Ako si získať bohatého manžela?
Tu na koniku mam niekedy pocit, ze vsetky zeny maju za manzelov milionarov. A tak ma to zaujima, kde ste na tych muzov prisli? Ako si najst manzela pri ktorom sa budem mat dobre? Vacsinou stretavam len muzov s priemernym alebo podpriemernym prijmom.
@janulka1802 no ked takto o nom pise, tak s n asi dlho nebude :/
@anonymous87 jaaaaaj jasne, bože neviem čítať 😀 no ale kazdopadne aj co sa tyka tych kamosov čo su mega multi... tak to beztak plati. ja viem, že v minimálne dvoch prípadoch sa o laske hovorit neda. jeden ma doma zenu a xy detí, obrovitansku vilu v Bratislave. a pritom ma na kazdom prste milenku. rozhodne ich však neživí, to su len chvilkove "vip spoločníčky" a pre nich 5 minutovy odpad.
@marseillefan bože to si ako pekne napísal 🙂
@klementinka58 Mne je úplne jasné, prečo si vybral ju a taniere, ani 200€ s tým nemajú nič spoločné. Na túto tému bol jeden super vtip, skúsim pohľadať. 😁
@klementinka58
Jeden muž mal rád tri ženy a nemohol sa rozhodnúť, s ktorou sa má oženiť. Tak dal každej 5 tisíc eur, aby s nimi urobili, čo uznajú za najlepšie.
Prvá si kúpila šaty, kozmetiku, šperky a hovorí:
"Urobila som, drahý, všetko preto, aby si mal tú najkrajšiu ženu."
Druhá nakúpila veci pre neho: Oblečenie, športové potreby, nápojové súpravy do baru atď. "To preto, drahý, aby si vedel, ako na Teba myslím."
Tretia vrhla peniaze do podnikania a po krátkej dobe priniesla mužovi späť 10 tisíc eur. "Aby si videl, aká som šikovná."
Ktorú z nich si muž vybral za manželku?
No predsa tú, čo mala najväčšie kozy!" 😅
@autorka pobavila si ....a na tvoju otazku:
''Mile zeny. Vela tu citam prispevkov ze bohaty= zlata klietka, bohaty lasku nezaruci. Mate pravdu. Ale naozaj neexistuje muz ktory je sikovny, nadpriemerne zarabajuci, laskavy a stedry?''
samozrejme, ze aj taki existuju, ale obvykle si najdu manzelky, v case kedy su to chalani, ktori maju na kavu a mozno ani to nie a su na VS a byvaju mozno u rodicov alebo na internate alebo v podnajme.....a az casom sa z neho stane prave ten sikovny, nadpriemerne zarabajuci muz, ktory je laskavym a stedrym, takym ako bol aj ked mal v kapse par korun/eur. A velmi casto su to tie vztahy, kedy sa ten ''milionovy'' vztah buduje spolocne a aj ked je to mozno len kariera muza, ktory viac zabezpeci, tak nikdy nevies aky je na tom podiel oboch, ze je ten muz prave pri tej zene s tymi podmienkami prave tam, kde je. Mozno ak by bol s niekym inym, tak by bol inde.
Takto ako na to ides ty, tak myslim, ze narazis prave na tych divnotypkov, ktori zarobili bohvieako a je otazne ci hladaju prave teba. Kazdopadne lovu zdar.
Odporucam kontaktovat Borisa ten sa hned chyti, staci mat pichnute pery a kozy a si zahojena, mozes dovolenkovat atd.
@deniska2706 tak načo si s ním? Lebo si tiež na lóve?
