icon

Ako ste zvládli neveru?

mimiwiwi
28. jan 2016

Prosím tie, ktoré si prešli neverou vo vzťahu a zostali spolu ďalej žiť. Ako ste to zvládli? V skratke to zhrniem ako to bolo u nás: Stavali sme dom. Robili sme si ho s priateľom samy. Takže ja som chodila do roboty, z roboty na stavbu kde som makala, potom večer domov starať sa o dieťa a dookola to isté. Žiadne voľno, do toho choroby, rodinné problémy, vyhadzov v práci... Nemala som síl veľmi na náš vzťah. A on sa ževraj potreboval s niekým porozprávať. Tak si chatoval kamarátsky so susedou. Ona mladá žaba sa do neho buchla a začala mu vypisovať ako ho ľúbi aký je skvelý chlap... Keď išiel na motorku a ja som odmietla lebo som už padala od únavy do postele tak zobral ju a tak začali ich tajné stretnutia. Prišla som na to po pol roku za čo sa veľmi hanbím. Ja som si všimla, že ona za ním behá ale blbo som verila, že on by ma nikdy nepodviedol. Vernosť bola jeho prednosť. Jeho samého podviedla bývala a povedal, že nikdy by mi nespôsobil takú bolesť. Teraz si tvrdí, že on ma nepodviedol lebo nebol medzi nimi sex ale ja to vnímam ako podvádzanie. Vždy keď som sa vzdialila tak bežal za ňou, písal si s ňou neustále, chcel stále jej fotky. Źevraj ma celý čas ľúbil a chcel najprv aby som ja žiarlila a venovala sa mu ale potom nad tým stratil kontrolu. Vždy sme mali pekný vzťah ale teraz neviem kde je pravda. Chcem s ním zostať. Napriek všetkému ho ľúbim ale neviem čo s tou bolesťou. Je taká obrovská, že nemám síl žiť. Riešim to len kvôli dcérke, nemôžem ju tu nechať...

kristi30
29. jan 2016

@sopkape plne suhlasim s tym co ste napisala . Urobil to raz spravi ti znova a bude to este horsie !!!

karolina77
29. jan 2016

@mimiwiwi urcite bol medzi nimi sex! klame ta, ziadny muz nenapise druhej zene spravu ze ju miluje ak by spolu nespali 🙂 overene! Spravil to raz, spravi to znova. Tiez overene!

lucka3010
29. jan 2016

@zivotnakrizovatke nech ti novy rok prinesie len to dobre, nove zazitky a lepsie zajtrajsky

evelyn19
29. jan 2016

@mimiwiwi ahoj, neviem ci sa vobec da prezit nevera bez "ujmy"...ja som si tym presla presne takto pred rokom. Odpustila som mu, ale stale nas vztah nie je ako predtym a pochybujem,ze niekedy este aj bude...proste stale to mam v hlave. Ked mi zavola,ze musi zostat dlhsie v praci, tak uz zacne moj mozog pracovat a domyslat si, ci zase za niekym nebeha atd. Snazim sa mu opat verit, ale je to velmi tazke...neviem ci tomu cas pomoze...snad ano. Vela trpezlivosti a sily Ti zelam! Viem cim prechadzas. Drz sa!

evkakorcek
29. jan 2016

@mimiwiwi Sex mali na milion %. On ti jasné, že povie tú verziu príbehu, ktorú lahšie zvladneš. žiadny muž nevypisuje žene to čo si opísala, keby sa spolu "iba tak" stretávali. Je to krutá realita, ale bohužial je to tak.
Možno túto skúsenosť budeš brať ako stopku vo vašom vzťahu. Zoberieš si z toho ponaučenie, že aj o manžela sa treba starať. A odpustíš, zabudneš a zakopeš neveru 1000 metrov pod zem a nikdy, ale nikdy ani pri žiadnej hádke ju nespomenieš a nebudeš vyťahovať ako sa vraví "staré sračky", vždy ked sa ti to bude hodiť. Ked zabudnúť tak úplne zabudnúť. Tiež sa z teba nesmie stať stíhačka 🙂
Ale tiež záleží aj na tvojom mužovi a to ako momentálne berie váž vzťah a v akom štádiu zamilovanosti je s milenkou.
Celá situácia sa teraz bude odvíjať od toho ako sa k tomu ako vy manželia - dvaja dospelí ľudia postavíte

