icon

Ako ste vedeli, že je to on?

13. apr 2022

Zažili ste už pocit, že sa odniekiaľ poznáte, ale neviete, odkiaľ? Taký pocit, že je to asi on. Nemyslím teraz poblaznenost, ale ten pocit, že niečo je iné. A ak ste to zažili a cítili ste, že je to on, dali ste sa dokopy hneď alebo to malo aj taký spád, že ste nemohli byť hneď spolu, napríklad bol v rozvodovom konaní, rozchádzal sa, boli ste z iných miest a bola tam diaľka... Skrátka že ste museli čakať a možno ste nevedeli, či to vyjde, či bude s vami po tých komplikáciách a nechceli ste naňho tlačiť 🙂 Niečo totiž zažívam, čo si neviem vysvetliť, no práve tie menšie "komplikácie" tam sú. Mám pocit, taký vnútorný, že mám byť trpezlivá, no nechcem byť ani naivná.

lavender273
13. apr 2022

Este doplnim ze obaja sme boli vo vztahu (teda ten moj sa akurat skoncil), on bol dlhodobo vo vztahu, s vtedajsou priatelkou mali naplanovane cestovanie na pol roka po azii ( uz dal vypoved v praci, v byte vypovedal najomnu zmluvu), letenky kupene ,o mesiac mal odchadzat .. vsetko zrusil,s frajerkou sa rozisiel,no ako bordel strasny bol.
Pointa je ak sa chce,vsetko sa da. Ak nechce, tak su len vyhovorky.

bayuska
13. apr 2022

Taka ta chemia vasne sa mi stala 3x. S 1. som sa donho zamilovala na prvy pohlad, akurat to bol velky suknickar a ja pribrata neostrielana nie najkrajsia hanblivka, cize mi ho kamosky vyfukli, ale nakoniec sme sa boli spolu cca rok. Bola to moja prva realna laska. Pocas toho, ako sme boli spolu, som sa spoznala s jeho kamaratom. Obaja sme boli zadani ale bola tam neskutocna chemia. Neriesili sme nic, az potom chvilu, ked sme boli obaja single, ale bola to len chemia, nie vztah. To iste sa mi stalo este s jednym chalanom, ale s nim sme nikdy spolu nic nemali, len zase citim taku chemiu medzi nami, ale kedze som uz stastne vydata tak to neprichadza do uvahy 🙂 No a s manzelom to bolo trochu inak. Ked sme sa spoznali, citila som skor take bezpecie, domov, buducnost a rodinnu pohodu. Tazko sa mi to vysvetluje ale s nikym inym som nic take necitila. Trvalo niekolko rokov, kym sme spolu zacali chodit (lebo ked sme sa spoznali, bola som bezhlavo zamilovana do toho 1. a moje teenagerske srdce bolo silnejsie nez hlava). Nastastie to dobre dopadlo, “pockal si ma” a uplnou nahodou sme sa dali dokopy a sme spolu uz 10. rok 🙂 a vpodstate hned sme riesili vsetky lahsie aj tazsie otazky a nastrahy zivota.

radacak
14. apr 2022

Ja som to proste vedela...zaľúbila som sa ako kôň 🐎🤣a bolo to vzájomne...sme spolu už 14 rokov ❤️
A zabudla som dodať že je to moja prvá láska...sme spolu od mojich 16

bejusicek
14. apr 2022

Nedá sa to vysvetlit proste som vedela že on bude otec mojho dieťaťa a že je jedinečný ❤️

bejusicek
14. apr 2022

@radacak jeeej my sme spolu 15r tiež som s manželom od 16 on mal 26 vtedy ❤️ Krásne sa číta že niekto tiež takto…. A veru že sme stále zaľúbení❤️❤️

veronikalubko
14. apr 2022

Toto som si povedala keď som videla môjho teraz muža ako male dievčatko na vlakovej stanici on si pamätal mňa, ja jeho, obom sa nám o nás snívalo 😂👍🏻a ešte raz keď za mnou po rokoch opäť prišiel ze ma našiel a keď som ho zbadala zas som si to povedala a sme spolu manželia a máme krásnych 2 princov ☺️♥️

