Ako ukončiť manželstvo s manipulátorom a dvoma deťmi?
Ahojte kocky,
Chcela by som sa opytat a poradit ako ste ukoncovali manzelstvo ak su uz aj dve male deti a ci ste teraz spokojne. Zila som asi v iluzii a zistila to nedavno, snazim sa to prijat, je to tazke. Potrebovala by som rady a podporu, ze sa to da a ze je sanca na lepsi zivot. Je mi dost tazko. Dakujem Vam
Aby som nebola len negatívna. Nikdy som neľutovala odchod. Fungovala som na pozorovaní počúvaní. Som na seba hrdá. Naučíš sa používať zmysly. Po čase odpustis nebudeš sa hnevať a potom aj dáš do poriadku vzťahy s otcom. Nikdy ale nezabudneš. Vždy je niekto kto ťa má rád. Teda stretneš ľudí ktorých budeš mať rada. A oni teba. Naučíš sa mať rada seba a povieš si sem nejdem. Tohto človeka nechcem pri sebe. A časom stretneš niekoho kto nebude mať problém hovoriť otvorene. Bude ťa mať rád. Ale na to ty musíš byť v pohode a dať jasný signál že ty si silná a nedáš so sebou nikdy manipulovať a že láska bolí je opojna krásna aj krutá ale ty toto všetko vieš a zvládneš to lebo nechceš agresiu ani manipuláciu len zdravý a pevný vzťah založený na dôvere a kompromise. A ver mi že niektoré veci ktoré zvykneme riešiť sú úplne kraviny. Teda teraz si v tme ale existuje svetlo. Držím ti moc moc všetky päste.😉
Veľmi ti držím palce. Hlavne myslí na seba. ❤️
Obvykle rozvod a čau a neotáčať sa už za ničim čo sa minulosti týka, ja moju manipulátorku nemám inú možnosť ako mať pri sebe lebo nemá kam ísť 🫣
Našla som náhodou a potom mi došlo, odkiaľ mohol vedieť niektoré veci, ktoré nemal ako vedieť. Keď si našiel milenku, začal všetko prehnane kritizovať, všetko bolo zlé. Jedlo, ktorého dovtedy sa nevedel dojesť, zrazu bolo hnusné, ja som zrazu bola ako kosť a koža......Ako keby mi potreboval dokázať moju neschopnosť a nutnosť mať náhradu. Bol to narcis, manipulátor a kure.ník v jednej osobe. Keď si pozrieš všetky moje príspevky, už som písala o tých odpočúvacích, aj fotky, čo hľadať som pridávala.
@ika02 neviem to najst, nechce sa ti opat pripomenut? O tom odpocuvani
@xxmariankaxx1 Kopirujem
ahoj, je ťažké Ti poradiť, čo a kde hľadať. Ja som si v minulosti našla doma napr. USB kľúč (vyzeral úplne obyčajne len mal v sebe mikrofón), čiernu plastovú krabičku 3x6 cm, ktorá mala zboku zasunutú normálnu SIM-ku a keď EX zavolal na to číslo, počúval všetko, čo sa dialo v byte. Existujú perá s nahrávaním a všeličo možné, tak radšej doma nehovor nič, čo nemá ON počuť. Ak chodí do tvojho bytu, kedykoľvek tam šupne niečo iné, nastaví, premiestni si to... Ak nemá prístup, všetko postupne skús prehľadať a všetko (aj pero) rozober a uvidíš. Mobil môže byť tiež nejako monitorovaný. Držím prsty, lebo je to blbý pocit žiť vo vlastnom byte a dávať si pozor na všetko, čo urobíš, čo povieš...
@xxmariankaxx1 nedajú sa pri prilepiť fotky, skúsim večer, syn pomôže 😉
@xxmariankaxx1 bolo to 24.februára, reagovala so na príspevok " Ako odhaliť odposluch v byte?
