icon

Ako ste prišli mužovi na neveru?

sunshineka
17. okt 2014

zaujíma ma,ako ste si všimli,že vám zahýba?bývalý vykazoval jasné známky nevery a keď som si už bola celkom istá a potrebovala som dôkaz,pozrela som sa do telefónu a bolo to jasné...začínam mať podozrenie,neviem možno je to fakt len podozrenie,ale nedá mi to.nespávame spolu uz skoro rok.najskôr kôli problémom,ktoré mal vo firme,dnes sme sa už nejako odcudzili.nehádame sa,máme harmonický vzťah.dokonca som si istá,že milenku nemá.neviem si predstaviť,kedy by ju stíhal.ale aj tak mám pochybnosti.do telefónu sa mu nikdy nepozriem,takisto ani do mailov,na to nemám odvahu.sledovať sa mi zdá ponižujúce a priznať by sa aj tak nepriznal.niežeby som bola nejaká stíhačka,právaže voľnosti má dosť a práve preto ma napadlo,či jej nemá až príliš veľmi.keď tak vidím kolegov,jak sa to množí jedno cez druhé,tak človeka napadne už kadečo...

sunshineka
autor
18. okt 2014

@laskavocka co to ma spolocne s mojou temou?vies kolko peknych zenatych ti tam bude chodit?to sa chces s kazdym vychrapat,kto ti polichoti?

sunshineka
autor
18. okt 2014

@mircalla lenze to sedi na kazdeho podnikatela 😀 rusi akcie,chodi neskoro,ale viem,ze je v praci.lebo ked tam musi byt dlho,zvykne ma zavolat,aby som prisla.

sunshineka
autor
18. okt 2014

@caoli myslela som harmonicky,ked si odmyslim tuto jedinu vec.zase neber to tak,ze sa zhryzam neverou a na nic ine nemyslim 😀

sunshineka
autor
18. okt 2014

@eri150 moj pravaze bol dost vasnivy a mal rad sex.no ako prisli tie problemy,tak nic.moznoze sa neciti dobre,ma aj trosku nadvahu,ale aj na to kasle a nerobi s tym nic.kedykolvek ho volam behat,nechce ist.nevie pochopit,ze by sa mu lepsie dychalo a lepsie by sa citil

natalym
18. okt 2014

@lylkatomaskova Určite nepovedz. Ako vieš, že ona to nevie. Možno aj vie. Žena po 35 rokoch spolužitia vie toho o svojom mužovi veľa. Jednoducho čaká kým ho to prejde.

natalym
18. okt 2014

@sunshineka Finančné problémy sú veľmi veľké problémy, nápor na nervy, každý sa s tým vyrovnávame ináč.
Ak riešim základné veci na prežitie, nemám chuť sexovať. Keď ho objímeš, pobozkáš? Nič?
Rieš tú nadváhu, nenechaj ho sedieť, nechce behať, ani ja by som nechcela. Môj muž má rád rýchle športy, ja nie. Keby ma volal behať, určite nejdem. Ale na prechádzku jesennou prírodou by som veľmi rada išla. Na bicykel, na nejakú vyhliadku. Prejav mu záujem, že ho máš rada, že oňho stojíš. Myslím, že tu netreba riešiť neveru.
Váž si, že ste zvládli finančné problémy, to je veľké plus tvojho muža, niekde inde sa to odrazilo. Môj by sexoval, aj keby sme nemali čo jesť a to mi ver, že to ma riadne štve.

mircalla
18. okt 2014

@sunshineka no a nezasiva si telefon?

lady511
18. okt 2014

@sunshineka tak dlho nespat spolu to určite nieje normálne,,,ako to musí chýbat tebe tak aj jemu ( a to ani nemusíte byt žiadny nymfomani) ..sex patrí k životu ,,samozrejme ked su vážne problémy je to iné,,teda čo sa týka mna ked sa niečo deje po finančnej stránke,,nemám chut na nič,,a moj by sexoval aj so zavretými očami,,ale mali by ste to spolu riešit

henamichal
18. okt 2014

"dnes sme sa nejako odcudzili ale máme harmonický vzťah".... to je čo?