mandala77
29. jan 2016

@evkakorcek nechápem, ako môžeš s takou istotou tvrdiť, že mali sex. Nebola si pri tom a nevieš kde je pravda. Nechápem tieto "múdre" ženské reči. Možno to niektoré zažili a hovoria z vlastnej skúsenosti a zovšeobecňujú. Ale uvedomujete si, že vôbec nehovoríte pravdu? Alebo si to bola Ty s ktorou bol, spala si s ním a istotou môžeš povedať, že je to milión percent pravda. A asi ste si nevšimli, že dotyčná prestala reagovať. Na jej mieste by som pri takýchto komentároch urobila to isté.

guinevre
29. jan 2016

@evkakorcek Ani nejde o to ci spali ci nie. Ved najhorsie na tom je, ze povedal, ze ju lubi, nie?

oldman50plus
29. jan 2016

@guinevre Presne tak. Ale ešte mohol klamať aby sa dostal k sexu. Aj keď veľká útecha to nie je ...

jeannna
29. jan 2016

Uplne najhorsie na tom je, ze ju nepodrzal v tazkych zivotnych chvilach ... tato mlada zaba je uz len ceresnicka na torte.

tilda
30. jan 2016

@mimiwiwi ale ty nemusis trpiet. Nechcem sa ta dotknut,ale pouvazuj,ci tvoja tuzba ostat nema cosi spolocne s tym,ze mas mozno posunute hranice ohladne partnerskeho fungovania kvoli rodicom...prepac,to je len taky napad...a nik nevie,ci to uz u vas bude fajn,ak sa ponad neveru prenesies...daj si na prve miesto dcerkino stastie a svoje,velmi ti drzim palce,mas tazky zivot evidentne. Kludne mi napis ip,ak budes potrebovat povzbudenie ;)

ma77
30. jan 2016

@evelyn19 ahoj viem presne čo preživaš pytaš sa či časomprestaneš na to mysliet neprestaneš teda prestaneš ale menej je tomu rok kratka doba bola som taka ista meškal myšlienky hned prečo čo ked šiel za nejakou kontrolovala som telefon sms vždy ked pipla hned v strehu zazvonil telefon počuvala som s kym rozprava no hroza ☹ teraz je tomu 4roky po nevere ale je to lepšie on seka dobrotu a ja ? nezabudla som to asi nikdy ale už nepočuvam kto vola neleziem do telefonu a ak meška neriešim povedala som si čo ma prist pride a ja tomu nezabranim tak snad ti čas pomože aspon menej na to mysliet inač by sme sa zblaznili 😒 aleboli to stale a ked na neho pozriem stale si poviem ako si mohol v duchu smozrejme 😖

martinella1
30. jan 2016

@mimiwiwi
nečítala som ostatné komentáre, ale napíšem ti niečo. Ak ťa muž miluje, poobzerá sa aj vôkol seba, možno zhreší v myšlienkach, ale nepoloží na inú ženu ruku. Ak ťa naozaj veľmi miluje, mal by problémy, nezhody riešiť ..... a len s tebou. Porozprávať sa, pohádať, akokoľvek, ale nie odísť niekam s inou. Popravde, málokedy to skončí pri rečiach. Poznám jednu babu, ktorá žije s partnerom, nie sú manželia a pre jej zdravotný stav jej neodporúčali sex počas tehotenstva. Jej priateľ na ňu nenaliehal, počkal, vydržal.....Ak vo vzťahu vládne láska, musí vládnuť aj dôvera....a tá tvoja je už narušená.....prajem ti len plno síl, aby si všetko zvládla a všetko dopadlo tak, ako sama uznáš za vhodné 🙂

daniela.ho
30. jan 2016

Môj byvaly ma tiež podvadzal, ver tomu že o ňom by to nikdy nikto nepovedal... No stalo sa.... Zistila som to tiež po roku, ale on tvrdil ze viac ako pusa tam nebola....dokonca mi prisahal v slziach na svoju neter!!!! No ale ona mi napísala kde je pravda, spavali spolu.. Potom sa už musel priznať. Rozišli sme sa. Chcela som ti len tym povedat ze chlap sa nikdy neprizna ze mal s dotycnou sex, nikdy!!!

