icon

Ako takto žiť?

5. júl 2023

Baby, ako sa odpútať od manžela , ktorý Vás už VRAJ nemá rád, ale kvôli deťom ,chce žiť ako rodina ..?baby bez hejtov a týchto veci , naozaj nemám silu .

autor
5. júl 2023

@ankare ešte nenašiel , stále je s nami, telefón mi necháva v dosahu ..kartu jeho bankomatovú mám ešte stále ja ..on ďalšiu nemá..ale tak otázka času

autor
5. júl 2023

@liljana áno viem máš pravdu môžem si zato aj sama

martinkatinka
5. júl 2023

Tak sa teda zacni o seba starat a uvidis, ci zmeni nazor. Mozno to len nevie inak povedat, ze si aj manzelka, nielen matka. Lebo ak mate male dieta, zrejme si kratko po porode a je jasne, ze nie si v takej forme ako predtym.

pralinka25
5. júl 2023

a chces so sebou nieco robit? alebo ako to vlastne vidis? kolko ma dieta? kedy by si sa vedela trebars financne osamostatnit?

autor
5. júl 2023

@martinkatinka malý má 4 roky 🙄

autor
5. júl 2023

@pralinka25 malý má 4 roky, chcem ale sama pre seba, mám svoje zamestnanie,ale na život to nie je ..akoze bez neho nevyzijem , ale musím sa vzchopiť ,aj kvôli sebe a kvôli deťom

maminkadeticiek
5. júl 2023

A naozaj si sa o seba prestala starat?

pralinka25
5. júl 2023

kolko mate deti? ved na deti bude platit vyzivne. starostlivost si mozete dat striedavku a budes mat cas na seba pripadne aj na brigadu popri praci. tak ono by bolo najlsie sa cim skor odstrihut lebo toto spoluzitie bude len jatrit rany. zila som tak s frajerom chvilu. uz sme sa rozisli. byt bol moj a kym si nenasiel nieco ine byvali sme spolu. bolo to hrozne. on stale veril v navrat ja uz nie a bolo to utrpenie.
ak je moznost nepredlzovala by som to a tym sa aj rychlejsie odputas. takto ta to drzi ako povrazok balonik.

autor
5. júl 2023

@maminkadeticiek akoze úprimne? Áno ,bohužiaľ áno , dokonca mi bolo aj jedno čo si oblečiem , bez make-upu som chodila..bolo mi proste jedno 🤷 alebo aj nebolo ale zlenivela som

evelyn246246
5. júl 2023

.. skus pouzit rozum .. financne si odkladaj, premysli si ako by to bolo keby ste od seba, teda kde budes byvat a pod... samozrejme nech si perie a vari.. na uvazenie by bolo nepodkladat sa mu..je to cele na tebe .. ale ja by som nerobila sluzku ani matrac a odkladala si financie ..

autor
5. júl 2023

@maminkadeticiek a stala som sa od neho veľmi závislá počas materskej,nemyslím finančné ale fyzicky

autor
5. júl 2023

@maminkadeticiek psychicky nie fyzicky😅

maminkadeticiek
5. júl 2023

A mas prlstriedky a aspon ake take moznosti ako sa dat "dokopy".Teraz tym nemysljm kvoli nemu,ale skor sama kvoli sebe.Prezivas tazke obdobie,ponizil ta,pochybujes sama o sebe.Urcite by si pookriala,citila sa sebavedomejsie,pritazlivejsie a nakoniec aj spokojenjsie sama so sebou.Ak chces,posli mi fotku do sukr. spravy ako teraz vyzeras.

nevenka
5. júl 2023

Tak nemalujem sa napriklad ani ja, pribrata som tiez, vlasy mi vypadali...uz davno nevyzeram tak dobre ako kedysi, hoci krasavica som nikdy nebola 🤭. Toto je strasne nefer, strasne ponizujuce, ja neviem, mna by to hrozne bolelo, kebyze mi to takto povie. Ja si aj nechty ostriham len, uplne na kratko, ani bezfarebny lak...nic. Ale dobre, mame 4 deti, najmladsie ma 6 mesiacov, takze to je ina situacia kus. Ale roky sa uz nemalujem vobec, len vynimocne, ked ideme na oslavu, svadbu a tak.
A este ma zaujima, preco si chlapi myslia, ked to takto zene povedia, ze uz ho nepritahujes, ze tym Ta akoze motivuju k niecomu? No ja by som sa opustila asi este viac. Uz by ma nic nemotivovalo. Aspon docasne teda. A ziadneho chlapa by som nechcela ani vidiet a este viac by som sa venovala detom. Ale to som ja.