sunshineka
autor
18. okt 2014

@henamichal uz druhy krat pisem to iste,odcudzili sme sa,co sa tyka sexu.aj napriektomu mame harmonicky vztah,respektujeme sa,tolerujeme a nehadame sa.ked sa pozriem naokolo ako ludia ziju ako take zvery sa k sebe spravaju,tak my mame nadherny vztah,co sa tyka spravania sa k sebe.

sunshineka
autor
18. okt 2014

@mircalla nie,nezasiva.ma ho hocikde polozeny.jedine,co si vypina zvuky,ale to koli ludom,ti su schopni volat aj o 23 v noci,ze nieco potrebuju

sunshineka
autor
18. okt 2014

@natalym to som si aj ja myslela,ale ver tomu,ze keby tvoj prisiel o celozivotne uspory,tak by sex bola posledna vec,na ktoru by pomyslel.chodime na prechadzky.objimame sa,ale to vacsinou,ked ho ja objimem

sunshineka
autor
18. okt 2014

@lylkatomaskova nic nehovor,nechaj to na nich.nacapala som svagra s milenkou,povedala sestre a ja som z toho vysla najhorsie.poriadne sa so mnou ani nebavila a odvtedy ochladli city medzi nami.ona ma obvinila,ze klamem,ze to nie je pravda.svagor sa toho chytil a bolo.takze odvtedy aj keby som vlastneho otca nacapala s milenkou,nepovedala by som to mame.co ma stat sa stane.su spolu uz dost dlhu dobu.ked im to chces povedat,tak skor tvoj manzel by mal.od teba neviem ako by to prijala

kikina84
18. okt 2014

@sunshineka trochu sa strácam v tvojej otázke..píšeš najprv že más podozrenie a potom že si si istá že milenku nemá..ved ked predsa chlap spáva,alebo ti zahýba s inou ženou ,tak potom milenku má..Ja sa na muža pozrem a viem presne čo vyviedol,ani sa nemusím moc snažiť..mi to máme jednoduché doma..našťastie neveru sme ešťe riešiť nemuseli počas našich 10 rokov ..držím palce

soporova
18. okt 2014

Boze, ze harmonicky vztah, a vzapati obimame sa, ked ja ho obimem...myslim ze klames samu seba, ako jasne ze harmonicky, lebo sa nemate pohadat o com, lebo ten druhy vam je ukradnuty, ako ziadna vasen vo vztahu, no neviem, asi by som radsej bola vo vztahu kde z casu na cas pride aj k nejakej prudsej hadke, ale vediet, ze som pre muza zena, ze moje telo mu nieco hovori, ze ho pritahujem, to co mas ty sa vola priatelstvo ja by som so svojim sebavedomym bola v koncoch, keby sa ma ani nedotkol a ano obavala by som sa riadne milenky, sorry nepoznam chlapa, ktory by svoju zenu nevytoto, sorry za hrubost vyrazu, rok, bez zjavnej priciny, t.j. tehotenstvo partnerky, choroba jedneho z partnerov, aj tlak financii je dovod, ale ten cas pominul a ty zijes ako mniska, nemyslim ze by si s tym bola spokojna, nezakladala by si temu, tak ho skus zviest, ked vam je tak dobre, normalne narovinu zacni, ak ta odmietne odpoved vies aj sama....

natalym
18. okt 2014

@sunshineka Však presne o tom som písala. Mne môj muž tiež nejako extra neprejavuje lásku, no možno najvyšší čas sa zamyslieť.

werka_t
18. okt 2014

Jeeeeho, ja niekedy fakt nechapem. Su dve moznosti: bud sa mu pozri do telefonu/mailu (pises, ze to by si nikdy nespravils, ze nemas na to odvahu…ale svojmu ex- si to spravila, tak coze zrazu taky problem to spravit teraz?), alebo sa s nim normalne porozpravaj ked mate taky pekny harmonicky vztah. Priprav chutnu veceru, dobre vino, pekne sa nahod, pre efekt vytlac nejaku tu slzicku a povedz mu, ze sa velmi trapis kvoli intimnej stranke vasho zivota…ze ho milujes, nechces ho stratit, bla bla…

natalym
18. okt 2014

@sunshineka No ok ale keď sa objímate, tak on nič? Nejde ďalej, nevzruší sa? Čo objímete sa a koniec?

