Ako ste sa stretli s partnerom?
Ahojte, tak po minulej teme zakladam novu, lebo sa mi velmi pacilo ako krasne ste mi kazda jedna z Vas opisala Vas vztah kam chodite a vyjadrili ste sa aj k problemu platenia. Naozaj to bolo pekne a prijemne citanie ako ste si pospominali na zaciatky Vasich vztahov. Teraz by ma zaujimalo, ze ako ste sa spoznali so svojimi muzmi, priatelmi, byvalymi? Ja som si totiz nasla vztah po dlhsej dobe. Naozaj dhsi cas som neprichadzala do kontaktu so zaujimavymi muzmi. Nikdy som si nezacinala s hocikym. Tak chcem vediet ako to bolo u Vas, Kde ste stretli svojich muzov, kto bol iniciativnejsi, aky rychly spad mal Vas vztah a podobne 😉
Ja som mojko stretla v praci v uk, prisla som sem s priatelom a uvidela JEHO 🙂 on anglican a ja po anglicky nevedela ani makke f 😀 ale chcela som ho tak moc ze som ukoncila vztah po 7 rokoch, naucila som sa anglicky aj s jeho pomocou a trpezlivostou, nie sme sice spolu dlho (2,5r) ale za ten cas som ziskala viac (mame krasne 3tyzdnove dievcatko ) I'm really happy :-*
A Super tema, konecne Ziadne hadky :-P
Myslim, ze ano. Vnimam Bozie posobenie v kazdej oblasti mojho zivota. To vsak samozrejme neznamena, ze mam vsetko, co chcem. Niekedy to trva dlhsie, niekedy kratsie ale Boh vie, preco a ako. Ja tomu rozumiet nemusim, to je dovera v Neho. Jezis vravel: Proste a dostanete. Je to prislubenie.
Manzelovi vtedy napadlo, ze fakt ona? Nebol nadseny :D, hoci som sa mu pacila, ako mi neskor povedal, ale boli sme dost rozdielni, tak si to ani tak nevedel predstavit. Ale funguje to 11 rokov a mame velmi pekne manzelstvo s 3 detmi. Pre nas to je pozehnane.
Pekná téma, chcelo by ju trochu obnoviť. Tak sa pripájam aj ja 🙂
Mala som vtedy skoro 17, boli letné prázdniny. S kamoškou sme sa chodili opaľovať k jednému jazeru. No a raz sme tam boli a ON tam prišiel. Sám, na bajku. Bicykel si nechal kúsok od našej deky, vyzliekol sa len tak tam sedel a pozeral na vodu. Kamoška ma volala že poďme preplávaťna druhú stranu. Ja som nechcela, bolo to dosť ďaleko. Myslela som si že ani ona to nedá. No a ona sa so mnou stavila, že teda prepláva na druhú stranu a ak to dokáže, tak ja vraj mám ísť sama za ním a prihovoriť sa mu.
Čakala som stále že tam nedopláva, že sa otočí. Za chvíľu bola na druhom brehu a kývala na mňa. Tak som sa postavila že teda idem splniť stávku a prišla som nemu. On zdvihol oči na mňa, ja taká roztrasená som mu podala ruku a predstavila som sa. Božeeee :D :D No a začali sme sa rozprávať, on že bol na bajku na výlete len tak sám a zastavil sa pri vode okúpať. Medzitým došla kamoška, pridala sa k nám.
Potom som ju tajne ukecala aby vypýtala jeho číslo (neskôr sa mi zveril že dúfal že si ho vypýtam ja a nie ona, myslel že ho chcela pre seba, nevedel že to pre mňa 🙂 )
Na druhý deň som pozbierala všetku odvahu a zavolala som mu či sa stretneme zas pri vode.
Stretli sme sa, ja som prišla sama už bez kamošky. On prišiel na aute. Poobede prišla búrka, šťastie že tam mal auto. No a proste sme sa rozprávali a "dávali dokopy" (len sme sa nesmelo bozkávali). Sme spolu 14 rokov a máme 2 deti, 5 a 3 roky.
22.40 posledný autobus domov

ja som manzela stretla na svadbe mojho bratranca mala som necelych 18 .Nemali sme mobili len pevnu linku a tak tyzden po svadbe mi zavolal z tel.budky a to cislo si zistil od bratranca lebo po svadbe sme nejak len kazdi vystupil z busu a si siel po svojom .Na stretko som si vzala aj sestru a povedala ze ked to bude ok tak moze ist domov a ked nie tak zdrhneme ale po pol hodine na kofole som ju poslala domov a dnes je to 19 rokov z toho 14 rokov manzelia a klape nam to vzdy super a 3 zdrave krasne deti .bol moj prvy aj ja jeho
My sme si pisali na pokeci. 😂 bolo to pred siedmymi rokmi...dlho sme si pisali...volal ma do mesta na didzinu...nesla som...potom som ho ja zavolala na caj...prisiel...no a zacali sme sa stretavat... ☺ aj ked si to nechce priznat, ja som bola iniciativnejsia 😁☺
@hanka1674 to ano...tak vtedy to bolo dost popularne...mozno nieco ako teraz fb...ja poznam asi len jeden par, co sa tiez spoznali na pokeci a stale su spolu...sranda je, ze som tam partnera vtedy ani nehladala ☺ rada som si tam popisala...vela kamaratov som si takto na pisanie nasla ☺
aj moja sestra si nasla priatela na pokeci a ked ukazal mame jej fotku spoznala tam svoju studentku ktoru ucila a teraz su manzelia asi 6 rokov a maju jedno dievcatko zatial
Perfektná téma 🙂 S manželom sme sa spoznali pred 15 rokmi na diskotéke 🙂 Ja som tam bola s kámoškou, on tam prišiel so svojou partiou, akurát oslavoval 18-tku. Vraj som mu hneď padla do oka, ale hanbil sa ísť za mnou, tak poslal kamaráta 😀 Popravde sa mi veľmi nechcelo ísť s ním tancovať, keďže som videla, že mali všetci dosť vypité....ale jeho kámoš ma stále prehováral, že akurát oslavuje, že by mu to urobilo radosť 🙂 Tak sme si zatancovali na jednu pesničku, potom aj na druhú, na tretiu.....odprevadil ma domov, dala som mu svoje číslo 🙂 O 2 dni nato sme mali prvé ozajstné rande, na ktoré meškal 30 minút a ešte si aj posilu v podobe kamarátov priniesol. Vraj sa hanbil 🙂 Manželia sme už skoro 8 rokov a máme 2 detičky 😉 A dodnes sa nenaučil chodiť načas 😀 😀
@ingrid2304 hej hej, len myslím, že je rozdiel to jaká je teraz doba :-/
@hanka1674 áno, ale aj vtedy tam boli kadejakí. S manželom sa poznáme 11 rokov, takže nejde o minulé storočie.

Ja som svojho poznala v praci. Boli sme kolegovia. Ja som robila v kancli,on jazdil na kamione. Teraz to bolo 8r. co sme spolu a 15.5. to bude 6r.od svadby. A od septembra ked nastupim po materskej do prace,budeme zase kolegovia. On medzicasom robil uz inde a od zajtra tam nastupuje zase.