bajuss21
14. apr 2022

Zažila som a sme spolu manželmi už tretí rok a máme pomaly dvojročnú dcérku 😊❤️ bolo to cez net, proste neviem prečo ale odvážila som sa s ním stretnúť. On sám vo vzťahoch tápal a povedal, že to čo zažil na prvom našom stretnutí nezažil nikdy. 5 hodín sme sa prerozpravali, bolo to neskutočne....radi na to spomíname 😊 po týždni sme sa dali dokopy, o rok sa zasnúbili a na ďalší sa vzali 🥰😅 ono....neviem či by som ešte niekde na svete stretla niekoho podobného...sadli sme si ako riť na serbel...vieme blbnut ako malé deti ale aj riešiť vážne problémy. Ďakujem vesmíru že nás dal dokopy. Taká bodka na záver: No s kým by som sa v jeho 40tke pri umývaní zubov šermovala zubnými kefkami a naháňala po dome? 😂😂😂

euka210
14. apr 2022

Mne bol sympaticky a dobre som sa pri nom citila ked sme sa stretli, on chodil s inymi potom. Po nejakom case, mozno 1-2r sme sa zase stretli, boli na par akciach a uz "riadne" spolu chodili...100km cize telefon ci vikend u jedneho a potom u druheho. Po 1,5r ma poziadal o ruku a o pol roka svadba. Manzelia sme 11r a stale sme toho nazoru, ze dobre som si vybral/a a nemenil/a by som 😊.

1maminkaaa
14. apr 2022

Zažila. A nedá sa to opísať, proste dvaja cudzí ľudia... Prvý pohľad a nevedeli sme odtrhnúť od seba zrak... Tá chémia bola neuveriteľná.... Akoby sme sa poznalali strašne dávno....ktovie, možno na tých minulých životoch niečo bude.... Bol z toho letný románik, taký čo by stál za to sfilmovať. Krásna spomienka doteraz, ale na život som si vybrala iného muža, a neľutujem. Zatiaľ 🤣🤣🤣🤣

catrina_s
14. apr 2022

Mladá 18ka. On o rok menej.. pokec, ako ináč... pisali smr si možno týždeň. Presne pred mojom odletom do Írska. Deň pred tým sme sa stretli a obaja sme vedeli, že patríme k sebe. Počas Írska mi preplo a povedala som mu, nech na mňa nečaká. On v tom čase na výške. Odmlčal som sa. On mi aj napriek tomu posielal listy!do Írska. Samozrejme, že som ho mala stále stále hlave. No nič, rozhodla som sa po roku odísť domov. A keďže sme obaja z východu a on študoval v BA, mal tam intrak. Qo segrou sme si spravili v BA dovolenku. Bolo leto. Šli sme po meste a náhodné sa stretla s týmto mojim osudovým... vtedy už nebolo o com 🥰Náhoda jak sviňa. Ale ta nas zase dala dokopy. Odvtedy sme spolu, sme manželia, mame dvoch chalanov a žijeme si na oblaciku....a samozrejme si zereme aj nervy 😅 Ale žiť bez seba už nevieme.

habibim
14. apr 2022

Ja som bola len na dovolenke pri mori a on tam pracoval.. Z inej krajiny ako ja.. Raz som ho tam zahliadla, keď som vystierala prádlo na balkóne, a od vtedy mi kamošky vkuse omielali, že ma má v oku.. Posledný náš večer som si ho viac všimla, majiteľ apartmánov nám urobil rozlúčkovu večeru, a pozval aj jeho, keďže sú z rodnej zemi.. Vtedy som mu po rozhovore a tej ktorej tancovacke dala číslo telefónu (nikdy v živote som nikomu nedala len tak svoje číslo), aj keď prvé na čo som myslela bolo, že aj tak sa nikdy neozve.. Ozval sa hneď zajtra a potom ďalší deň a tak každý deň, a o tri mesiace došiel za mnou prvý x, a už sme spolu skoro 12r.manzelia a každým jedným pôrodom (3) sme sa zaľúbili viac a viac.. A, že je to ON, som pochopila až teraz pri poslednom porode🤷‍♀️🤣

chrisencore
14. apr 2022

Zažila. Priam osudovo sme sa stretli. On ma uháňal 3 roky, ja som ho nechcela. Teda, par krat som tomu dala šancu a boli sme vonku, aj sme pošpásovali 😂 ale ja som cítila že teraz to nie je ta správna doba aby sme boli spolu. Potom sme obaja prestriedali frajerov, odlúčili sa a zase sa “náhodne” stretli. A ja keď som ho po tom dlhom čase videla vedela som že teraz prišiel ten čas na to aby sme boli spolu. Sranda že cely ten čas čo sme spolu neboli sme na seba stále mysleli. Už sme spolu vyše 12 rokov. Prežili sme spolu ozaj všeličo, a ja od vtedy viem že vždy je všetko presne tak ako ma. Verím na osud na karmu a na to že vesmír ma s nami plány a vždy sa mu tie plány podarí naplniť.

