Ako to urovnať?
Ahojte. Ja ani neviem co mam napísať, v podstate sa len vyrozprávať. S priateľom sme spolu už nejaký ten rok. Včera sme sa pohádali kvôli úplnej banalite. Dnes som to chcela takticky urovnať a hodiť to za hlavu, ale on očakáva odo mňa ospravedlnenie. Ja nechápem akože za čo. Vždy toto robí. On je strašne tvrdohlavý. Neustupi a ja tiež nemienim ustupovať. Niesom predsa handra s ktorou sa hrá. Momentálne som na začiatku tehotenstva a fakt sa mi nechce takto dotahovat ale ani nebudem ustupovať. Mate aj vy tak tvrdohlaavych chlapov ze si dokazujú len svoju pravdu a žiadna iná neexistuje? Ako to urovnať bez toho aby som ustupovala zase len ja? . Ďakujem
No @miriam11,no toto su z jej strany ( autorky komentu)nie ako deti ,ved ona sa snazi ,ale vycitila som ,ze on kedze vie ,ze je tehu, mal by ju na rukach nosit, a nie sa zduvat , za blbost, No @draha autorka toto ja poznam ,ja pan ,ja kral, moj sa nezmenil ani ked som ho opustila uz s troma detmi,isla domov k rodicom ,sekal dobrotu pokym moj otec ,zil, a potom bol horsi a horsi,az nakoniec odisiel od nas, myslel si ,ze znova sa mu budem prosit, uz aj kvoli bytu, (malisme podnikovy) nakoniec mu ho zobrali,lebo nezil s rodinou.a my s detmi sme mali pokoj.U teba je sanca ,ze mozno sa zmeni ak sa narodi a bude ho velmi ,prevelmi lubit,ak zbadas ,ze ani dieta ho nezmenilo, tak utekaj ,co najskor, aby si medzitym neotehotnela, lebo s dvomi detmi sa stane steba spychicky utyrana zena, az sa stane z teba troska ked mu budes oponovat,a bude este horsie uz sa poobzeraj po inom byvani.Tam na pekne spoluzitie uz nie je sanca.On mozno ma nejake znamky narcizmu.A to uz le na liecenie u psychiatra. Usetri si na psychologa ,on ti poradi,lebo toho tvojho minidebilka, tazko dovedies na psychiatriu,obycajne hovoria, ze zena tam patri,Ja ,co sa tyka manzelstva mam obrovske skusenosti s mojim ,jedine coho sa bal bolo sovo rozvod.,lebo delenie majetku, a boli v tom nie male majetky a investicie.tak teraz ako tak sa snim sa ,nie je to celkom ideal ,ale viem ako nanho.Tak v prvom rade zachovaj si zdravie psychicke akj fyzicke, ak toto sa ode opakovat, rob ako ti radim . Po prvom to zvladnes ,aj sa zamestnat, Pevne zdravie ti zelam
@zanka777 ahoj. Nechodila som sem. Urobila som to nakoniec tak ako baby radili. Neurobila som nič. Sam potom začal nejak pomaly debatovať. Dokonca sa ospravedlnil. Ako ja chápem ze je chorý nechodí do prace, možno je nervy aj z toho ze vie aká bude výplata. Neviem. Ale tak ospravedlnil sa. Trosku ma zarazilo ako mi tu písali ze sme deti a podobne. Normálne som sa spýtala co by robili na mojom mieste. Ale tak zamrazilo nevadí. A ďakujem ze si sa ozvala.
@vorkola ďakujem ti pekne. Mrzí ma ze tvoje manželstvo tak dopadlo. Ja som už dávno plánovala investovať do bytu. Už len pre syna keď nie pre mňa.
Základ je naučiť sa počúvať,a keď ten druhý nepočúva,povedať že nepočúva a nechať veci "vychladnúť"...tak ako si to urobila teraz....nech sa zduva,a čo?veď nepadá svet...môj sa za 10 rokov konečne až teraz naučil že má tým ubíja a nenávidím to keď sa tak správa....postupne nastáva zmena...ale musel chcieť on a museli sme sa NAUCIT POCUVAT JEDEN DRUHEHO❤️
Tak som rada že sa už bavíte áno myslím na teba odkedy si pridala príspevok pretože ja zažívam presne toto isté a pritom v iných veciach je to úžasný chlap ale toto je o držku
.... Teším sa s tebou že sa nakoniec aj ospravedlnil a uznal aj svoju vinu.... Lebo viem že od nich to *prepáč " často nepočúvame.... Tak dúfam že už bude medzi vami len dobre držím palce 🙏😊❤️
tak som rada ,zeste na dobrej ceste

Takže sa už bavíte je mi to jasné keď sa neozývaš že čo a ako 😁👌