midori123
18. okt 2014

Je to vzťah brata a sestry. No nie muža a ženy. Chýbajú tam emócie, vášeň, a všetko to, čo robí manželstvo medzi mužom a ženou.
Ak sa s týmto dokážeš zžiť, môžte takto v kľude žiť až naveky vekov.
No ak nie, počase si jeden z vás nájde niekoho iného s ktorým bude zažívať aj nejaké tie emócie a zdravý normálny sex.

adri266
18. okt 2014

@sunshineka takze, rano mava erekciu? Ked sa prebudi? Ak nie, tak to moze byt zdravotny / psychicky problem, a po tom roku by som ho hnala s varechou k lekarovi / sexulogovi / a este aj do poradne.
Ak erekciu ma, a napriek tomu nechce, vyhyba sa sexu s Tebou, tak je problem inde. Ak ma taky flexibilny pracovny cas, ak Ti casto vola, ze bude meskat, tak tam priestor na milenku je.
To, ze mate harmonicky vztah, ale zaroven pises, ze sa objimate, ked ho objimes Ty, nieco o nom hovori. Ale, nemusi to byt len milenka. Moze to byt aj to, ze psychicky zle znasa to, co sa stalo. Dostal vas do problemov, a to niektori chlapi tazko znasaju.
No suhlasim s babami, ktore pisu, ze tam nieco nehraje, ze je to skor vztah brata a sestry. Varis mu, peries mu, on sa pride v pokoji vyspat, ma navarene...co viac si moze zelat.

Takze moja rada je poslat ho na preventivku, vylucit zdravotne problemy, objednat sa do manzelskej poradne, jednoducho mu oznam, ze vtedy a vtedy si ma vziat volno, a takisto by som s nim navstivila aj sexuologa.

PS. Mna by zaujimalo, aky mas postoj k chybajucemu sexu Ty. Lebo mi to pripada, ze Ta to zacalo trapit len v suvislosti, ze mozno niekoho ma. Tebe nechyba?

eri150
18. okt 2014

@sunshineka No presne, ta nadvaha a lenivost! Moj nebol nikdy nejak extra vasnivy, ale v podstate to bolo ok. Potom pribral cca20kil, nie je obezny, ale proste pribral, zlenivel, zacal pit pivo pri tv a nechce sa mu. Pripada mi, ze ked je doma, ako kopa masa na sedacke cumi na tv a nechce sa mu uz ani nechciet. A este sa chcem opytat, ze ked ho zvadzas, alebo prejavis zaujem, ako na to reaguje? Neviem, ako to mate vy, ale treba to riesit, nam to nastrbilo vztah. Mame spolu 2deti, a sme len spolubyvajuci, kt. vychovavaju svoje deti. Bohuzial

fufu1
18. okt 2014

Budem divna, ale my tiez spime s mm cca raz za rok. Ja to proste nepotrebujem. Trva to roky. Je uzasny, skvely manzel a otec, travime ako rodina spolu vela casu, lyze, more, len bez sexu. V mojom okoli poznam dalsie 3 taketo pary (1 ma +/- 30 rokov). Kamoska takto zije s priatelom 15 rokov a obaja su spokojni. Povedala som mm, ze pochopim, ak by mu to velmi chybalo a hladal by to inde. Urcite by ma to bolelo, ale to by bolo na hlbsiu analyzu, ci by to bolelo kvoli mojim ciyom, alebo by to bolo len moje majetnicke ego.
Takze @sunshinecka, tvoj muz vobec nemusi mat milenku.

mikibe
18. okt 2014

nízke alebo slabe libido
ale nie je to normálne, to nie je manželstvo, jeden z vás určite trpí aj ked to pred druhým nedá najavo.
proste nie je úprimný ....radšej sa hľadajú pozitívne situácie vo vzťahu na prekrytie problému, lebo to problém je.
Sexuológ by o tom vedel povedať svoje.
rok bez milovania???hm zvláštné.....neviem

ivuska6
18. okt 2014

rok bez sexu to nejde bud ho ma niekde inde a nie doma alebo stoho velkeho stresu sa mu nevie postavit aj to sa stava a neriesi to .

