Ako ste riešili zlý vzťah s partnerovou matkou?
Ahojte, s partnerovou matkou sme mali vzdy taky neutralny vztah vedela som od zaciatku ze je zavisla na svojich detoch a ze doteraz neprezila ze jej synacik odisiel z domu a ze bola stale falosna a vzdy si omne myslela svoje .. no vcera po hadke s mojim partnerom mi vykricala najhorsie mozne veci aj na moju rodinu a nemala nato pravo ani najmensi dôvod. Tym padom ta zena premna skoncila a bude to premna uz len osoba co porodila môjho partnera. Velmi sa mi znechutila a prekvapila ma tymto primitivnym sedlackym vystupom ale aj ked som mladsia a mam mat uctu, ja som chybu neurobila a nemienim sa ani ospravedlnovat ani pchat jej do riti..a to sa este rozhodnem ci vobec nejake ospravedlnenie prijmem ja.. chcem sa ale opytat, ženy ktore ste toto zažili takyto nahly zvrat a hlavne ste boli pred porodom.. ako ste riesili navštevy a ako to vlastne funguje cely vas vztah s muzom ked sa nenavidite s jeho matkou..mam ocakavat ze to bude casom tak zle ze ten vztah proste stroskota?.
Prskaj.urazaj sa.hadaj sa.komentuj negativne svokru..a budes mat pello doma.uvedom si.ze tvoj chlap je nestastny.je ako mefzi dvoma mlynskymi kamenmi a obe vas miluje.matku pozna od narodenia.nemozes cakat.aby ju zahodil zo srdca kvoli tebe.chce to vysoku skolu zenskej diplomacie a tolerancii.vsetko je na tebe.ignorovat ju nie je dobry napad.nikdy nevies co sa stane.aby ti nalonic nebola aj ona dobra napr.chore dieta varovat...
@janinah aha takze mam nechat urazat aj seba aj moju rodinu a pocuvat vycitky aj posledneho rožka. A tvarit sa pritom na velku stastnu rodinu a ze je vsetko v uplnom.poriadku a nic mi nevadi? Tak nejak to ma vyzerat? Ze si necham skakat po hlave? Moja matka by si vzivote k mojmi priatelovi toto nedovolila. A z toho vychadzam, ked moja mama respektuje jeho aj celu jeho rodinu tak ona bude respektovat mna a moju rodinu. Lebo vzivote som jej nic neurobila vzdy som jej pomahala ked sme boli u nich an navsteve som stala pri sporaku ci pri umyvadle s riadmi ci som chystala stol na obed veceru zatial co jej deti sedeli a skrabali si vajca. Vzivote som si knej nic drze nedovolila. Ona to prehnala ona narusila nas neutralny vztah.
V aute budes čakať po šestonedelí aj s dieťaťom hodinku? Kvoli comu? Na co?
@vendulka80 No ja som teda nepotrebovala nikoho okrem muza a nebola som žiadna hrdinka. A uz vôbec nie svokru.😁😉
Aj ty budeš vyzvedat, keď uvidíš, že sa tvoje dieťa trápi.Pridete mi obaja nezreli, aby si písala také hlúposti, že Ti príde pozrieť dieťa a ty budeš sedieť v aute.Cim menej povieš tým lepšie načo si sa jej zdoverovala?ešte Ti raz bude dobrá, keď budeš chcieť ísť do práce s ona bude strážiť vnúča.Kto si, aby si určovala či sa príde pozrieť na synove dieťa do pôrodnice?
@taskataska no ja by som chcela vidiet vas ako by ste s usmevom nabehli do jej domu a otvorili naruč po takejto veci. Ale ved jasne neviete celu tu konverzaciu ako vyzerala takze chapem. No nepisala som sem nato ako sa udobrit so svokrou ale nato aby som zistila ako sa da fungovat bez nej 🙂
@luccija kto som? 😂😂 asi matka ktore si nosi svoje dieta 9 mesiacov pod srdcom a ktora ho porodi a ktora snim bude po zbytok zivota ak sa medzi nami nahodou nieco stane. 🙂
@evittam to uz je detajl kde ja budem cakat
Bez svokry sa da fungovať úplne perfektne. My sa vidime tak na narodky ci meniny a Vianoce a to byva kúsok. To musi tvoj partner vyriešiť ako chce fungovať konecne s vlastnou rodinou bez mamicky. Btw.nie je to tvoja svokra.
No ja by som necakala nikde. Ak tam nechcem ist zostanem doma.
Pocula si uz take ze...kazde čudo tri dni trva.....mudry sa uci na chybach inych.
mudrejsi ustupi...vychladni a porozmyslaj.uz nekopes sama za seba.uz ste rodina...mmozno casom pochopis o com pisem.mne to tiez daky cas trvalo pochopit iste veci nevrsta svokkra...
@evittam jaj no ale.jak rychlo sa treba chytit.. "btw nieje to tvoja svokra" raz som ju spomenula jak svokru aj v nadpise je priatelova matka a nie svokra tak nemusis vyryvat 😂
Ja nevyryvam. A vy si bud zariadiť vlastný život alebo nie.
