icon

Ako to urovnať?

16. jan 2023

Ahojte. Ja ani neviem co mam napísať, v podstate sa len vyrozprávať. S priateľom sme spolu už nejaký ten rok. Včera sme sa pohádali kvôli úplnej banalite. Dnes som to chcela takticky urovnať a hodiť to za hlavu, ale on očakáva odo mňa ospravedlnenie. Ja nechápem akože za čo. Vždy toto robí. On je strašne tvrdohlavý. Neustupi a ja tiež nemienim ustupovať. Niesom predsa handra s ktorou sa hrá. Momentálne som na začiatku tehotenstva a fakt sa mi nechce takto dotahovat ale ani nebudem ustupovať. Mate aj vy tak tvrdohlaavych chlapov ze si dokazujú len svoju pravdu a žiadna iná neexistuje? Ako to urovnať bez toho aby som ustupovala zase len ja? . Ďakujem

blackcat8885
17. jan 2023

Ani ja ani muž sa neospravedlňujeme po hádke. Väčšinou mame tichu domácnosť 1-2dni a potom sa zase rozprávame. Ale s mojim mužom sa ani veľmi nedá hádať on skôr buchne dverami a odíde a potom sa vráti a nekomunikujeme.

euka210
17. jan 2023

Nie, moj je mierumilovny a ked sa pohadame, tak vacsinou ja som chvilu nahnevana, nekomunikujem, hoci on chce vediet ze co, lebo niekedy netusi ze co zle povedal...mna to prejde a idem za nim uz to v klude vydiskutovat a je dobre.

fazulka21
17. jan 2023

Nepchala by som sa mu do zadku. Varila pre seba, prala pre seba, robila si plány pre seba kým sa neodduje. No isto by som sa ponižovala kvôli jeho ješitnosti....

osky
17. jan 2023

Este stale ticho?
Ty brdo.
Ozaj ta strasne lubi...ked ta tak dlho vydrzi ignorovat.
To ze si tehu,jeho vinu Este znasobuje.
Ako som pisala-teraz by ta mal nosit na rukach,tesit Sa na Vase babo,hickat ta,chranit ...
A nie riesit svoje "chlapske" ego.
Toto je vrchol.
Venuj Sa synovi a prd na neho...
Som zvedava,kedy vybuchne,ked sa zduva jak Balon.
Raz praskne

semtexka1
17. jan 2023

@katarinakatka57 úplne ako by si o mojom otcovi písala..

zuzuliennka1
17. jan 2023

kolko mate rokov?

skarleta_kaizerova
17. jan 2023

Úplne podobne u nás. Ale vždy sa ospravedlnim prvá,. Vždy si potom uvedomím že aj ja som priliala olej do ohňa, a niekedy aj on uzná a uspravedlni sa následne aj on. Ale proste je taky, nezmením ho a než by sme sa mali hnevať týždeň ustúpim. Keď niečo chceme od niekoho mali by sme začať od seba.

megan777
18. jan 2023

Moj muz je takyto tvrdohlavy ked sme nemali spolu maleho presne odul sa a nebavil sa 3dni,teraz to nerobi oduje sa na hodinu a potom sa prihovara,ked zistim ze som mala ja pravdu a on nie určite sa neospravedlnim teda nepoviem prepac ak urobim chybu ja, urcite poviem prepac

zejdlikova
18. jan 2023

My takéto banálne veci riešime spoluvinou :D Povieme si že sme sa nepohodli lebo mňa naštvalo toto a teba toto... mrzí to mňa mrzí to teba tak si nabudúce dáme záležať na tom aby sa to nedialo 🙂 u nás to funguje...keď sa budete len navzájom obviňovať nikam to nevedie :(
A keď nekomunikuje alebo len provokuje zachovaj kľudnú hlavu a reaguj pokojne on sa spamätá a bude sa rozprávať 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
m226
18. jan 2023