pralinka25
5. júl 2023

ale o makeupe to nie je. Mam 42 a makeup som nikdy nenosila. nie som zanedbana ani otrasna. je to o inych veciach makeupom to nezachranis. ale vies si na seba obliect pekne oblecenie dokonca iste aj z toho co mas doma, vies cvicit, ocesat sa a byt cista. a hlavne je to asi aj o vyzarovani o tom ako sa spravas ako hovoris ako si naladena.

pralinka25
5. júl 2023

@nevenka ako som pisala podla mna to nieje o makeupe ani nechtoch. teda nevieme ako predtym autorka vyzerala ani ako vyzera teraz. ak si bral "umelu" barbie ktora bola nonstop super nastajlovana a teraz ma tyzden mastne vlasy a mesiac tu istu vytahanu mikinu tak je to pochopitelne. nevieme k akej zmene doslo. tiez si nezakladam na vzhlade ale zas tiez by sme sa mu v takomto pripade nemohli cudovat. obzvlast ked sama pise ze doma sa stara aj on. nezanedbaval domacnost. dieta ma 4 roky cize to nie je uplakany kojenec pri ktorom sa neda sebe trochu povenovat. nehovorim ze ma stat hodiny pred zrkadlom ale taky nejaky ten zaklad asi je dobre drzat. nie kvoli chlapovi ale aby sa ona so sebou dobre citila. ak by sa dobre citila sama so sebou nezranilo by ju to takto. ale ocividne ani ona sama so sebou nie je spokojna.

mirka414
5. júl 2023

Nepomôže fitness,kamošky a hlavne zamerať sa len a len na svoje stastie ?

mondolina
5. júl 2023

tak sa neopúšťaj a začni niečo pre seba robiť. ty sa sama sebe páčiš?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
5. júl 2023

@maminkadeticiek áno ako také prostriedky , nie je ich veľa ale mám niečo , aj posilňovňu mám doma keby chcem

autor
5. júl 2023

@elizabet173 máme pol na pol všetko

autor
5. júl 2023

@mondolina nie sama sebe sa vôbec nepáčim , celulitída, strie, veľké brucho mlandrave , jazvy po akné , nechty polámané ..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
liljana
5. júl 2023

@elizabet173 Lebo si vela zien (a muzov)tiez mysli, ze ked su vydate/zenati, tak uz sa netreba o seba, ani o vztah starat. Ved je po svadbe ... Keby spolu len zili, tak je tam stale neistota, tak sa obaja snazia.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
5. júl 2023

Tak možno je to zdvihnutý prst, keby si sa dala dokopy, tak možno v ňom znova rozpútas vášeň, keď o neho stojíš. Schudni, chod ku kadernicke, na nechty, vymen satnik. Keby sa tiež o seba prestal starat, pribral 100 kil, neumyval sa, narastla mu 30 centimetrová brada, chodil by v rozthanych teplákoch a isli by ste takto spolu na verejnost a stretnete znamych, tiež by si sa necitila prijemne a spravila by si si k nemu odstup.

autor
5. júl 2023

Baby ako začať ? Sa cítiť sama so sebou dobre? Momentálne mám sebavedomie na bode mrazu , neviem kudy kam ..deti su stále najdôležitejšie ale musím sa sama rozhýbať so sebou ..😔😔

pralinka25
5. júl 2023

najdolezitejsia si ty. deti len sprevadzas kym dospeju. oni maju velky profit z tvojej spokojnosti. nehovorim ze ich mas zanedbavat.

sprav prvy krok. chod kadernicke a kozmeticke a kup si kazdy mesiac nieco nove na oblecenie. najdi si na nete nejake cvicenie alebo si najdi trenera vo fitku. cvicenie na celulitidu urcite aspon z casti pomoze. maloktory chlap riesi strie a celulitidu. aspon ja co poznam tak fakt minimum. ked uz nieco riesia tak je to zanedbanost.aj najslavnejsie herecky maju celulitidu a strie. s tym sa da zit to ostatne vies zmenit. a z casti aj tie strie a celulitidu cvicenim.
s kazdou zmenou sa budes citit lepsie. ja moc bodypositivity trend neuznavam. teda v istom zmysle ano pretoze poznam aj krasne zeny ktore su baculky ale staraju sa o seba su pestovane a to je zas nieco ine. ale hladat sebavedomie ked som zanedbana je asi zbytocne. takej zene nepomoze ani vagon sebavedomia.

gejb
5. júl 2023

Baby ti tu dobre radia. Ako zacat: kaderníčka. Zmeň účes, daj si kúru. Nie nadarmo sa hovorí ze vlasy su korunou krasy. Ďalej manikura+pedikúra. Medzitým pretried šatník a všetko s dierou a poškodené bez milosti vyhod. Kúp si aspoň dvoje pekne saty. V drogérii si kúp novú špirálu na oči a peknú voňavku. Obmedz sladke a castejsie sa prechadzaj/hyb .... ber to ako investíciu do seba a svojho sebavedomia.