Ako to svokrovcom diplomaticky vysvetliť?
Ahojte baby, pôjdeme na dovolenku, svokrovci pôjdu za ten čas pravdepodobne k nám , kvôli psom ..prosím vás ako im diplomaticky vysvetliť a povedať ,že keď pôjdu k nám ,nechcem aby si brali k nám deti ,ich druhého syna, muzovho brata? Muž sa im to hanbí povedať ,takže to zostane na mne ..
Ich deti sú so svokrovcami stále, takmer každý deň ..
Ide o to z,že oni sú veľmi nevychovany , a bez môjho dozoru nechcem aby boli u nás, proste oni rozbijú televízor(naozaj),im je jedno , donicia hračky, roztrhaju knižky, moja dcéra plakala po minulej návšteve a keď som ich upozornila tak ten 5rocny mi povedal že jemu je jedno a ten 8 to je, tiež bez diskusie..moje deti majú hračky, ktoré si šetria, aj drahšie ako elektronické autíčka, motorku , možno sú to podľa vás len hračky, ale my s mužom musíme tvrdo pracovať,aby sme im mohli také kúpiť , nik nám nedá len tak ..
Problém je , že každy už je zvyknutý, a každý mávne rukou nad tým ,aky sú ,vrátane svokrovcov ..proste nechcem prísť domov a nájdem doma kopu donicenych veci ..
Mám tiež syna , ktory vymýšľa, ale toto by som mu v živote nedovolila , toto je extrém a hrôza..ja kvôli nim robím oslavy mimo domu ,len aby nemuseli byť u nás..
Ako to diplomaticky,ale narovinu povedať svokrovcom ,že si to neprajem a že to nechcem, aby bez nás , boli tie deti u nás? Keď tie deti sú ich prívesky? A bohužiaľ si zvykli aký sú ,takže už to tak veľmi nevnímajú ..
Ako ste dopadli?
Psy, idú do hotela na 98 percent ...dúfam sa to podarí
Autorka, bola nakoniec výmena názorov ?
@misinka0611 svokrovci nereagovali tak ako muž očakával ( o vnucatach nevedeli ešte)..a moja mama to takto vybavila , je to špičkový hotel pre psov len veľmi drahy, ešte nie je všetko 100 percent vybavené tak ešte nemôžem skakat ani od šťastia meter 20 ..ale hádam bude všetko ok..
Tak bude asi najlepšie. Vzhľadom na psy, vnúčatá aj na reakciu svokrovcov. Veci ber čert. V kľude si užijete dovolenku 🙂
Ale teda poviem Ti, ze pre mňa, odkedy mame syna je dovolenka nervy a stres, ešte keby som toto mala riešiť, fajne dva týždne pred, asi dovolenku aj zruším:D klobúk dole, ze ste to nevzdali
@adrianap83 áno bude, avšak my sme hotel zamietli na začiatku , kvôli cene ubytovania, tak zato my sme nad tým neuvažovali,pre nás momentálne dosť ..moja mama mi volala , že ona to zaplatí , takže jej patrí naša veľká vďaka, lebo že ona sa sama boji ako o tých psov bude postarané , že vie ako my si na nich davame záležať ..takže vlastne to vyriešila moja mama
@adrianap83 už som ju zrušiť chcela aj ja 😅
Tak ste to vyriešili najlepšie ako mohli a budete mať na dovolenke pokoj, lebo naozaj rozmýšľať nad tým a byt mysľou pri tom, či nemáte zničené veci v dome zatiaľ čo ležíte na pláži nič moc.
O psov bude super postarané a možno aj nabudúce to tak poriešite ked uvidíte že aj oni sa tam mali fajn 🙂
@misinka0611 oni tam boli pred pár rokmi už...bolo o nich super postarané,ten hotel poznáme, posielal nám správy , videá ako sa majú , len pre nás to bolo momentálne dosť veľa peňazí , takže tento rok sme to zamietli , a keďže svokrovci sľúbili že sa postarajú v našej neprítomnosti,pred kúpou psov,tak sme to brali ako vybavenú vec , hlavne manžel

Musim sa ta zastat, mam dvoch malych psov, nikdy ich nedavam do hotela, proste neverim a jednoducho hotel nie je pre mojich psov. Mojich psov u nas doma strazi svokra. Su doma, nebudem ich stresovat a je mi fuk, ze si niekto mysli, ze nie som normalna.
Na dovolenky chodime so psikmi, kde sa len da. Ale zaroven moj muz ma casto napady, ze kupi letenky tam, kde by psikovia trpeli ( dlhe lety, teplo…)
Boli casy, ze ked sme boli prec, tak sa k nam nanominoval kadekto, svokra je spolocenska. Mne to fakt vadi, tak sme to na rovinu povedali a prijala to, no nebolo to lahke. Svokra nam nesluzi, pomoze len pocas dovolenky, inokedy my okolo nej obehujeme a to fakt ma aj velmi zaujimave napady a zelania a riesenia. Hrany sa casom obrusili a vieme sa zladit a dohodnut.