Chápem že je človek nahnevaný, ak mu douraza rodinu.. ale preco sa mstit tak, že ani nebude vedieť že vnúča sa pýta na svet? Nech sa akokoľvek pohadate, to neznamená že sa teraz musíte nenávidieť dokonca dní..
a nikde nie je napísané, že ak mate zložitý vzťah so svokrou tak musí tvoj vzťah s mužom stroskotat.. ide o to, ako sa k tomu budes staviat ty a HLAVNE tvoj muž.. mam za to, že všetko sa dá riešiť s chladnou hlavou, ak sa mi niečo nepáči, treba slušne povedať svoj nazor, ale nehrotit.. poprípade ignorovať.. dôležité je, aby muž stal za tebou, ale zase nečakaj od neho že svoju mamu odstráni zo svojho života.. vzťahy nie su jednoduché, ako sa vraví, rodinu si nevyberies..
Nebuď jesitná a práve to, čo píšeš, že nosis dieťa a budeš s ním po zbytok života sa Ti vráti, keď tvoje dieťa prinesie domov partnera s ktorým sa pohada a ty sa budeš pýtať prečo?Aj ona je jeho mama a s partnerom či chces či nie berieš si aj rodinu.A už vôbec nerozumiem otázke či stroskota tvoj vzťah kvôli hasterivej svokre?tak buď je vzťah dobrý a ustojite to, alebo.....No tak jej vadis, má výhrady voči tvojej rodine, neudržala sa...a už vôbec od nej nečakaj nejaké ospravedlnenie.Kto Ti kázal tam umývať riady, stáť pri sporáku pokým jej deti sedeli?bola si hosť veľa ste jej dovolili tu to máte.Keby ste jej nevedeli na nos rodinné záležitosti nemáte sa teraz o čom hádať.A teraz si nemysli, že to dieťa bude tvoj tromf ktorým ju budeš vydierať, lebo to bude koniec Vášho vzťahu a muž Ti zavrie dvere a pôjde s vnúčatami tam má na to právo.Radsej ries ako pomôžeš partnerovi s financiami či problémami a neziv v sebe krivdu.
Suhlasim....nehrot to. A nenut priatela vybrat si medzi tebou a mamou. Mama je iba jedna. A ty si ty,jeho rodina.
Treba sa ukludnit....dat veciam.cas....a casom sa to.utrasie.
Nemusis ju lubit,postaci respekt.
No a tvoj priatel ta bude mat radsej,ked s jeho mamou sa budes snazit vychadzat...
Hovorím detinské správanie načo si sa pobalila, tak si pri partnerovi doma či nie?, nosis Vaše dieťa kam si chcela ísť k rodičom pod kridla vyplakať sa?on sa nemôže matke zdôveriť ty by si mohla.Ono pravda bude niekde uprostred, keď Ti vytkla, že Ta živia ktovie čo synovi dali pozemok, peniaze ktovie prečo má on naložené problémy, financie a ty musíš vodu hádkami.Ziadna mama nie je rada, keď sa jej dieťa trápi a prebíja životom
Skôr sa pozri čo je za pozadím Vašej hádky toto bol dlhotrvajúci problém, ktorý vybuchol.
príliš si to pripustas. Uvedom si, že čakáš dieťa a aktuálne teraz musíš myslieť hlavne na neho. Viem, že je to ťažké, poznám to, ale nič nevyriesis hrotenim situácie. Pokial ti jej prítomnosť nerobí dobre, tak stretávanie minimalizuj, prehod s nou maximálne pár slov, návštevy s dieťaťom k svokre nechaj len na partnera, dieťa bude potrebovať babku, skús v tom nájsť niečo pozitívne - napr keď bude dieťa s nou využiješ čas pre seba ako to tu už niekto písal. Partnerovi by som ale na tvojom mieste povedala nech s nou nerozoberá vás vzťah, nemusí vedieť o všetkom, je to vaše súkromie.
Mne moja buduca svokra aj partnerove sestry vykricali ze som p..., ze mam ist do p.... ze odkedy som v dome je peklo (byvame v jednom dome ale samostatne) kazdodenne hadky, ohovaranie z ich strany a pod... partner sa so sestrami uz 3 roky kvoli tomu nerozprava a s rodicmi len tak aby sa nepovedalo... ja sa s jeho rodicmi len pozdravim a to je vsetko... na Vianoce a Novy rok sme si nepodali ani ruky.. asi tak..
No keď to tak čítam, začínam sa obávať dňa, keď mi syn prinesie ukázať budúcu nevestu....🤔😲
@janinah ved to....deti vsetko vidia,partner,ci manzel.chudak tiez medzi mlynskymi kamenami.
Az sa desim,ked sa mi chlapci ozenia,co.ma-nas caka.
takze ako sa da zit bez svokry. skvele. nechodim k nim vobec, nie su hodni mojho casu.moj muz tam chodi s detmi sam. vsetci si zvykli, kedoni pridu k nam tak raz za dva roky prezijemto. teraz napr pridu pozret moje tretie cerstve babo a ked budu unasberiem dalsie deti na vylet. fungujeme v klude, slusne, konverzacia len zo slusnosti.

No ved hej...ja viem....pno je to tazke...ale len preto,ze niektore dcery a synovia nevedia mame ukazat,ze ona v och zivite uz bude druhorada...