adri266
31. jan 2016

@digysa Tvoj nazor ma zaujal 🙂 Je zaujimave, ze tvrdis, ze prvu neveru by si odpustila. Je to rovnake, ako ked by si povedala, ze ked budes mat prvu autonehodu, alebo ked bude horiet, tak najprv vytiahnes z ohna vsetkych ludi, a potom zavolas zachranarov.
Ale clovek nevie povedat, ako sa bude spravat, kym ta krizova chvila nepride Su ludia, ktori su padavky, ale v pravej chvili sa dokazu mobilizovat. A je mozne, ze prave Ty, silna zenska, by si bola tak znicena, zeby si bola na prasky. Tazko to predvidat
A co sa tyka tych rad, co by mali spravit so svojimi zivotmi. Co citam, ludia, ktori su neverni, su neverni bez ohladu na to, aky maju zivot v rodine, ci chodia alebo nechodia von, ci sa im manzelka venuje alebo nevenuje, ci maju vela ci malo prace...
Vsak sex stiha za 5 min v praci, alebo kym ona navari obed, on to stihne s tou susedkou...

@mimiwiwi pises, ze s nim chces zostat, ale akurat nevies spracovat jeho zradu.
Takze najprv poriadne rozhovory, prebrat to, rozobrat Tvoje pocity, jeho pocity,jednoducho to dajte vsetko zo seba prec, lebo inak Ta to bude stale matat.
Povedzte si, co by ste chceli vo svojom vztahu zmenit. A ziadne podpasovky, ze Ty na nas nikdy nemas cas!!! A Ty si furt na motorke!!! Ale nieco splnitelne. Viac casu straveneho spolu, hoc aj prechadzky, nemusi to znamenat vylet do Benatok. Najst si spolocne hobby.
Porozmyslaj, ci si vies predstavit svoj zivot s nim o 5, 10, 15 rokov. A on? Ake mate plany do buducnosti?

A potom zacnite pekne krasne odznova.

mamulka211
31. jan 2016

@adri266 presne tak, byt vernym je rozhodnutie, rovnako ako byt nevernym, nikto to nema v krvi, proste je to zivotny styl.

adri266
31. jan 2016

@mamulka211 asi tak. A niekto moze mat milion dovodov, preco byt neverny, a predsa sa rozhodne nebyt.
A niekto nema ziadne dovody, a bude nevernym.
Podla mna je blud, ak niekto tvrdi, ze ak je niekto neverny, tak je to chyba oboch partnerov. Ja by som to prirovnala opat k autonehode. Ak niekto do vas narazi, neznamena to, ze to je vas chyba /teda moze, ale nemusi byt/.

blondie257
2. feb 2016

ci tam bol sex alebo nie....uz to nikdy nebude vztah ako predtým.... dovera, respekt,intimita....vsetko je tam narusene....do buducna ide len o volu a silu osobnosti ako sa s tým clovek vysporiada....alebo nie

rozoberat do detailov veci po vsetkom uprimne nema význam,ale fakt ze doslo k naruseniu dovery medzi dvoma ludmi, ktorý planovali spolocnu daleku buducnost...

opica_skorica
2. feb 2016

@mimiwiwi Odpovedz si na jednoduchú otázku: Dokážem mu ešte dôverovať?
Odpoveď - Áno, znamená dôveruj a zostaň s ním.
Odpoveď - Nie, znamená rozchod, ktorý bolí, ale prebolí.

drobec021
6. feb 2016

Keď sa raz stratí dôvera, je s tým strašne ťažko, bez ohľadu na to či mal partner s niekým ďalším sex či nie, keď je raz dôvera podlomená, ťažko sa s tým vyrovnýva... Tiež s tým bojujem a už som v koncoch.

