icon

Ako ste sa stretli s partnerom?

mimol
30. mar 2016

Ahojte, tak po minulej teme zakladam novu, lebo sa mi velmi pacilo ako krasne ste mi kazda jedna z Vas opisala Vas vztah kam chodite a vyjadrili ste sa aj k problemu platenia. Naozaj to bolo pekne a prijemne citanie ako ste si pospominali na zaciatky Vasich vztahov. Teraz by ma zaujimalo, ze ako ste sa spoznali so svojimi muzmi, priatelmi, byvalymi? Ja som si totiz nasla vztah po dlhsej dobe. Naozaj dhsi cas som neprichadzala do kontaktu so zaujimavymi muzmi. Nikdy som si nezacinala s hocikym. Tak chcem vediet ako to bolo u Vas, Kde ste stretli svojich muzov, kto bol iniciativnejsi, aky rychly spad mal Vas vztah a podobne 😉

kkubekova
30. mar 2016

Ja s MM sme spoluziaci zo skoly - od 8 micky na ZS a zacali sme spolu chodit az v maturitnom - trvalo mu kym pochopil aky som poklad 😜

adel222
30. mar 2016

Ako 28 rocna som si vytvorila akysi plan, ze do 30 si uzijem co sa da a po 30 si zacnem hladat manzela. Dokonca som mala zoznam cinnosti, ktore musim do 30 splnit 🙂 vsetko vyslo a v den 30 narodenim som na chodbe v praci narazila na noveho kolegu. Chalos o devat rokov mladsi ako ja. Veduci vo vedlajsom oddeleni. Cosi som s nim potrebovala prebrat a zistila som, ze je zdaleka. Bolo mi ho luto, ze je tu taky sam, novy v meste tak som ho pozvala na pizzu a bola ruka v rukave 🙂 tahame spolu siesty rok a mame male dvojicky.

Ale jedno nestastne stretnutie bolo, ked ma naj kamoska zobrala von do mesta, tusila, ze sa s nou frajer rozide, tak nech ma oporu. Mno, stalo sa rozisli sa, ona nasrata odisla a ja som tam sedela ako puk s jej frajerom, slovo dalo slovo, poldecaky pribudali, az sme sa dali dokopy. Uff burlivy vztah to bol a velka chyba. Kamosky sme zostali a jeho som kopla do riti po tyzdni. Bola to riadna hlupost.. Ale mladucka som bola 🙂

kvetka589
30. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

@mia005 a to si pamatam ako mamina moja hovorievala, ze ziadny vztah z prace nemoze vydrzat ;)

mia005
30. mar 2016

@kvetka589 my našťastie spolu nepracujeme. v práci sme sa vídavali len raz za dva týždne, aj to len asi hodinu.. Ja robievam cez deň a on len nočné.. tak dúfam, že nám to vydrží 🙂

emilia25
30. mar 2016

Joj veru kámošks má cakala pred prácou malá som po obednu a v bare malá byt discs ale tá nebola dj odišiel a sedela tam kopa chalanov holohlsvych a tak nás zavolali k nim.ja som sedela vedľa muža kecsli sme az do 3 rána nás čašníčka obsluhovals a to malá len do pol noci otvorené takže uzavretá spoločnosť.no potom sme sa ako kámoši stretávali na disce kupil pivo a zas sme kecsli.na jednej disce pri tanci sa má pýtal ze ci mám telefon a ja ze ano mám a on ze kde a js tu na zadku.konec debaty o telefóne.no a pritom tsncocsni sa má spýtal ze ci mu dsm pusu tak dostal na licko ze on chce na ústa dostal rýchlu na ústa že chce vecsiu tak všetky slsdsky sme sa pre bozksvsly.isiel má odprevadit domov ani tam si číslo nevypytsl.tak som si ho zohnsls od jeho brsts.no a vecer ked sme sa dali do kopy.bol mesiac co sme sa poznali zase son malá po obednu a volali mi jeho kamoši aby sme prišli za nimi ze sedia v bare.tak sme prísľi no a pri slsdskoch sme sa dali do kopy a v desať rokov v maji 8 výročie sobáša 4 krásne detičky a sme stale taký zaľúbený ako vtedy a hlavne sme blázni blsznivy co sa stale rehocu a slová lásky objatia bozky bez toho by sme nevydržali ani den.

