Ako švagriná zareaguje na tehotenstvo?
Dobrý deň prajem.
Idem tu s tým že sa bojím ako zareaguje švagriná...
Je tehotná, dlho sa snažili, už má po 30tke a je to prvé bábo... Lenže aj ja som otehotnela, medzi deťmi by mali byť len 2 mesiace, ja mám len 25, samozrejme že bábo sme chceli, ale bojím sa ako to vezme ona... Je dosť taká že nepraje ostatným, aspoň tak mi to z nej ide, ak sa dozvie že som tehotná tak určite bude urazená...
Pritom keď to ona oznámila sme sa tešili všetci že konečne to vyšlo, neratala som s tým že hneď za tým aj my budeme čakať ale samozrejme som z toho šťastná len ona mi robí starosť ako to zoberie...
Ako to podas, tak to zoberie. Ked jej to povies s radostou, ze budete dve tehotné, deti pri sebe, ze ako to budete mat super a budu spolu vyrastať, tak sa bude tesit. Ked to podas tak, ze vies co aj ja som tehotna, nevadi??? Tak moze byt reakcia ina. Cize je to na tebe 😉
Rozum mi neberie, že toto napíše žena, ktorá onedlho bude vychovávať dieťa.
Panecky to su komentare. Ja ti rozumiem. Zda sa ze svagrina bola dlhsie nedobrovolne bezdetna a davala to pocitit ludom okolo seba. Aj taki su ludia. Ty sa tes z tehotenstva, bude to sice narocne mat takto deti, ale je to prilezitost pre teba neorientovat sa az prilis na jej pocity, na ktore ty dosah nemas. Nemusis byt empaticka len ty, mala by byt aj ona. Ak by mala poznamky tak to otoc - ci by nieco take povedala zene, ktora sa dlho snazi o babatko. Je nieco viac dieta rodicov, ktorym sa nedari ako tym, co sa hned podarilo?
Ja sa tiež čudujem tuto tým komentárom.Veď určite autorka sama dobre vie,akej povahy tá švagrina je. Inak by to sem napísala a nesťažovala sa

Ako ja som s mužom riesila IVF a keď som otehotnela otehotneli aj obe moje švagriné asi mesiac po mne a bolo to úplne super pre mňa. Ja som sa veľmi tešila, že to celé budem mať s kým zdieľať a vymieňať si pocity. Je ale pravda, že ja som v tomto bola vždy prajná aj keď sa nám nedarilo a riešili sme neplodnosť.
Baby tie co myslite, ze autorka je nejaká vadna - no nie je - zazila som, ako staršia sestra bola neskutocne nasraná, jed sa mladšia vydávala o mesiac skôr! Čo si to ona dovoľuje a ešte s nou riesila aj, ze si ma posunúť termín.
Bolo tam toho viac a aj v zivote som stretla takychto "dobroprajnych" ľudí, zial aj blízku rodinu. A mat takychto ľudí v blízkosti je peklo pre toho, kto týchto sebestrednych jedincov nevie poslať do predele - zreteľne, nahlas a pred všetkými!
Ona ju pozná a prto ma z nej mindraky a isto nie len koli tehotenstvu. Ešte naviac je proti svagrinej určite aj "zasran" v jej veku.
Teda aj takýto protivni ľudia existujú, bez toho aby bola autorka ta najhoršia.
Mila autorka,
nauč sa takychto hnusnych ľudí posielat naozaj do prdele. A keď to zvládneš s rodinným príslušníkom, s cudzím iz to bude brnkačka. Je uplne jedno ak bývate blízko seba a co si pomyslia svokrovci, švagriná atd. Ty zi svoj zivot a nikým si ho nenechaj nicit. Možno bude ôk možno nie - ona. Ber to tak, ze dcerine deti sú takmer vždy bližšie ako nevestine. Prijmi to v kľude, hlavne ze sa s mizom tešíte vy dvaja.
@kukuk29
no jasne, teoreticky. No poznám ľudí iz v zrelom veku, ktorí nemajú problém dat sa na prvé miesto pred deti do 5 rokov. To, ze to dieta place, lebo je unavene a teda je tým stredobodom (necielene( je jasne. Ale ze v tom momente dospely egoista zahlásil, ze on teraz potrebuje kavu, cigu a najesť sa (lebo keď boli ranajky a desiata, on zázračné jesť nepotreboval), už neriešim. On musi okamzite uspokojiť svoje potreby pred malym dietatom, lebo POTREBUJE BYŤ STREDOBOD!
A to tých príkladov by som vedela napísať 🫣.
A čo by ako mal byť problém ? Keby závidí že ona nemôže otehotnieť a ty si tehotná bez problémov ešte by sa to dalo ako tak pochopiť. Ale však tehotná je. Koľko mala rokov keď začala riešiť to že chce dieťa ?
To ako to zoberie, je jej problém. Keď bude mať s tým problém, je to jej problém. Tá moja nemohla otehotnieť, dala mi to riadne najavo, že sa jej to nepáči, že my dieťa mať budeme. Doteraz sa nestretávame a naše dieťa ju nepozna.
To nad tým fakt uvažuješ?

Najskôr to dieťa donos, pôrod a potom rieš somariny.