@deniska2706 tak to je dosť smutne že si s manželom iba koli peniazom 🙈 ale evidentne peniaze ti nepomáhajú byt šťastnou tak naco ti je taký chlap? A ešte si s ním spravíš ešte jedno dieťa akože sorry 😢
No nejaký bohatý chlap istotne nebude mat záujem o nejaku ženu ktorá ma holý zadok a nemá vlastne nič ponúknuť 🤷♀️ ja poznam velmi veľa bohatých chlapov a úprimne, väčšina z nich mení ženy ako ponožky 🤦🏼♀️
Autorka, dám ti jednu dobrú radu, skús sa nespoliehať na bohatého partnera😂 môj manžel, keď sme sa spoznali zarábal cca 600€, v tom čase som zarábala viac ja než on, predstav si vôbec mi to nevadilo ani ma to nezaujímalo 🤷♀️ dnes zarába ďaleko viac, (áno nie je už mladý chalan, ako keď sme sa spoznali) ale tam kde je finančne dnes sa musel vypracovať.
Stastie nie je o peniazoch..
@autorka ahoj 🙂
Ja len tolko, ze si sikovna, vies si za tie peniaze urobit krasnu dovolenku v chorvatsku, v taliansku so zazitkami.
Peniaze su dolezite, nejdem ti pisat, ze nie. Dovolim si vsak tvrdit, ze vyber partnera podla toho, ako sa s nim citis a ako si s nim rozumies je dolezitejsi ako vyber partnera podla vyplatnej pasky 😊
Plat mas pekny, ked bude tvoja zivotna laska zarabat rovnako, budete mat na pekny spolocny zivot 😊 a hlavne stastny 😊 to je to najdolezitejsie.
Ver mi, ze ked najdes spriaznenu dusu, budes s nou stastna vsade 😊 nielen na maldivach alebo v dome v ba 😊
Prečo toľko mladých žien túži nepracovať? Čo je na tom lákavé? Dva mesiace by som to možno vydržala, ale nemať žiadny cieľ a čakať, kým ma pán bohatý za niekoho vymení? Lebo väčšinou to je tak a nečudujem sa.
@mara66 ale ved nepracovat neznamena nerobit nic? mozes sa venovat x,y aktivitam, ktore nesuvisia s drenim niekde, pre niekoho. Kopa ludi chce okrem citania, cestovania, zahrady, sa aj vzdelavat, venovat sa roznym projektom, ktore sa nedaju stihat popri praci - myslim tym zamestnanie. Teda mnoho zien si pod tou nie pracou - v zmysle zamestnaneckeho pomeru nepredstavuju lezim doma, sem tam sa dvihnem, idem na kavu a potom zas lezim, len od rana do obeda je to v posteli a poobede kdesi pri bazene. Za tym moze byt aj kopa zmysluplnej prace, ktoru mozes venovat a teraz nemyslim, len akademicky vzdelane zeny nejakej "bohulibej cinnosti", ale pre zeny, ktore maju minimum vzdelania, no vedia sa venovat rodine v zmysle aj sirsej rodine, nemusim nechat na Pazitkovej, ci Pazitnej v domove dochodcov mame liat horucu vodu na nohy, ako bola kauza, ale viem sa venovat rodicom, susedskym vztahom, komunitnemu zivotu. Mnoho zien ma rado rucne prace, mnohe maju ine konicky, ktore by vedeli rozvijat uplne inak. Teda ja sa napr. vobec necudujem.
To komunisticke a hlupe porovnavacie, ze je ktosi prizivnik by sme mohli konecne dat bokom, lebo kopa ludi aj vtedy perzekuovanych a bohatych a takto oznacenych jednoducho venovali x - aktivit rozvoju dediny alebo celemu regionu, kde zili. To aky bol za to panboh zaplat vidis od Krasnej horky, cez Betliar, kde sme tusim vzali tym ludom aj ich osobnu dokumentaciu a osobne veci, az po - do ruin padajuci kastiel v Rusovciach, kde sa pisali svetove dejiny a nam je to tak nejak fuk. Co nas do nejakej belgickej princeznej, urcite tiez len lezala a nerobila vonkoncom nic.
Prachatý je zárukou dobrého života??????