bonaqa2013
30. mar 2016

S prvým mm na disco. Keď som ho videla tak som si povedala - Tak toho chlapa mať to by mi závidela asi každá. Keď som ostala tehu zobrali sme sa, ale prvé narod. už syn oslávil bez ocka. Odvtedy si nevieme ani na meno prísť.... Syn je už dospelý.
S druhým mm som sa stretla v práci. Bol sympatický, slobodný, mladý, každý z nás sa smial, že prečo sa nedáme vlastne dokopy. Po čase som ostala tehu, presťahoval sa k nám, ....Sme spolu už viac ako 10 rokov, máme 3 dievčatá ....

katy83
30. mar 2016

my sme boli spoluziaci na zakladke, nevideli sme sa 14r. raz mi napisal na fb ci ho ostriham (som kadernicka ) kedze je na chvilu doma. ...Chvilu sme sa v salone bavili, ale nic nenasvedcovalo tomu, ze sa stretneme znova 😀 ja som bola zivel, mala som rada vecierky a neusla mi ziadna dobra akcia kde sa zurovalo 🙂 on skor kludny a rozvazny, mal rad prirodu...dlhe prechadzky a pod . Po nasom stretnuti ma zacal kontaktovat castejsie. Hovorila som si....co ten odo mna chce, o com sa s nim mam bavit ....az sme sa jeden vecer stretli a neskor zacali randit, po 2mes. sme spolu uz byvali a do roka sa brali, presne 28ho v den jeho 28 narodenin. Dnes sme spolu 5 rokov a mame 2 deti

nosalinda
30. mar 2016

Na vysokoškolskom intráku, izby mali spoločné balkóny a keď prvýkrát prechádzal s gitarou v ruke a ja som ho videla, tak som pochopila slovám láska na prvý pohľad 🙂 V duchu som si ešte povedala, že na tohto ja nemám 🙂 Celý rok sme boli najlepší kamaráti. Ja som ho ľúbila ako koňa a on mňa asi tiež, len mu to nevedelo dôjsť a ešte mal aj frajerku, s ktorou sa videl asi tak raz za dva mesiace...V lete ju to prestalo baviť a rozišla sa s ním. Nastal nový školský rok, príchod na intráky, ja stále zaľúbená...on stále vysmiaty, milý kamarát. V decembri sme sa dali dokopy , detaily radšej vynechám...z mojej strany to bola veľa rumu, rumu a ešte aj borovičky a potom ten pocit, že teraz je tá správna chvíľa povedať ,čo mám na srdci. Jasné, že k tomu nedošlo, lebo mi bolo tak zle, že všetka romantika vyprchala a ten, ktorému som chcela vyznať lásku ma musel tlačiť hore kopcom na izbu, kde som absolvovala pár návštev toalety a zaspala som spánkom opojným🙂 Ráno som sa prebudila na bozky...a bola ruka v rukáve. Najväčší prejav lásky, bozkávať neumytú dievčinu po opici s rozmazaným makeupom, strapatými vlasmi a HLAVNE NEUMYTÝMI ZUBAMI (teda ja by som na to odvahu nemala). Dozvedela som sa, že on vedel, že ma ľúbi, len si chcel byť istý, že ma chce na celý život 🙂 Mal vtedy 19 rokov . A chce ma doteraz, napriek mojej ťažkej povahe a všelijakým nepríjemnostiam. Je to človek, ktorému absolútne dôverujem, ktorý ma nikdy pre nič neodsudzoval a vo všetkom ma podporoval, aj keď to nedopadlo dobre. Je to najlepší kamarát, najvtipnejší muž, šarmantný a áno veľmi veľmi pekný. Dvanásť rokov sme spolu, z toho 4,5 ako manželia a 3 roky je to ten najlepší tatino na celom svete.

