icon

Ako ste sa stretli s partnerom?

mimol
30. mar 2016

Ahojte, tak po minulej teme zakladam novu, lebo sa mi velmi pacilo ako krasne ste mi kazda jedna z Vas opisala Vas vztah kam chodite a vyjadrili ste sa aj k problemu platenia. Naozaj to bolo pekne a prijemne citanie ako ste si pospominali na zaciatky Vasich vztahov. Teraz by ma zaujimalo, ze ako ste sa spoznali so svojimi muzmi, priatelmi, byvalymi? Ja som si totiz nasla vztah po dlhsej dobe. Naozaj dhsi cas som neprichadzala do kontaktu so zaujimavymi muzmi. Nikdy som si nezacinala s hocikym. Tak chcem vediet ako to bolo u Vas, Kde ste stretli svojich muzov, kto bol iniciativnejsi, aky rychly spad mal Vas vztah a podobne 😉

trdelnik234
31. mar 2016

@lubina A zostali ste v zahranici?

lubina
31. mar 2016

@trdelnik234 zili sme spolu 6 rokov v zahranici a teraz sme uz tolko isto na SK 🙂

alexandramaria
31. mar 2016

@verronicka Ako ste ustáli tie intrigy a podobne? Alebo koľko trvalo, kým "ste si dali dokopy predchádzajúce vzťahy"? Naozaj ma to zaujíma, niečim podobným si prechádzam 😎

alexandramaria
31. mar 2016

@natalym
A vám nerobili tí bývalí partneri, s ktorými ste chodili tie 2 roky, problémy? 🙂 myslím, keď sa to celé zbehlo tak veľmi rýchlo ..

laura1804
31. mar 2016

V praci 🙂 je to moj sef 🙂

natalym
31. mar 2016

@alexandramaria To boli len frajeri, Preto som to tak nazvala. Mohol mi práškový cukor do riti fúkať. 😀

misinka26
31. mar 2016

My sme sa stretli v bare 🙂 len tak sme do seba narazili a bolo 🙂 o dva mesiace ma požiadal o ruku o ďalších 5 bola svadba a rok od nášho stretnutia sa nám narodil krásny synček ... už je tomu skoro 5 rokov 🙂

babatkoo
31. mar 2016

V bare a bol to kamarov spoluziak a kamarat. My sme boli najskor naj kamarati az po 3 rokoch to prerastlo v lasku 🙂 sme spolu 11 rokov

mimol
autor
31. mar 2016

@lubina odkial je tvoj muz?

bobulazelena
31. mar 2016

@amairim to ako ja ...rande dohodnute po internete...😀 u mna este aj nikto nevedel ze niekam idem...normalne by som si spatne facku strelila...ale tak nezabil ma a teraz sme manzelia...😀

deniska12345
31. mar 2016

raz som si na jednej grilovacke unho nechala gril s tym, ze mi ho dalsi tyzden prinesie...no 1,5 roka sme sa nevedeli dohodnut kedy...medzitym sme kazdy mali vztah a stretli sme sa az ked sme boli obaja volni...ked mi ten gril priniesol boli sme spolu asi do 3 rana a odvtedy sme boli uz kazdy den spolu...po 3 mesiacoch sme spolu zacali byvat a uz to budu 4 roky 🙂

amairim
31. mar 2016

@bobulazelena ved preto pisem, ze byt to moja dcera, tak ju asi zabijem ja doma preventivne. Sproste sme boli, ale vyslo to. Vystraha pre nezadane! Nikdy nechodte na rande na slepo na odlahle miesto bez toho, aby niekto vedel kde a s kym ste. A dohodnite si cas kontroly! Doba je zla

bobulazelena
31. mar 2016

@amairim tak tak...no cele zle...my sme tiez total odlahle miesto...ale ze uplne by ma tam podla mna doteraz nenasli a este aj keho autom samozrejme 😀

bobulazelena
31. mar 2016

@amairim no mlade hlupe

trdelnik234
31. mar 2016

@amairim No rande slepo je kapitola sama o sebe. Raz v zivote som absolvovala, bol to typek z pokecu a kym som prisla na miesto cinu (stretko na namesti v piatok popoludni, plno ludi), 100x som si predstavovala tu hrozu, co ma tam bude cakat. Ziadna hroza sa ale nastastie nekonala, sympatak tam na mna cakal, ale aj tak to neskoncilo happy endom.

trdelnik234
31. mar 2016

@bobulazelena Radsej ani nepis, kde to bolo, nech sa nejaky uchyl neinspiruje.