Dali sme sa s priateľom dokopy 4 roky dozadu, 2 roky boli krásne, sem tam sme sa síce pochytili, ale vedeli sme si všetko vydiskutovať k spokojnosti oboch. Ale sa do všetkého strašne starala svokra (stavali sme vtedy dom a musela to celé organizovať, a väčšinou sa len niečo začalo a nedokončilo, a nikdy nie tak ako som to ja chcela, alebo ako to drahý chcel), zo začiatku sa tvárila milo, ale všetko čo robila bolo namierené proti mne a drahý samozrejme dal na rady mamičky... Aj keď si neuvedomoval ku čomu to vedie. Nie raz odchádzali svokrovci od nás úplne rozvadený zo všetkými a nepriamo s tým, že za všetko môžem ja. A tak sa to medzi nami zhoršovalo, až to dospelo ku tomu, že sme sa permanentne hádali aj za somariny a neboli sme schopný nájsť východisko. Neskôr začal volať pri každej možnej príležitosti jednu kamarátku ku nám, najskôr som ju považovala za fajn babu ale keď som videla ako sa to medzi nimi vyvíja, že si s ňou stále vypisuje, no bolo mi to proti srsti, ale verila som mu že je to všetko ok a že je naozaj len kamarátka. Potom sme sa kvôli svokre a tým neutíchajúcim hádkam rozišli, rozhádaní do krvi, ale ja som ho stále ľúbila a mrzelo ma to, tak som sa snažila s ním nadväzovať komunikáciu... Keď po pár mesiacoch čo sme boli od seba mi s hrdosťou oznámil že u neho býva tá baba, tak som bola strašne nahnevaná. No ale keď dakoho úprimne ľúbite snažíte sa o neho bojovať do poslednej chvíle. Tak sme sa po roku dali zase dokopy, nejako sa tá vyhrotená situácia medzi nami dala dokopy, ukludnili sme sa, boli sme schopní sa porozprávať o tom čo sa stalo a dali sme to tak nejako na poriadok. A v tom z neho vypadlo, že spával nie len s tou jednou, ale že tam potom ešte bola minimálne jedna ďalšia, ževraj sa bál byť sám doma kvôli zdravotnému stavu a tak si našiel spolubývajúcu, a samozrejme prečo s ňou nechrápať... Mne sa síce za ten rok (až koncom, keď už som stratila aj poslednú nádej na tento vzťah) tiež podarilo mať chlapa, ale nie z mojej iniciatívy a nebola som z toho nadšená, trpela som to. Neviem či to môžem nazvať neverou, keďže sme v tom čase spolu neboli, a potom čo sme sa opäť dali dokopy tak sa ku tomu priznal, aspoň ako tak pomedzi zuby... Ale neviem sa cez to preniesť. Už ubehol ďalší rok odkedy sme zas spolu a stále mám kvôli tomu často depky a nedokážem sa na neho chvíľami ani pozrieť, nie to sa ho ešte dotknúť... Ale ľúbim ho, je pracovitý, šikovný, stará sa o mňa ako vie, pomáha mi, nerada by som o neho prísť... Ale proste nedokážem to prehrýzť, ten rok čo sme spolu neboli. Ako na to zabudnúť alebo ako sa s tým vyrovnať? Už som zúfalá ☹ A inak, s tou svokrou, už sa to neopakuje, lebo hneď ako sme sa dali dohromady tak mi svokra prišla vykričať že som lenivá klamárka a p..a čo ho len vyžiera a odvtedy u nás svokrovci v podstate neboli a drahý si tiež uvedomil že už je dosť starý na to aby mu život riadila maminka, takže sa osamostatňuje (robil spolu s otcom ako živnostník a tak). Ale máme sa brať, a asi sme si zamiesili bábo, veľmi po tom túžim, ale vždy keď si myslím že už je všetko fajn, že sa to dáva na poriadok, tak zase ma prepadne depka. Prešla ste si niektorá niečim podobným a máte dáku radu? ☹

lanugo
7. feb 2016

@drobec021 nemam pre preba radu, ale zato mas moj obdiv.Dievca, nieco si vydrzala, je az neuveritelne co dokazala jedna zla zena.Drzim palce!