petrahanka
30. mar 2016

My s manzelom na pokeci 🙂 bola som v nocnej a o 4:50 mi prisla od neho prva rp-cka , den na to sme sa osobne stretli a odvtedy sme spolu. Nasledovala svadba a teraz po troch rokoch cakame vytuzene babatko 🙂 neskor som prisla na to ze par mesiacov pred nasim stretnutim som bola u vestici a ta mi presne opisala mojho manzela a ze bude uniformovany 🙂 a bol este vtedy policajtom 🙂 a aj opis sedel presne na neho 🙂

twiggi_veggie
30. mar 2016

My sme sa spoznali tak, ze som mala chut na pizzu a napisala som na pokeci prvemu "chalanovi" (mala som 19) z ba ktoreho som zbadala a ktory nevyzeral ako uchyl, ci nejde na pizzu 🙂 Od vtedy preslo uz 5 rokov, mame krasny domcek, kopu zvieratiek a cakame nase prve dietatko :D

rheuska
30. mar 2016

uz je zo severu a ja z juhu. Okrem toho, ze je 5 rokov mladsi, pocuva uplne inu hudbu a proste by sme sa nemali kde stretnut, ani v ramci spolocnych zaujmov. Stretli sme sa obaja zijuci v zahranici. Ja pokladnicka. On zakaznik. Volal ma na kavu pol roka. Nejako som stale nechcela. No az nakoniec som sa zlutovala a po prvom rande som vedela, ze volaco bude. Na druhom ustal horor v kine (co on neznasa) no a na tretom uz bol chlapec v tom :D. Aj ked najprv slo o nezavazny vztah, este k tomu raz chcel byt so mnou, potom zas nie. Potom zas ano, tak som povedala, ze ok dost bolo rozkose, ze sa nebudeme viacej stretavat. No a to potom nechal snubenku na Sk, povedal mi o nej a, ze mu je luto, ze bol nerozhodny, ale uz vie,ze chce mna. No a sme spolu 6 rokov 1.5 manzelia a radostne cakame dcerku (ktoru sme tiez neplanovali nejako :D)

tinqua
30. mar 2016

Ja som bola jeho studentka...take vysokoskolske klise...😀 a zaujala som ho vraj tak, ze som jeho hodiny mala na haku a miesto pocitania som hrala na fb farmu...tak si povedal ze ked ho nevydrzim pocuvat hodinu a pol do tyzdna budem ho musiet znasat cely zivot...takto to aspon on rozprava 😀

bestmate
30. mar 2016

Zoznamili sme sa cez net, pokec. Napisala som si inzerat, zaujimavo, vsak cim viac odpovedi tym lepsie, no potom som mala co robit aby som z tych skoro 70 emailov vybrala naj naj naj. Ono sa to tak postupne redukovalo, automaticky som mazala odpovede len s Ahoj (a nic viac nebolo napisane) jeden sa mi po rande ani neozval, druhy zas nesadol mne, s tretim som sa horko tazko stretla. A s tym tretim sme sa predbezne dohodli ze sa stretneme, na moju otazku ci to stretko plati, vyhovoril sa na unavu, odbil ma spravou ze vsak stretneme sa inokedy. Na druhy den som mu ja napisala opat, ci sa nestretneme, napisal ze mozme. Tak trocha rande na slepo pretoze on nemal moju fotku, jednoducho neposlala som mu. Aj napiek tomu sme sa stretli. A som velmi rada ze vtedy moja hrdost isla tak trosku bokom a nenechala som sa odbit. Rande dopadlo na vybornu, od prvej chvile sme si mali co povedat. Po drinku sa ma len tak opytal ci mam rada lietadla (citila som ze akosi sa mu nechce lucit sa, uprimne ani mne) tak sme isli na letisko sledovat lietadla. Potom sme sa stretli znova a znova ... (skratim to) .... po case sme mali "rande" aj v kostole, potom aj v porodnici, mame dcerku k spapaniu, a ako muz hovori s laskou robena. 🙂))
PS. Z casu na cas mu to jeho " vsak stretneme sa inokedy" pripominam.

jlp
30. mar 2016

Zoznamili sme sa na studijnom pobyte v USA pocas VS. Vybrali nas v tom roku len dvoch zo Slovenska a tak nam to zrejme bolo sudene. Sme spolu 6 rokov a mame dvoch krasnych synov.

ali08
30. mar 2016

Súpis.ja som stretla manžela na Cypruse.bol tam pracovne a ja na dovolenke ale kvôli nemu som ostala na veľmi dlho.on sa prvý prihovoril,potom sme sa pár krát stretli,pár krát si ma našiel(vedel v ktorom hoteli bývam).nakoniec v deň odchodu domov som si odchod rozmyslela a ostala som ale potrebovala som ubytovanie tak som sa ho opýtala či by mi pomohol aspoň z mojim kufrom ale on mi ponúkol jeho byt a tak sme začali spolu žiť po roku sme sa zobrali,po pár rokoch sme odišli žiť inde a nakoniec sme išli na Slovensko, máme dvoch krásnych synov mulatkov.

