Ako to vyriešiť?
Téma možno miliónkrát písaná...neviem..
Mám dlhoročného partnera...mame spolu deti...ja som nebola za svadbu, ale partner ma asi pred 2 rokmi požiadal o ruku...bola corona a pod tak sme svadbu odkladali...v priebehu tých dvoch rokov som si akosi zvykla na myslienku, že sa zoberieme a aj sa mi to celkom začalo páčiť, že bude svadba...môj partner je fajn chlap...nebudem tu vypisovať jeho prednosti, ale fajn ako otec, partner...len niekedy, keď sa bavíme a ja mu poviem niečo čo je proti jeho srsti...vyskočí na mňa ako blázon..aj včera pre totálnu prkotinu...začal kričať a nadávať na mna...v takom stave mu len poviem, že to nie je ok a odídem, lebo by to len skončilo veľkou hádkou...problém je, že on sa nevie ani ospravedlniť....dnes mi volal celkom v pohode, že či ideme do obchodu...nechápem 100x som mu vravela, že to nie je ok taketo správanie...lenže nič sa nezlepší...tak rozmýšľam či je rozumné si ho zobrať....
Ja len k tomu magnéziu, ak pije kávu s mliekom možno sa mu ani nevstrebe a teda nepomôže na jeho nervy.. totiž magnézium by sa nemalo.miesat s mliečnymi produktami a brat aspoň dve hodiny bez mlieka..
Ono si musi uvedomit hlavne to, ze ti tym ublizuje a to mu musis dat proste pociti. Nemoze si na tebe proste takto vybijat zlost. Nie je samozrejmostou, ze ked si jeho partnerka a milujes ho, tak to budes znasat
@gastanka32 A ako mu to mám dať pocítiť? Stále mu opakujem dookola, že tak to nejde...musí vyjadriť svoje myslienky, pocity...bez kriku a nadávok, uz som skúšala tichu domácnost, vysvetľovanie....nič ani prepáč neviem sam povedať iba keď mu ja hovorím...tak sa ospravedlní...ja už mám toho niekedy dosť...najlepšie je asi sa totálne odosobnit a jednoducho nehovoriť nič...
však vyskúšaj, predpíše ti obvodný... stačí že povieš že máš problémy...
Ak ste to spolu uz riesili a on tomu nechce chapat, svadbu s takym muzom by som si premyslela. Nikdy neprizna chybu a to by znamenalo len to, ze len ty budes zakazdym vinna a to asi nevydrzis dlho

Ahoj vyvyetli mu pekne, ze tebe to ublizilo. Ze ta tym ranil. Mozno si to neuvedomuje....