Ako udržať muža v napätí, aby som sa mu nezunovala?
Ahojte ako udržať muža v napätí aby som sa mu nezunovala? Aby ho to proste neprestalo baviť...pred dvoma tyzdnami som stretla muza ... usmievali sme sa na seba...dlhé pohlady...Vypýtal si číslo.....Ako sa správať aby o mňa Zabojoval?
Odpíš mu normálne teraz. Takmer každý človek má nonstop telefon v ruke, čiže toto neodpisovanie je za mňa odveci.
@sashabb len písal ako sa mám😃
Odpis mu hneď na čo čakať do rána, keď ho miluješ nieje čo riešiť
drahoty som myslela, ze mu nemas liezt hned do postele 😅 normalne mu odpis
@goodidea juuuuj nemilujeeem🤭😄
@kittykat22 odpísala som 😊😊nie nie do postele nie
bud sama sebou.. odpis ked uznas za vhodne.. aby si nedopadla ako jedna tu ze nechcela byt ,,lahka korist,, a na koniec sa bude musiet nukat🙂 🙂
@goodidea milovat niekoho po 14 dnoch 🤔 to je logika 4x4=49
Pripojis ho na 220 voltov, to ho udrzi permanentne v napäti. 🙂
Nikdy sa mu nepodlizovať, nevnucovať, býť sama stebou, keď bude mať on o teba záujem a bude ťa mať ozaj rád a bude si ťa vedieť vážiť, to poznáš...
@macekovam dobre😄😄
Hej hej. Muž si opýta číslo. A zenska mu nebude 2 dni odpisovať, lebo nechce byť ľahká korisť. Muž medzitým pochopí, že asi si to rozmyslela...
@stary_ujco to je fakt😂
Keď vás mužov je niekedy ťažké pochopiť čo chcete
🤭
@stary_ujco a aky je rad, ked sa zrazu aj po tych 2 dnoch ozve. 🙂
ak mu je to uz jedno, tak to bol len povrchny prchavy chvilkovy zaujem. a taky sa neoplati zene ani rozvijat.
Ja som uz zrejme stary lebo tieto hry uz davno nehram 😀
Ak sa niekomu pacis a ma skutocny zaujem o teba, nie len o "bohapustu j*****u" tak je jedno ci odpises do piatich minut alebo o den. Co je klucove je uprimny zaujem z tvojej strany.
Ja som tieto hry nikdy nechapal, obvykle kvoli nim aj tak len dochadza k nedorozumeniam. To je presne ako tie rady aby zena povedala muzovi prvykrat nie aby sa potom viac snazil lebo muzi zene radi dobyvaju zeny.
Pre mna osobne "nie znamena nie", ziaden zmysel skusat to znova, respektujem jej rozhodnutie a seba mam tiez dostatocne rad na to aby som inkasoval opakovane odmietnutie.
Hry hraju playeri, taki ktorych nahanacka bavi kym zenu dostanu do postele.
Toto je zrejme aj dovod preco aktivne momentalne nerandim, nevidim v tom velky zmysel. Najst si zenu ktora sa mi paci len aby som cakal nejakych 24h na odpoved na spravu lebo babenka hraje nedobytnu.
Hlavna vec, ze potom dojde sprava " prepac, nemala som telefon pri sebe". Prosim Vas, cely den vysite na socialnych sietach alebo na insta a potom toto....😅
Nepoviem ak pride sprava "sorry, momentalne som busy....ozvem sa ti neskor 😉" ale od dospelych zien by som tieto hry uz veru necakal....no co uz lol.
Netvrdim, ze ho mas uhanat ako stihacka, ale medzinarodne pravidlo hovori "interested people act interested" ( ludia ktori maju zaujem sa chovaju, ze ten zaujem maju ).
A vy dievcata sa cudujete, ze neviete najst schopnych muzov. Pravda je, ze tych muzov bavia viac herne konzoly nez hry s Vami pretoze pri konzolach sa aspon nik nehraje s ich citmi.
Autorke prajem vela stastia, ale nekomplikuj si to zbytocne. Ak ta ma rad a ma to byt tak budete spolu a ziadne casove odstupy kedy odpisat jeho city neovplyvnia.
