icon

Ako to vyriešiť?

28. apr 2022

Téma možno miliónkrát písaná...neviem..
Mám dlhoročného partnera...mame spolu deti...ja som nebola za svadbu, ale partner ma asi pred 2 rokmi požiadal o ruku...bola corona a pod tak sme svadbu odkladali...v priebehu tých dvoch rokov som si akosi zvykla na myslienku, že sa zoberieme a aj sa mi to celkom začalo páčiť, že bude svadba...môj partner je fajn chlap...nebudem tu vypisovať jeho prednosti, ale fajn ako otec, partner...len niekedy, keď sa bavíme a ja mu poviem niečo čo je proti jeho srsti...vyskočí na mňa ako blázon..aj včera pre totálnu prkotinu...začal kričať a nadávať na mna...v takom stave mu len poviem, že to nie je ok a odídem, lebo by to len skončilo veľkou hádkou...problém je, že on sa nevie ani ospravedlniť....dnes mi volal celkom v pohode, že či ideme do obchodu...nechápem 100x som mu vravela, že to nie je ok taketo správanie...lenže nič sa nezlepší...tak rozmýšľam či je rozumné si ho zobrať....

Strana
z2
derdia
29. apr 2022

Ahoj vyvyetli mu pekne, ze tebe to ublizilo. Ze ta tym ranil. Mozno si to neuvedomuje....

jana_eyre_2
29. apr 2022

Ja len k tomu magnéziu, ak pije kávu s mliekom možno sa mu ani nevstrebe a teda nepomôže na jeho nervy.. totiž magnézium by sa nemalo.miesat s mliečnymi produktami a brat aspoň dve hodiny bez mlieka..

gastanka32
29. apr 2022

Ono si musi uvedomit hlavne to, ze ti tym ublizuje a to mu musis dat proste pociti. Nemoze si na tebe proste takto vybijat zlost. Nie je samozrejmostou, ze ked si jeho partnerka a milujes ho, tak to budes znasat

autor
29. apr 2022

@gastanka32 A ako mu to mám dať pocítiť? Stále mu opakujem dookola, že tak to nejde...musí vyjadriť svoje myslienky, pocity...bez kriku a nadávok, uz som skúšala tichu domácnost, vysvetľovanie....nič ani prepáč neviem sam povedať iba keď mu ja hovorím...tak sa ospravedlní...ja už mám toho niekedy dosť...najlepšie je asi sa totálne odosobnit a jednoducho nehovoriť nič...

deti95060810
29. apr 2022

však vyskúšaj, predpíše ti obvodný... stačí že povieš že máš problémy...

wetsel
29. apr 2022

Ak ste to spolu uz riesili a on tomu nechce chapat, svadbu s takym muzom by som si premyslela. Nikdy neprizna chybu a to by znamenalo len to, ze len ty budes zakazdym vinna a to asi nevydrzis dlho

Strana
z2