintas ked spis? o mnozstve kremov a gebuzin na vankusi ani nehovorim a tie vlasy vsade ... a nezabudnime aj na to ako sa potis a ranna vona z pusy ... hmmm manzel je iste rad ze sa vedla niekoho ako ty budi kazde rano a ty by si bola iste rada najst podobnu diskusiu o tebe na zasmiatie ... btw ja som sama a aj tak periny periem kazdy tyzden ...

🤣🤣🤣 Nepočítam 🙈