trdelnik234
30. mar 2016

@mimol Caute baby, super temu ste zalozili, tak aj ja nieco pridam. Manzela som stretla v pizerii v pondelok vecer. Chodievali sme tam s kockami, s ktorymi som byvala na private pomerne pravidelne. V ten pondelok, konkretne 8 januara to bolo, sa mi velmi nechcelo ist, lebo som mala na druhy den rano odovzdat preklady do prace, ale tak baby ma samozrejme ukecali. Sedel pri vedlajsom stole a oslovil nas pri odchode, nieco v style ze " jej, baby skoda,ze uz odchadzate, bude tu bez vas mrtvo". Tak som mu na to anglicky odpovedala, ze to asi hej, ale ak tu este chvilu zostaneme, tak bude mrtvo zajtra v robote, kedze zaciname o 7 rano. Slovo dalo slovo, z anglictiny sme presli do plynulej francuzstiny, kamosky mu dali na tajnaka moje cislo a potom to uz islo rychlo. Sice ja som sa spociatku nechcela velmi namotat, sak co ak ma doma snubenicu volajaku a sem si prisiel len vyhodit z kopytka (niet nad pozitivne myslenie), ale presvedcil ma o opaku. Pol roka po zoznameni sme sa rozhodli skusit to spolu najprv v Prahe a po 2 rokoch tam sme spolu odisli do FR. Sme spolu 9 rokov, z toho 6 rokov manzelia.

felycity
31. mar 2016

Milá téma, normálne som sa pousmiala a zaspomínala, tak my tak netypicky, raz ma kamoška zavolala na také mládežnícke stretko(partia mladých ľudí), nikdy som o takom nepočula, ale keďže som bola sklamaná z jedného vzťahu a všetko sa rúcalo, som si povedala, že prečo nie zoznámiť sa s novými ľuďmi. Dodnes si pamätám, že to bol 1.5. a chalani z tej partie sa vrátili z cyklovýletu, on sa mi priznal, že vtedy si ma hneď všimol, lenže bola tam aj kamoška a on si rozumel s oboma so mnou aj s nou a aj som cítila, že sa rozhoduje,ale vtedy z mojej strany tam nebol záujem o vzťah a priala som im nech im vzťah vydrží, dokonca som bola presvedčená, že sa zoberú, žiaľ názory na život sa začali odlišovať a tak sa rozišli, časom sa chcel dať so mnou dokopy, ale ja som to úplne tak necítila, resp. bol pre mňa super kamarát hodiny sme sa dokázali rozprávať. Musím sa priznať, že som ho odmietla - dodnes si to pamätám , kedy a kde presne som mu to povedala, vedela som, že som ho strašne zranila a potom som začala uvažovať, prečo vlastne nechcem ísť s ním do vzťahu,čoho sa bojím, no nebol to model, ale rozum mi hovoril, že je strašne dobrý človek a tak som potom musela ja vyvinúť iniciatívu a dať znamenie, že ok, dnes ďakujem bohu, môjmu rozumu, že som to spravila, pre mňa je on - môj muž najlepší na svete , poznáme sa 20 rokov, 14 rokov sme manželia, prežili sme krásne chvíle a prešli sme si aj ťažkými chvíľami asi najťažšou bola smrť nášho prvého dieťaťa. Dnes môžem s hrdosťou povedať a už som tu spomínala, že mi je cťou byť jeho manželkou.

vejula
31. mar 2016

@nosalinda 😀 😀 haha vidím, žee ste mali podobne zažitky jak my, tiež som s drahým, vtedy ešte tokajucim, hlavu mi motajucim sedela pred barom na schodiku, vypité som mala statočne, zrazu som ho prerušilaa a utekala za najbližší strom a tam som robila to čo ty natej toalete... Môj drahý svoju lásku nezaprel a držal mi pri tom vlasy, nech si ich neogrciam 😀 tomu sa hovori laska 😀

mimol
autor
31. mar 2016

@mircalla O tom nam prozpravaj viac 🙂 Mna vzdy zaujimali taketo mdzinarodne vztahy. Ako ste to zvladali s odlisnostou kulutur, jazyka a akym jazykom rozpravaju deti, ak nejake mate? 🙂

mimol
autor
31. mar 2016

@kachita na ulici? to je ako z filmu 🙂 Narazili ste do seba ci kto sa komu prvy prihovoril? 🙂

trdelnik234
31. mar 2016

@mimol Aj mna to zaujima.