nelendelina
7. feb 2016

Tak my sme sa rozisli po 15 rokoch aj tak ten vztah je naburany

maslenka47
7. feb 2016

@drobec021 ty ked nakladas s inym, tak to nie je nevera, lebo si to tak vlastne "nemyslela". Ked tvoj toho casu byvaly v tom istom case naklada inu, tak to uz zrazu nevera je.

Toto nie je nieco, na co by si mala "zabudat" alebo a s tym "vyrovnavat". Toto je z tvojej strany hnusny alibizmus. Depku ked tak akurat zo seba, ze na inych ti vadi to, co u teba je v poriadku.

Ak dotycnemu nedoverujes, tak naozaj nechapem, na co si sa mu znova nasackovala do postele. Mne to nepride ako laska, ale ako urazene ego z prehry; z toho, ze dokazal byt spokojny aj bez teba.

jeannna
7. feb 2016

@drobec021 Popravde moc nefandim vztahom, ktore sa po rozchodoch a odluceni davaju opat dokopy, Nepaci sa mi jedna vec a sice to so svokrou, ak bola naozaj taka ako pises, ze si to tvoj priatel neuvedomil ovela skor, ale muselo to zajst az tak daleko a stale to nemal vyriesene, lebo situacia sa vyhrotila v case, ked ste boli opat spolu. Namiesto toho nahanal dalsie baby a odovodnil to zdravotnym stavom ????

Dalej nevera na oboch stranach, a z tvojej strany to bola teda riadna hlupost, lebo on si to zrejme uzil a ty si si to odtrpela. O to viac ta to teraz boli ....

No neviem, po takychto peripetiach vo vztahu musi odteraz na 100% fungovat komunikacia, aby sa vratil pocit dovery a tym sa mohli zahojit vsetky rany. So svadbou by som pockala aspon rok, ako sa situacia este vyvinie. A mas nejaky nahradny plan, ze by sa to nedalo dokopy? Nie je dobre v zivote vsadit vsetko na jednu kartu.

drobec021
7. feb 2016

@jeannna Keď sme ten rok neboli spolu tak svokra ževraj na mňa vravela že je šťastná že sme sa rozišli, že aj tak za nič nestojím a presvedčila ho o takých veciach, ktoré by ho inak ani nenapadli (napr. strašne rada varím, ale keďže drahý často obeduje v práci, tak navarím len dakedy na večeru a inak len cez víkendy, lebo sa to často nedoje a vyhadzujú sa zvyšky, no tak svokra ho za ten rok tak spracovala že mi odmietol vrátiť moje recepty čo u neho zostali so slovami že aj tak mi to je na nič lebo že nechcem variť a ani nie som schopná nič uvariť. Teraz ako sme spolu mu veľmi chutí a je rád keď navarím, a priznáva že to bola chyba, že sa nechal tak zmanipulovať. A tak to bolo nie len s týmto.) Potom čo sme sa dali dokopy tak to bol podľa mňa pokus svokry ma od neho zase odohnať, ale už sme sa nedali od seba odtrhnúť druhými a drahý ma vtedy veľmi podržal, že ju nemám brať vážne, že my vieme ako to medzi nami je a že ju nemám vôbec riešiť. Za ten rok sa mu naozaj zdravotný stav zhoršil a skončil aj v nemocnici, keďže sa so mnou nerozprával tak som info o ňom ťahala len z kamarátov a známych, čo vedeli dačo bližšie ako je na tom. Ale neviem či je práve to dôvod prečo by mal naháňať iné, že aby ho mal kto "postrážiť", hlavne keď tu je nonstop sused s ktorým máme veľmi dobré vzťahy a nemal by problém ho kedykoľvek zaviezť do nemocnice alebo mu pomôcť. To s tou svokrou som už spracovala, drahý chápe že ťažko nesiem keď sa sem príde dakto len hádať, a tak chodí iba on ku rodičom na návštevu, ani ma tam neťahá zbytočne a ani ich sem, dostalo sa to do takej roviny že sú všetci spokojní a nikto zbytočne nerýpe. Navyše drahého sestra má teraz malé dievčatko, tak má svokra všetky záujmy tam, nenudí sa doma a nemá potrebu nám sem chodiť robiť bordel. Len všetky tie vzťahy medzi tým mi berú úsmev z tváre. A hlavne keď dotyčné niekde stretnem, alebo keď si prišli po dačo čo si tu zabudli, a tak... A keď vidím že drahý je s nimi ďalej za dobré. Ja na žiadneho z ex nemám ani tel. číslo ani nič. Neviem či to tak je ok, ale nemám si s tými ľuďmi ďalej čo povedať, proste to skončilo a nemám dôvod s nimi ďalej dačo riešiť. Asi len priveľmi žiarlim, alebo ja neviem... ☹