No ja to mam tak isto, ked zena neodpisuje, nereaguje , tak urcite jej nebudem pisat a "otravovat" ju. Ved ked mate na seba kontakt, tak mu normalne napis, aky mas den, co robis, nejaky usmev, dobra nalada...hlavne fakt nehrat hry 🙂
Vseobecne plati, ze spravaj sa prva tak, ako chces, aby sa spraval on. Ak chces aby neodpisoval 3 dni, tak neodpisuj tri dni. ;)
Ked sa budete navzajom prilis natahovat a hrat "sachy", je otazka casu, kedy to jedneho z vas prestane bavit a pojde dalej.
Dalej nie, znamena pre vacsinu muzov nie a idu dalej. "Dobyvaju" napriek nie, len ti co neberu nie ako nie. Z toho su tretina vytrvalci a zvysok manipulatori.
@hopsadobrandejsa najkrajší komentár aký som kedy čítala 😊
@igor211 dobre😊😊😊
@majkeel dobre takže radšej ukázať záujem 😊
Napr moj muz je taky ktorý nema rad drahoty..
@anickaaa6aaa nebudem ani ja robiť.presvedcili ma tu chlapi že sa to neoplatí 😃
Jedna vec je robit drahoty a druha byt úprimná a otvorená. Drahoty su manipulativna hra, úprimnosť prejavom záujmu a porozumenia. Keby mne zena povie, ze sa so mnou rada stretne, ale chce mesiac alebo 10 stretnuti na vzájomné spoznanie, tak som viac happy ako keby sa hrala na nedobytnu a nechala sa mesiac obskakovat princom, co by celý čas len hadal, ako jej ulahodiť a ona len spekulovala, ako mu nenaznacit zaujem. Lebo by teta Elza povedala, ze je radodajka.
@stary_ujco S tymto suhlasim....
Pri mojej ex som cakal asi 2 tyzdne kym bola pripravena na sex. Kym k tomu doslo tak sme spolu travili cas, nebol ziaden dovod ju do toho tlacit. O to lepsie to bolo ked k tomu doslo pretoze za tie 2 tyzdne bola taka nadrzana ze to bolo celkom pekne rodeo.
Ako ujco vravi, chlap ktory ma vazny zaujem dokaze pockat aj so sexom. Ten, ktoremu ide hlavne o sex to relativne rychlo vzda ak sa mu nechce dlho cakat.
Slaby zaujem zo strany zeny je podla mna zla taktika. Ak zaujem mas, preco chces predstierat, ze ho nemas? To si tak trocha odporuje, nie?
Nikde nie je napisane, ze musis mat sex hned po prvom ci druhom rande. Kazdy muz je iny cize za druhych hovorit nemozem, ale aj muzi maju radi ten pocit ked su ziadani. Ved to je uplne super ked s niekym zacinate a len tak Vam pride sprava, ze tej osobe chybate alebo, ze sa na Vas tesi.
Netvrdim, ze chlapi su v tomto rozkokoseny ako zeny, ale zas ani my nie sme z kamena, zaujem opacneho pohlavia nam tiez imponuje.
Presne tak. To, ze mi zena prejaví istu formu sympatie alebo proste jej len vyhovuje moja spoločnosť este nič nehovorí o tom, ze dnes večer budem mat za odmenu zasun az po gule. A keď mi zenska hoci aj 2 hodiny píše, tak nech píše. Pokecame si. Nebudem z toho v domnienke, ze 2 hodiny rozhovoru o počasí mi otvárajú bránu rozkoše.
@stary_ujco Ďakujem veľmi kraaasne za rady.od mužov
si to beriem viac k srdcu
🙂
Ja nechápem aké hry na myš ti tu ženy podsúvajú. To tak v 15r. Treba byť sama sebou ak má on o teba záujem a tebe sa páči a chceš to isté tak si to treba vzájomne povedať a je to start. Ak je to ale len jednostranne tak sa treba pohnúť ďalej a nestrácať čas. Každý chce mať jasno a na čom je...