gir
31. mar 2016

Poznali sme sa od 16 tich zo školy. Bol to najlepší kamarát, vedela som že keby som mu o polnoci zavolala, tak mi pomôže. Bol fešák ale bol z kategórie kamarát, nikdy by ma nenapadlo ako skončíme. Raz bolo také obdobie kedy sne sa dlhšie nevideli. Keď sme sa stretli, zašli sme na kávu aby sme sa porozprávali čo máme nové a tak. Keď sme sa lúčili, dal mi pusu, takú viac ako priateľskú a to sme nepili žiadny alkohol. A večer mi prišla sms s textom "asi ťa ľúbim", tak som mu odpísala "asi aj ja teba". Po pol roku sme sa zasnúbili a po roku bola svadba. Sme spolu už 7 rokov a máme syna.
🙂

ariannazara
31. mar 2016

Super sa to cita zeny moje aspon mi kratite posledne minuty v praci 😘

n0mi
31. mar 2016

Odisla som do zahranicia a stretla som ho v praci. Po dlhom prehovarani som pristupila na rande. A sme spolu a cakame bejby.

0silvia0
31. mar 2016

@trdelnik234 a prečo nebol sympaťák s happy endom? 🙂

n0mi
31. mar 2016

@yollanda akurat som zomrela od smiechu ;D

mircalla
31. mar 2016

@bobulazelena tak ja som na rande dohodnute po internete cestovala do dublinu - tiez ma nik nezabil

mircalla
31. mar 2016

@yollanda haha🙂))

michala.s
31. mar 2016

S manzelom som sa prvy krat "stretla" na pokeci. Po par dnoch pisania mi navrhol, ze mi pomoze s matikou, kedze som tomu co sme brali vobec nechapala. Nase prve realne stretko bolo v BA na vysokoskolskom intraku. Nase prve rande bolo o tyzden na to v starom meste a odvtedy je tomu jedenasty rok co sme spolu. Prezili sme si toho velmi vela. Odmietnutie rodicov, stahovanie bez jedinej nasetrenej koruny, potrat v 14tt, smrt 10mesacnwho synceka... A ja toho chlapa stale milujem

n0mi
31. mar 2016

@mimol u nas je to tiez tak nechcela som ist do vztahu lebo ina kultura, vyrastal v UK. Prve tri stretka som sa hanbila az rozpravat po anglicky, ze co ak nieco poviem zle. :D ale cakame bejby a bude dvojjazycne 🙂

trdelnik234
31. mar 2016

@0silvia0 Joj, na toto nie velmi rada spominam.
No tak ti poviem, chalan si pomylil zoznamku s vyberovym konanim. Dostala som sa do uzssieho kola, ale zrejme som nebola jediny kandidat, takze "slubeny tender na vystavbu dialnice Trnava-Kosice" dostalo ine ziena. Paradoxom je, ze to bola kamaratka mojej byvalej spoluziacky zo strednej. Mrzelo ma to vtedy, aj nasrata som bola, lebo som nezniesla ten pocit, ze som ho zle odhadla. On bol vyslovene taky ten seriozny typ, co ukeca aj hlucheho, rodinne zalozeny, pozorny a tak. Keby som ho dnes stretla na ulici, tak sa sice nepozdravime, ale uz mi je volny.

mimol
autor
31. mar 2016

@stankabk Myslite, ze vazne pomaha modlenie za najdenie partnera? Moze to podla Vas pomoct alebo urychlit proces hladania spriazenenej duse?

dadakraus
31. mar 2016

Super sa to tu cita, niektore pribehy su fakt vtipne 🙂 My sme sa poznali uz davnejsie,obcas sme sa s partiou stretli, ale obaja sme mali ine vztahy tak sme to vobec neriesili. Ked som prechadzala velmi velmi tazkych rozchodom tak mi velmi pomohol,ale boli sme len taki kamarati s vyhodami 🙂 Vobec som nemala naladu na dalsi vztah.. Stale som mu opakovala len sa do mna nezalub ani sa sa do teba nezalubim :D a on drsnak ze jasne ze nie :D Samozrejme ze sme to ani jeden nedodrzali :D Byvali śe od seba 120km, a tak jedneho dna on opustil svoju robotu, ja svoju, kupili sme si dom na "polceste" a uzivame si jeden druheho 🙂 Dufam, ze uz naveky 🙂

amairim
31. mar 2016

@mimol neviem, ci to plati na partnera. Ale ja sa vzdy silno modlim, ked mam deti chore, nech to prejde na mna, ze ja znesiem. Ale zabera to, deti su potom fit a ja sa nemozem na nohy postavit 🙂

katuliena82
31. mar 2016

my sme sa stretli vdaka posilnovaniu, kamoska ukazala moju fitnes fotku terajsiemu manzelovi s tym, ze mam priatela, ale ze by som bola pre neho ako stvorena. A on jej povedal ze naco jej to ukazuje, ze mna nikdy mat nebude...potom sme sa spriatelili, obcas spolu cvicili a z priatelstva vznikla zrazu laska. V okamihu, ked som sedela este s "kamosom" na kave som si uvedomila, ako mi je s nim skvele. Ked som prisla domov, napisal mi to iste a odvtedy sme spolu 🙂)))