mircalla
31. mar 2016

@mimol deti su bilingualne, teda to vacsie, dcera je este mala.nemam pocit, ze by islo o nejake odlisnosti kultur - ide o zapadnu europu. ale obaja moji partneri boli povahovo tak odlisni, ze viac sa to uz neda
jeden umelec, totalne neprakticky romantik, peniaze a hmotne statky pre neho nikdy neboli dolezite. druhy chladny, racionalny materialista

ivankaberrynka
31. mar 2016

My sme sa prvýkrát zoznámili u mojich rodičov doma 🙂 Môj teraz už manžel bol kolega môjho brata, tak bol na návšteve. Podali sme si ruky, vymenili sme si otrepanú frázu "teší ma" a

uzanka16
31. mar 2016

my sme sa spoznali cez pokec, aj ked som na taketo vztahy neverila a uz vobec ze vydrzia, noi vyskusala som pokec. Stale sme sa minali pri pisani sprav vzdy ked som ja bola prihlasena on odhlaseny az po tyzdni sa nam podarilo naraz byt prihlaseni. Po dlhsom pisani asi 3 tyzdne sme sa osobne stretli, 2 tyzdne sme sa stretavali len potom som mala ist na mesiac do Irska za rodinou, tam sme stale si volali cez skype. Co som sa neskor dozvedela on si myslel ze sa to skonci ked budem prec, fakt sme sa nevhodnu chvilu spoznali. Vratila som sa z Irska a vztah bol coraz viac hlbsi. A ako sme dopadli? Po 5 rokoch sa zasnubili, na 6. rok sa zobrali a rok po svadbe sam nam narodila dcerka.

natalym
31. mar 2016

@mircalla To máš jedno dieťa s jedným a druhé s tým druhým?

darinkazv
31. mar 2016

s bývalým manželom v práci. no osudová chyba. teraz mám priateľa. do e zoznamky ma dokopala kamarátka. moc som nechcela, na vzťahy zo zoznamky som neverila. a ešte tá opatrnosť, keď máte 2 deti. no oplatilo sa risknúť. našla som naozaj muža mojich snov. miluje, váži si ma, aj ako ženu, aj ako matku, je mi najlepším priateľom aj mužom. miluje moje deti, vyjadruje sa o nich ako o našich deťoch, nie že sú to moje deti, oni zbožňujú jeho. keď idú k bio otcovi, staršia ide ako zmrazená a mladšia plače za ním. o 2 týždne bude rok, čo sme spolu. kúpili sme si akurát bytík, sťahujeme sa z prenájmu do vlastného. je nám spolu úžasne. 🙂

mimol
autor
31. mar 2016

Baby, vase pribehy su krasne 🙂 Dakujem, ze ste sa so mnou o ne podelili. Je fajn citat, ze este existuju stastne a dlhosobe vztahy, ked ta iskra po par mesiacoch, rokov nevyhasne. Rada si precitam dalsie 🙂

natalym
31. mar 2016

@uzanka16 Bolo by to zaujímavé číslo koľko manželstiev vzniklo vďaka pokecu. 🙂

mircalla
31. mar 2016

@natalym nie s jednym

ivankaberrynka
31. mar 2016

a to bolo všetko. Až o niečo neskôr sme sa dali do kopy. Bratova firma mala stretnutie, tak ma zavolal, či neprídem. Všetkých jeho kolegov poznám od mala a veľakrát sme boli všetci spolu vonku, opekať, kúpať sa, na turistike a tak.. Tak som prišla a bol tam aj on - ich nový kolega. Popíjali sme a veľa sme sa rozprávali. Od toho dňa sme sa stále mali o čom rozprávať. Dnes je tomu takmer 10 rokov čo sme spolu a stále sa radi rozprávame 😉