svadobcania
18. okt 2014

@sunshineka Keď chlap chce, čas si nájde. Ja by som začala tým telefónom a mailami, bez hanby, ak máš k tomu prístup. Aspoň budeš vedieť na čom si a môžeš to (alebo spolu) začať riešiť. Sám sa určite neprizná.

mirkave
18. okt 2014

Radsej sa nejdem ani rozsiahlejsie vyjadrovat. Manzelia bez lasky,dotykov,intimnosti,nehy a sexu? To neni manzelstvo,to su spolubyvajuci vychovavatelia deti. Takyto stav by som neprijala. A tebe chyba sex a neha a take veci? Alebo sa citis zle len kvoli nejakej mozno milenke? Nechce sa mi verit,aby zdravy chlap neriesil sex. Mozno masturbuje. Ale neverim ani tomu,ze namiesto sexu pouziva len pravacku/lavacku. Skor ci neskor sa najde nejaka sikovnica,ktorej sa zdoveri,postazuje a ona ho cela natesena pochopi a bude s nim zdielat a riesit nedostatok intimnosti a sex.....
Preber sa a postav ho pred hotovu vec. Narovinu mu povedz,co citis,co si myslis. Ak mu to bude jedno a bude pokracovat v nesexovani,tak bud zdravotny problem,milenka,alebo si ho prestala pritahovat ako zena.... ty si ok? nepribrala si nejak rapidne? Staras sa o seba? Si spokojna sama so sebou? Lebo ak je zena sama so sebou spokojna,tak spokojnost moze ocakavat od okolia 😉

sunshineka
autor
19. okt 2014

@mirkave prave toho sa obavam,ze som cely cas pri problemoch stala pri nom,riesili sme existencne problemy,podporovala som ho,ked bol na pokraji sil a bol zufali a pride nejaka pipka,ktora si ho vypocuje,dobre ju pretiahne a ja ostanem ako taka puca.asi som az prilis obetava a chapava.mozno som mala byt tvrdsia uz ked sa nam to stalo.mozno som ho nemala podporovat,ale dat mu to vyzrat...no ale kto mohol vediet,ze to vsetko takto dopadne.ja som mu uz vela krat povedala ako sa citim,ze to nie je normalne toto ako zijeme ako spolubyvajuci.on vzdy len povie,ze coskoro bude dobre,vsetko sa zmeni.vies len ako mozme sexovat,ked je do vecera v praci a pride taky utahany,ze sa ledva naje a osprchuje.vztahy su velmi zlozite a je lahke niekoho odsudit,ked nemate zavazne problemy a neviete sa vzit do koze druheho.ja som sa nezmenila.iba k lepsiemu.staram sa o seba,som sebavedoma,spokojna a vyrovnana,len toto ma zacina trochu deptat.dlho som vahala,ci sem napisem a poradim sa.vzdy mi to pripadalo ako posledna moznost.mame sa vyzalovat nemozem,ta mi este vynada,ze mam dobreho chlapa,co by som chcela.svokre tiez nemozem,lebo podla nej je normalne,ze chlap cele dni travi cas v robote.jej muz je taky isty.proste stara generacia...a s kamoskami sa nezdoverujeme az takto detailne.pofrfleme,ale detaily si nechame pre seba,nedoverujem ludom...

sunshineka
autor
19. okt 2014

@fufu1 a si si ista,ze nema milenku,ved o nej nemusis ani vediet.zato,ze ty nemas chut na sex este neznamena,ze ani on nema chut

sunshineka
autor
19. okt 2014

@eri150 nezvadzam ho,pre mna je ponizujuce doprosovat sa niekomu.my sme uz v takom stadiu,ze ani neviem,ci nanho mam chut.cele dni som sama bez neho,vyplnam si cas aktivitami,kamaratkami,ale proste ten cas,co sme spolu je ho malo.

sunshineka
autor
19. okt 2014

@adri266 tazko sa o tom hovori s niekym,kto to nezazil.po takom dlhom case ti to uz aj prestane chybat a po intimnej stranke sa odcudzite.pripada mi to,akoby sa ma cudzi chlap dotykal.clovek si na vsetko zvykne a nejako som si zvykla na tento stav.