Po prvé, súhlasím s tým, ze tí zabezpečení milujúci manželia a otcovia začínali od nuly a väčšinou práve vtedy spoznali svoje partnerky a postupne sa dostali tam kde sú. Kedysi nemali nič, ale boli to chlapci, študenti plní ambícií a snov a pracovali na ich dosiahnutí. Veľa z tých rodín na začiatku ich spoločného života bývalo niekde na intraku alebo v podnájme, ktorý ani nebol ich a až potom si vybudovali vlastne domy, pokúpili byty atď atď. A po druhé, keď aj nájdeš takého NORMALNEHO milionára teraz, ked ním už je, tak prvý najdôležitejší fakt je, že ten chlap nechce ženu, ktorá ho chce kvôli jeho peniazom. Keď s takýmto mindsetom do toho ideš, každý jeden normálny chlap to vycíti a neoprie o teba ani bicykel. Ani sa k tomu neprizná, že ma peniaze. Všetci ostatní, ktorí sa budú oháňať s peniazmi nebudú mať s tebou seriózne úmysly. Nečakaj, že ten milujúci chlap, ktorého chces sa pochváli s tým, že je milionár a bude sa mu páčiť tvoje myslenie. Nebude. Pre takého chlapa bude tvoje zmýšľanie odpudzujúce. Ale vlastne ty takého aj tak odkopnes lebo príde narokom na Felicii..pritom možno v garáži skrýva Bentley.
Vela mužov je bohatých..aspoň na skúsenosti s takými, ako si ty..tak pokial budeš hladat chlapa s úmyslom zlatokopky tak zelam vela stastia..
Nechce sa mi citat vsetky komentare, ale napisem svoju skusenost. Mala som dlhorocny vztah s multimilionarom. Sam si ma nasiel cez nasich spolocnych znamych. Boli sme zalubeni, no musela som ho nakoniec opustit. Takyto vztah nie je vobec pre kazdu zenu. Treba si uvedomit, ze tito muzi so zlatymi kartami sa neprisposobuju. Vsetko robis podla nich. Nehovoriac o tom, ze ak on prinasa peniaze, na tebe bude CELA domacnost. Vstavat budes k dietatu jedine a vyhradne ty, lebo ty si zarobis v robote tak “na kavu” a nie zivotny luxus. Takyto muzi na teba nemaju cas. Neposkytnu ti emocionalnu podporu, pochopenie aj ked ta lubia. Nevedia to, lebo sa pohybuju v takom business svete, ze ich to otupilo nadobro. Daju ti peniaze aby si si to vyriesila sama. Zeny su vnimane skor na rodenie deti, aby oni mali potomkov/dedicov. Obcas ti kupi Chanel, aby si bola spokojna a zas si robi co chce.
A nehovoriac o tom, ze ak takeho chces musis vyzerat, ale aj vyzarovat dievcatkovsku energiu. Byt vzdelana, vediet jazyky, spravat sa aj v high sociaty. Skutocne bohati nemaju za manzelky lacne vyzerajuce dopichane pery 🙂 co ja som vnimala reci aj inych muzov, su to velmi specialne pozidavky na zeny. Je to dost toxicke prostredie, mne to znicilo aj psychicke zdravie, lebo som cely cas nepocuvala svoju intuiciu. Takze necakaj bavlnku.
@flinstonka Mam do bodky rovnaku skusenost s priatelkou z "uspesnej a bohatej " rodiny. Vsetko sa toci okolo nich, prisposobujes sa jedine ty. Slovo kompromis a nieco spolocne neexistuje. Taktiez som to nakoniec vzdal, nema to cenu.
Nie je nič príjemnejšie ako zarobiť si na pohodlný život sama😉
@tttbb tak to ma mrzi. Dlho si sa z toho vsetkeho spamataval?
@flinstonka Spamataval, tak do urcitej miery som sa z toho nespamatal stale kedze mi hlava neberie ze taki ludia vobec existuju :D Ale inak som sa samozrejme spamatal a uz davno makam na svojom zivote a dobieham co som zameskal.