Komunikácia je medzi nami 100%ná, vždy keď sa jednému čo i len drobnosť nepozdáva, porozprávame sa o tom, ale vždy keď mu spomeniem že ma trápi ten rok, tak už nevie čo mi na to má povedať a ja sa cítim strašne sprosto že to furt rozoberám, ale neviem si pomôcť... Možno sa to ozaj časom vstrebe, ale už prešiel rok, sme omnoho ďalej ako sme boli pred tým rozchodom aj po ňom, no stále ma to škrie, aj keď sa snažím na to vôbec nemyslieť.
Keby sa to nedalo dokopy, niesla by som to veľmi ťažko, ale mám predstavu ako by som teoreticky mohla fungovať ďalej. Samozrejme by som veľmi rada s drahým, a s detvákmi, ale radšej sa vždy pripravím aj na horšiu verziu, nech potom ak by prišlo sklamanie, tak nech ho neberiem až tak zle... Ale dúfam že to dopadne dobre. Verím... Snažím sa robiť všetko pre to a mám pocit že aj on, len proste tie veci nedokážem vyhnať z hlavy, hoc by som veľmi rada.

@maslenka47 Nepovedala som že len z mojej strany to nie je nevera, ale aj to jeho neviem či sa dá nazvať neverou, keďže sme neboli spolu. A nenasáčkovala som sa mu do postele, aj on prejavil iniciatívu dať to na poriadok, a prvé mesiace po tom čo sme sa opäť dali dokopy sme spolu nespali ani raz, snažili sme sa dať všetko na poriadok a určiť si čo a ako ide byť ďalej. Až kým sme obaja nemali "čistú hlavu" sme boli veľmi opatrní, aby sme zase niečo nepokazili a len sme sa tak "oťukávali" a postupovali veľmi drobnými krôčikmi. Teraz je už všetko pomerne v poriadku, len stále mám také nejaké divné pocity z toho čo sa udialo za ten rok, a stále neviem čo si o tom myslieť... Posunulo nás to síce ďalej, ale mrzí ma že to muselo byť až také surové a mám čo robiť aby som to dostala z hlavy...

arimira
7. feb 2016

@mimiwiwi to, že podľa neho to nie je nevera...nuž a čo je nevera? normálne sa nevera nešpecifikuje ako sexuálny pomer s niekým iným. Každý má hranice niekde inde, nevera môže byť aj virtuálna, aj bozk, pre niekoho flirt a čo fakt, že sa do nej zaľúbil( spomínala si, že jej písal ako ju ľúbi). Pre mňa by bolo asi horšie zmieriť sa s tým, že niekoho ľúbi ako napr. sex na jednu noc.
Radiť ti, že ho máš opustiť to si netrúfam, sama si prechádzam veľkou krízou v manželstve, aj keď k nevere nedošlo. Záleží na tom, či ho to mrzí, či sa snaží bojovať o tvoju priazeň a či ťa prosí o odpustenie, záleží na tom, ako ste na tom po iných stránkach, či je tam dôvera, pomoc, opora, či trávite spolu čas, či sa viete spolu smiať, či sa máte o čom zhovárať...u nás chýba zase mnoho z toho a jedinú šancu vidím v manžel.poradni. som rada, že mm na to pristúpil, ešte sme tam neboli, ale máme termín,tak sa zvedavá, či to pomôže.
a držím palce, toto by bolo veľa aj na koňa, tvoj manžel by ťa mal obdivovať.