Ja mám doma presne to isté.Pohadame sa pre kravinu ale úplne pre kravinu a on sa hrá na urazeneho a čaká že ja prídem a poviem prepáč.Urcite že nie nechaj to tak uvidíš že on ustúpi sám.Chlap je totižto bez ženy stratený a ak niečo nevie príde sám ja napr.som mala deň keď bola hádka a po pol hod prišiel urobíš mi toto jesť a bolo po hádke alebo sa stalo že deň dva sme mali tichú domácnosť a prišiel potom za mnou s tým či mu zohrejem jesť jednoducho to nerieš a nikdy sa neospravedlňuj prvá inak to tak bude stále ak vieš že si nič nespravila nerieš to a čakaj on príde chlapi sa musia hádať sú taký oni rodu Homo sapiens debilitos.

veronicka88
18. jan 2023

@m226 môj muž si vie všetko urobiť sám🤣🤣🤣toto by u nás nezabralo a ani nezaberá🤭🤭🤭

m226
18. jan 2023

@veronicka88 to len ja mám doma zdochlinku 😁😁😁

leeenka26
18. jan 2023

V dnesnej dobe asi gentlemani vymreli. Kvoli trosku sopliku nemohol zbehnut pecivo kupit? A ked sa na to necitil, mal ta poprosit aby si bola taka laskava a isla ty a pokracovala v zehleni neskor alebo inokedy. Nevazi si ta. Chlap ma zenu zalievat ako kvetinku a hlavnre ked je tehotna. My zeny sme velmi silne a vieme sa premoct aj v horucke, ale v dnesnej chorej dobe je to s tymi chlapmi uplne niekedy na nic. Jak gula na nohe. A to este pocitis aj pri babatku, nezavidim ti.

vondolina
18. jan 2023

@leeenka26 heh presne si to vystihla. ty sa v horúčkach vieš postarať o celú rodinu a domácnosť a jedine chorý chlap je koľko krát horší ako tri choré deti. je to veru s niektorými veľmi tažké

autor
18. jan 2023

@miriam11 niesom dieťa. Mam 30... a normálne takéto blbosti neriešim.

autor
18. jan 2023

@m226 no len ten môj je celkom schopný. Vari viac ako ja. 😏

h2
18. jan 2023

@zejdlikova Spoluvina je dobrý nápad. To budem používať. (Samozrejme, len v prípadoch, kedy to bude moja vina. 😂)

zejdlikova
18. jan 2023

@h2 😂😂😂😂

autor
18. jan 2023

@zejdlikova ďakujem krásne toto vyskúšam určite.

semtexka1
18. jan 2023

A už je dobre? Či ešte ho to neprešlo?

zanka777
18. jan 2023

@semtexka1 dám ruku do ohňa za to že ešte stále je zduty.... Na 100000000000%😤👌

autor
18. jan 2023

@zanka777
@semtexka1 jasne ze je zduty. Tak som ho nechala nech v tom pokračuje. Ale už ma pripomienky ze sa s ním nik nedebatuje. Ja by som sa aj keby sa nezduval.

zanka777
18. jan 2023

Len ignoruj aj ty nech sa snaží on prvý nejak začať debatu..... Bože to sú povahy bila by som ich fakt

nikaeli
18. jan 2023

by som mu presne toto povedala, ako píšeš - že aj by som sa s ním porozprávala, keby sa prestal hrať na bezdôvodne urazeného..

annav
19. jan 2023

Ahoj, aj moj muz je odduty od 16.januara. tiez je to nedorozumenie a nemam chut mu nic vysvetlovat. Vacsinou sa mu prosim, vsetko na seba zoberiem, len aby nastal pokoj v rodine. Teraz nemam na to chut.

nnnuuunnn
19. jan 2023

A už sa oddul?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zanka777
20. jan 2023

Ahoj tak ako?už sa baví ?alebo je stále zduty?🤨

aurora33
20. jan 2023

No ja žasnem, naozaj úžasný starostlivý mega chlap do života. Gratulujem k skvelému výberu.