katkazocele
14. apr 2022

@lucia7933 Waw, 6 rokov bez sexu, v čase keď je človek na vrchole s hormónmi, ťažko sa verí, že ste držali obaja celibát :D

zowie
Autor odpoveď zmazal
cucoriedkacucoriedka
14. apr 2022

Ja ani po 20 rokoch neviem či je ten pravý 😂

monka105
14. apr 2022

Zažili. Jeden večer som šla z práce k rodičom večerným vlakom. Oproti mne sedel tridsiatnik, ktorý sa ma snažil presvedčiť je úspešný raper, bolo to smiešne a zároveň nekomfortné, aby mi dal pokoj, dala som mu svoj facebook. Cca mesiac dva na to sa objavila nejaká fotka z koncertu, na ktorej bol označený. On ma nezaujímal, no môj pohľad padol na iného chlapa. Podľa mena som ho našla na instagrame. Pri pohľade naňho (hoci to bol úplne cudzí človek, ktorého som dovtedy nikdy nestretla), som zrazu mala pocit, že ho poznám už dlho, mám s ním milión zážitkov a spomienok, no ani na jeden si neviem spomenúť. Lajkla som mu fotku, hneď sa mi ozval. Na úplne prvom stretnutí ma začal hladkať po ruke, lebo ,,mal pocit, že sa ma musí dotknúť”. Spoločné povahy, záľuby, humor, nikdy nebolo ticho, jeden pri druhom sme mali pocit, že sme presne tam, kam patríme. Ale long story short, neskončili sme spolu, hoci sme sa veľmi dlho stretávali.😄 Obaja vieme, že zdieľame skutočne hlboké intímne spojenie, akurát on ho vníma inak ako ja. A ja…s odstupom času, si myslím, že som bola asi len príliš naivná a vsugerovala si niečo, čo v skutočnosti neexistovalo v takej forme ako som si to prikrášľovala v mojej hlave. 🙂 Teraz mám priateľa, ktorého milujem, je to skvelý chlap a hoci som nemala tento ,,známy pocit”, postupom času som v ňom našla svoj domov a útočisko tak, ako pri nikom inom. 🙂 Tento chlap ma nenechal odísť a vždy vidí moju výnimočnosť, aj vo chvíľach, kedy na ňu ja sama z času na čas zabudnem. Dotyčnému samozrejme neprajem nič zlé, úprimne a z celého srdca mu prajem, aby bol šťastný, nehnevám sa, že sme sa nedali dokopy. Proste to tak malo byť. Nájsť spriaznenú dušu nakoniec niekedy neznamená, že s nami zostane naveky. 🙂🤷🏻‍♀️

monka105
14. apr 2022

A inak, aby som nezabudla, tiež som sa v tej dobe často nejakým záhadným spôsobom pozerala na hodiny, keď bol rovnaký počet hodín ako minút. 🤷🏻‍♀️😂😂

mabenn
14. apr 2022

ja si myslim ze to bude nieco na styl ako pisala @1maminkaaa - taketo silne osudove pocity sa prejavuju medzi spriaznenymi dusami a tie nie su schopne zivota spolu...aj z toho co ty pises ze "niekedy sa spoznáme s osobou z minulého života. Alebo ze je to človek, ktorý nás má niečo naučiť" usudzujem ze to tak bude...ale uvidis

klip0
14. apr 2022

Hneď som to vedela, fakt hneď 🤷🏻‍♀️
Spád to malo taký bežný, rok chodenie , podnájom, vlastne bývanie, svadba, bábätko.
Dnes neviem ako sme niekedy mohli žiť bez seba a obaja zdieľame názor že toto je láska aj na budúce životy

lienka156
Autor odpoveď zmazal
zina234
14. apr 2022

My sme sa spoznali cez internet, zbláznila som sa do neho už 2 deň pisania. Nevideli sme ani fotky a už sme boli zaľúbení. Stretli sme sa po mesiaci písania, vzali sme sa za ruky a odvtedy sme spolu. Teraz už manželia a rodičia. Boli tam nejaké prekážky, komplikácie, ale rozum bol na vedľajšej koľaji. Myslím ze tak to má fungovať, človek sa zamiluje, bezhlavo, a problémy vždy nejaké prídu a treba na nich pracovať. Mám rada citát že "vzťah je stavba, ktorá sa buduje každý jeden deň odznova". Keď to človek premýšľa príliš rozumovo, môže ostať sám, lebo dokonalého partnera nikdy nenájde

zina234
14. apr 2022

A ešte doplním - od začiatku vzťahu nás silno sprevádza číslo 23. Manžel je narodený 23., spoznali sme sa 23.,syn sa narodil 23., kľúče od nášho domu sme dostali 23.. Pri každej veľkej križovatke životnej je to číslo intenzívne s nami

radacak
14. apr 2022

@bejusicek ❤️❤️❤️to je pekné...a my veru tiež stále až po uši 🥰❤️🥰

duppka13
14. apr 2022

Od prveho rande som vedela ze je to ON, (aj on mi potom povedal ze to tak citil). prekazky boli, najma vzdialenost ale potom sa prestahoval za mnou, cakali sme na to skoro rok. Teraz uz sme manzelia a mame dieta.