kuratkokatka
9. feb 2016

Nebol medzi nimi sex? Prepac.. Pochybujem... Moj nazor je takyto.. Chlap, led ma doma rodinu, zenu a dieta nema si co vypisovat s druhymi.. Je to chrapun.. Prepac. Zazila a zazivam to na vlastnej kozi.. Ci sa jedna o neveru psychicku, alebo fyzicku je jedno... Ako by sa citil on? Keby urobis ty nieco take?

opica_skorica
9. feb 2016

@kuratkokatka Kvoli dietatu si s nim zostala??

ukulela
9. feb 2016

@mimiwiwi ahoj. ja nebudem riesit ci bol, ci nebo medzi nimi sex, ake boi dovody, atd.
ale - ak si po nevere obaja povedia, ze chcu ostat spolu, tak ano, nevera sa da odpustit. jasom odpustila. mali smedlhodobu krizu, neriesili sme, (on aj chcel, ja som prehiadala), on mi zahol, no nechcel ma opustit. ked sa priznal, dalsia mega kriza. no ustali sme. on sa rozhodol pre mna, ja som to spracovaa a nevraciam sa k tomu. nevyhadzujem na oci, nevytahujem pri hadkach. ani ma to neboli. vzala som si ponaucenie.
takze - porozprvajte sa v pokoji od srdca. chcete obaja vo vztahu ostat? ak ano, taktuto etapu treba zavriet. posednykrat vydiskutovat, poucit sa, ale uz sa k tomu viac nevracat. nie kazdy to dokaze. ja ano. viem co urobil, ale uzavrela som to a ide sa dalej.

diablikovci
10. feb 2016

@drobec021 Nevera u mňa skončil. Ale ináč bojíš sa svokry? Prečo? Začo? Kto je ona Boh, ze máš strach? Ja som si to zažila 15 rokov ako dieťa a moja mama bola ticho skoro nič jej nepovedala iba s otcom sa pohádali aká je tvoja mater a pod. A tak keď moja ešte vtedy neoficiálna svokra začala do mňa rypat tak som jej povedala na rozum a potrebovala to zatiaľ len 3x za 11rokov, ale poriadne. A na začiatky hádky som povedala rovno, ze mam nervy a bude je týkať lebo pri hádke nebudem ešte ešte premýšľať či vy či ty či on a pod. A proste povedala som jej toho veľa,ale v skratke keď my napr vyhadzovala na oči že si soplava čo ty vieš a pod. Tak som jej rovno povedala,že ja zato nemôžem že mňa naj.bali neskôr o 30 rokov než teba. Ako čítaš tak surovo a neklam Ala som bola to pravda. Alebo tiež,že keď ona sa vydala a ze že čo robila a koľko mala deti ja som jej do toho vôbec nekafrala tak nech láskavo ani ona mne. Lebo aj ja viem veci ktoré sa dali urobiť ináč a u mňa by neostalo že vtedy bolo to a to lebo ona mala ešte 6 súrodencov a všetci skončili buď ucnovku alebo strednú len ona eltt základnú. Rovno jej povedz sak čo stratíš? Nič a budeš mať klud aspoň ja som mala. A aj manželovi som povedala,že ona nadáva na mna tak ja si to snou vybavim,ale jemu som nezakazovala chodiť za ňou ani nič podobné.

kuratkokatka
10. feb 2016

@opica_skorica uz som tozhodnuta, ze sa rozvediem. Cele tehotenatvo ma klamal... Som paychicky na dne, ale dcerka mi dava taku neskutocnu silu...