@tttbb 😄 sranda aj ja to mam takisto. Mne hlava neberie aj niektore veci, o ktorych tu ani nemozem napisat, lebo by tomu ludia ani neuverili. Kazdopadne vela mi to dalo aj vzalo
@flinstonka ja by som bol veľmi rád, keby si to sem napísala... síce sú to možno absurdné veci, ale podľa mňa aj veľmi zaujímavé.
@flinstonka máme vo svojom okolí známych, ktorí idú úplne iné bomby. Iný svet. Manželky majú pol mega mesačne (CZK) len pre seba ako "kapesné"; do obchodov chodia len na pozvánky na otvorenia módnych domov (Dior, Gucci a pod.), inak majú svojich privat shopperov. Do práce samozrejme nechodia, ak náhodou áno, tak sú uvŕtané v rodinných firmách. Vila v Marbelle, chalet v Chamonix bežné. Ak už sa z nejakých záhadných dôvodov ocitnú v komerčnom lete a nie v privat jete, tak jedine first/business class. Pretože sa moja práca dlho točila (vlastne sa v ňom dodnes točíme) v motoršporte a mnohí títo extrémne bohatí ľudia sú jeho veľkí aktívni nadšenci (hobby jazdci), tak ich poznám naozaj dosť. Pre nich je taký život bežný štandard. Takže mňa len tak niečo z treniek nevyhodí 😀 Ešte by som chcela podotknúť, že pre niekoho to môže byť povrchný život a že tie ženy sú skôr mdlhéhu ducha a ich muži machoidní kurevníci. Áno, aj také páry poznám, ale je ich určite menej ako tých "normálnych", ktorí spolu dlhodobo fungujú, majú deti, firmy... Akurát, keď sa pohádajú, tak trieskajú dverami na Lamborghini a nie na Škodovke - keď odľahčene ten rozdiel zhrniem🙂

Tvoja predstava je strasne naivna. Predpokladam, ze si mlada a ten prijem mas podla mna dobry. S pribudajucimi skusenostami by mohol urcite aj rast a zabezpecit ti financnu nezavislost. V dnesnej dobe natrafit na nejakeho stedreho milionara, o tom mozes fakt len snivat. Vacsina takych zbohatlikov su obycajni vychcanci, ktori vedia, ze za svoje peniaze si kupia vsetko, vratane „matracu“ do postele. Pritom si ale kazdy z nich svoje peniaze velmi dobre zabezpeci. Takze ten „matrac“ sa moze akurat len triast ako dlho si bude moct uzivat nejake dovolenky a kedy ju bude chciet vymenit drahy partner za novy model. Nemysli si, ze by bol taky sprosty, aby s tebou na papieri kupoval dom. Este horsie je najst si nejakeho „syna“, ktoremu v rodinnom majetku nepatri ani rohozka pred dverami. Mozes s nim mat aj 3 deti, v pripade rozvodu on bude chudak na minimalnej mzde a budes rada, ked dostanes od neho par eur alimenty. Pokus sa zmenit myslenie a byt nezavisla od hocijakeho chlapa. Ak nahodou natrafis na stedreho a zabezpeceneho, bude to len ceresnicka na torte, ale ty budes moct kludne spavat s tym, ze sa vies o seba postarat aj sama.
Ja mam v tomto smere uplne opacne zmyslanie. Vsetci sa cuduju na co chodim vlastne do roboty, bolo by aj pre nasu rodinu ovela jednoduchsie, keby som zostala doma. Ale nikdy nevies co sa moze stat, muz mal uraz nedavno a dlhsia pnka by znamenala rapidny pokles prijmu. Nehovoriac o tom, ze on aj ked nepracuje doslova manualne, zivia nas jeho ruky. V zivote neexistuju ziadne istoty, raz si hore, raz dole. Otazne je, co vies urobit preto, aby si na tom dne nezostala.