mell27
15. apr 2022

Aj ja som pri mojom exmanželovi cítila od začiatku, že bude muž môjho života... Mala som presne tie pocity, aké ty opisuješ... Nedá sa to presne vysvetliť,ale cítila som sa pri ňom strašne dobre a... Po dvoch rokoch manželstva sme sa rozviedli... Našla som si partnera, pri ktorom už taký pocit nemám,ale snažím sa brat veci viac racionálne a som viac všímavá... Neriešim tieto pobluznenia, ... Hlavne nestracaj rozum a veľmi sa nespoliehaj na "pocity" tie vedia byť vrtkavé a zamilovanosť časom pominie...

katkazocele
15. apr 2022

@mell27 Chcela by som vedieť, či tvoj súčasný vie o tom, ako sa pri ňom ,,racionálne,, cítiš? Lebo mám pocit, že to nevie.

cucoriedkacucoriedka
15. apr 2022

@zina234 aj ja so svojím manželom...písali sme si 3 mesiace a nevideli sme sa...zamilovala som sa do jeho hlasu keď mi zavolal...potom sme sa stretli a ja už som bola zaľúbená a zrazu sa mi moc nepozdával...dala som tomu šancu...a po 20 rokoch ho milujem viac ako na začiatku vzťahu🙂 je nám dobre.mame v sebe oporu a milujem jeho blbý zmysel pre humor...

mell27
15. apr 2022

@katkazocele jasné, že o tom vie,... Ja som nikde nenapísala, že do neho nie som/nebola som zaľúbená... Ale necítim také "pobluznenie", aké som cítila pri mojom ex. Pri ňom som mala od prvej chvíle pocit, že bude môj muž...že k sebe patríme. Až neskôr sa ukázalo, že to tak nebude. ...

mimikarol
15. apr 2022

Ja som sa s mojím mužom spoznala na pokeci. V tej dobe som tam už chodievala len občas a nemala som záujem niekoho tam spoznať. Chodila som tam z nudy, on mi napísal prvý, už si nepamätám čo. Mal tam fotku a hneď ako som ho uvidela som si pomyslela že sa s ním určite stretnem. Bol to taký pocit ako pri inom nie. Písali sme si spolu dva mesiace, dali sme rande tesne pred vianocami a tento rok to bude už 14 rokov čo sme spolu ❤️

fuskovasofia
16. apr 2022

Úplne hneď som to nevedela pretože som bola v domnienke, že určite sú mu sympatickejšie iné ženy. 😄 (sranda bola že mal túto domnienku aj ON ❤️ v súvislosti so mnou a sympatiami voči iným mužom 😂). S nami to bolo celkom komické pretože sme obaja viacmenej hanblivky a na začiatku sme sa ledva pozdravili. 😄 Nuž postupom času a snahou nejako medzi sebou prehodiť aspoň ako takú reč sme spoločne prišli na to že máme veľa vecí spoločných či sa to jednalo záujmov, názorov, zmyslu pre humor, pováh a mnoha iného. 😄😊 Mali sme/ máme rovnaký pocit keď sme sa rozprávali a stále bolo o čom, neskutočne dlhé rozhovory ktoré sme nevedeli ani jeden ukončiť. 😄 Bol tam ten pocit kt. nás k sebe stále ťahal a šlo to prirodzene samo. 😄😊 Toľkej úprimnej radosti keď prišla správa od neho 😊 alebo keď sme sa konečne videli, či počas voľného času alebo v práci (keďže v tom čase sme ešte každý bývali inde). 😊❤️ A tak akosi keď sme zistili že sa páčime jeden druhému tak slovo dalo slovo a sme spolu dodnes a čakáme vytúžené bábo. 😊❤️ Som za ňho neskutočne vďačná. ❤️ Je to vážne úžasný pocit kt. prajem zažiť každému a keď to bude určite ON tak to budeš 100% vedieť a cítiť lebo sa ti bude zdať že mnoho vecí je s ním ľahších a krajších a všetko pôjde pekne samé. 😊❤️ Držím palce 😊❤️