icon

Ako skončiť s neverou?

zajacik1234
13. aug 2014

ahojte..som 19 rokov vydatá,manžel robí mimo okresu,chodí domov raz do mesiaca...máme spolu tri deti...16,14,8....pred tromi rokmi som sa zoznámila s jedným mužom,tiež je ženatý,má tiež tri deti.....najprv sme si len volali, občas sme sa stretli na káve a po troch mesiacoch som sa sním prvý krát vyspala...volali sme si každý deň,ale stretávali sme sa raz do mesiaca,potom raz za dva týždne a teraz každý týždeň...priznám sa,neviem si bez neho predstaviť život, ale rozvádzať sa nechcem....už som mala zopárkrát nápad skončiť s tým,ale trápila som sa riadne..tak som pokračovala a pokračujem ďalej...viem,že to nejde,ale chcem oboch...momentálne som v situácii znova to ukončiť,ale bojím sa trápenia...máte niekto skúsenosti, po akej dobe by to asi prešlo,alebo už s tým budem žiť do konca života...

Strana
z5
cibija
23. aug 2014

Ahoj, v nevere je žena inač stavaná ako muž, nedokáže dlhodobo takto žiť a po čase sa musí rozhodnúť. S milencom je to úžasné, lebo sa vidíte pár krát, neriešite žiadne problémy (ohľadom detí, upratovania, financií...), zakázané ovocie najviac chutí, cítiš sa veľmi dobre. Ale nedá sa to donekonečna, lebo chceš viac, byť s ním každý deň / noc. Možno podvedome sama vieš, že keby ste boli spolu, bolo by to iné. Tvoje rozhodnutie ostať s manželom je dobré, bolo by lepšie, keby bol doma, ale ty sa už nesmieš stretávať s milencom, vyhýbať samu, lebo neodoláš všetko je len na tebe a bolí to veľmi a dlho ale prejde to, hoci na to nikdy nezabudneš. Ak niekto tvrdí, že takéto vzťahy sú pre vek 18-35 je na veľkom omyle, manželstvo po 19 rokoch môže byť pevné, dobre fungujúce, ale chýbajú tam iskry a žena okolo 40-ky ešte nepatrí do starého železa. Držím palce.

nm1
26. aug 2014

@ivka104 velmi dobre povedané prezivam nieco podobne...obdobie po je tazke, ale po par mesiacoch to zacne byt lepsie...

zajacik1234
autor
28. aug 2014

@cibija ďakujem veľmi pekne

buxus24
30. aug 2014

@zajacik1234 nič na tom nie je ........bud necháš milenca a mužovi sa začneš viac venovať...aby si nemala dôvod urobiť tak znova...alebo....pokračuj s milencom... ale laska tam nema čo robiť

mimirinko
30. aug 2014

Clovek je stale vedeny k tomu, aby bral ohlad na druhych, daval pozor, co povie, ako sa ma spravat na verejnosti, a vlastne pocity idu bokom. Zena nie je len matka, kucharka, upratovacka, je aj zenou v tom zmysle, ze potrebuje citit, prijimat lasku. Kazda jedna tu ju vieme odsudit za to, ze je neverna, ale zamysli sa niekto z vas nad tym, preco k nej prislo?! Ja ta uplne chapem, ale dvojaky zivot viest nemozes. Nie z toho dovodu, ze je treba mysliet na inych, ale preto, ze taketo zitie je psychicky narocne a znici ta to casom. Ostat s muzom kvoli detom je sice dobre rozhodnutie, ale deti vyrastu, odidu. Kazda zena ma pravo na lasku, a pokial muz nejavi zaujem o blizkost teba a tym padom ani deti, tak potom naco byt spolu, z povinnosti, z ohladu na druhych?!

nini1010
30. aug 2014

Myslienky sa pokial to naozaj chces daju ovladat,verim.ak to chces naozaj ukoncit tak to ukonci a nemysli na toho muza.da sa to,ver mi a poziadaj ho aby ta viac nekontaktovat.A ak nie tak to proste neukoncuj.

jana497
9. sep 2014

Ako to skoncilo?pre koho si sa rozhodla?

adrika128
10. sep 2014

..rozhodla sa pre manžela??

zajacik1234
autor
10. sep 2014

...ano,rozhodla som sa ostať s manželom

Strana
z5