Áno poznám. Ono najprv bude vlastne úľava po tom boji ale nakoniec ostaneš sama ako skoro všetky rozvedene. Zrazu zistíš ze ti chyba chlap a budú momenty ze by si brala aj toho debila mat pri sebe aj za cenu ze ta bude mucit..potom, aby si to prekonala si budeš hovoriť, že xit bez chlapa je super.popritom ta budu kadejaké premudrele zhadzovať ze máš mať chlapa iného aj s jeho ujacanymi deťmi, hoci ty už budeš mať po krk všetkého, tak prejdú roky, clovek si zvykne na samotu, nebude už nikomu hovoriť, že jak ho to boli žiť sam, lebo vie, že každá <> jej aj tak povie, že máš čo si chcela poprípade nejaku urážku narážku vytresnu, že mala si to vopred vedieť.
No a zrazu zostarnes a zistíš, že naozajstná láska neexistuje, co chlap to zničený a robiť mu opatrovateľku nad hrobom už nebudeš mať chuť a ani silu.
Taky je väčšinou život rozvedených žien a keďže ich to boli, tak to drsné nevedia pomenovať.
Takže lepšie je si klamať až tomu klamstvu uveri žena.
Len pravda je ta, ze žena a muž majú byť spolu šťastní a ľúbiť sa a byt spolu navždy. Tak to ma byt správne.
Ale nie je....
Výber si svoju cestu a pomenuj si ju ako chceš.
@xxmariankaxx1 nedajú sa pri prilepiť fotky, skúsim večer, syn pomôže 😉
@ika02 toto sa bežne dá kúpiť a doma Ti to nepríde ani nejaké divné. 3 som našla, ale bohvie, ako má ešte sledoval.
Moja mama odišla od tyrana, keď som ja mala 10 a sestra 6. Nikdy to nelutovala a hoci to nebolo ľahké, bolo prvoradé aby sme boli spokojné. Zvládneš to určite a neboj sa aj deti ti potom podakuju, keď budu mat spokojnu matku.
@nelka93 dakujem 🥰 dufam, ze vy ste si nasli dobrych muzov
Našla som náhodou a potom mi došlo, odkiaľ mohol vedieť niektoré veci, ktoré nemal ako vedieť. Keď si našiel milenku, začal všetko prehnane kritizovať, všetko bolo zlé. Jedlo, ktorého dovtedy sa nevedel dojesť, zrazu bolo hnusné, ja som zrazu bola ako kosť a koža......Ako keby mi potreboval dokázať moju neschopnosť a nutnosť mať náhradu. Bol to narcis, manipulátor a kure.ník v jednej osobe. Keď si pozrieš všetky moje príspevky, už som písala o tých odpočúvacích, aj fotky, čo hľadať som pridávala.
@ika02 tak ty si to teda mala masakralne
Aby som nebola len negatívna. Nikdy som neľutovala odchod. Fungovala som na pozorovaní počúvaní. Som na seba hrdá. Naučíš sa používať zmysly. Po čase odpustis nebudeš sa hnevať a potom aj dáš do poriadku vzťahy s otcom. Nikdy ale nezabudneš. Vždy je niekto kto ťa má rád. Teda stretneš ľudí ktorých budeš mať rada. A oni teba. Naučíš sa mať rada seba a povieš si sem nejdem. Tohto človeka nechcem pri sebe. A časom stretneš niekoho kto nebude mať problém hovoriť otvorene. Bude ťa mať rád. Ale na to ty musíš byť v pohode a dať jasný signál že ty si silná a nedáš so sebou nikdy manipulovať a že láska bolí je opojna krásna aj krutá ale ty toto všetko vieš a zvládneš to lebo nechceš agresiu ani manipuláciu len zdravý a pevný vzťah založený na dôvere a kompromise. A ver mi že niektoré veci ktoré zvykneme riešiť sú úplne kraviny. Teda teraz si v tme ale existuje svetlo. Držím ti moc moc všetky päste.😉
@monikak1313 dakujem Ti krasne za rady 🥰
Je tu viacero diskusii, pohľadaj, precitaj. Odporúčam vyhľadať aj psychologicku... Ľahké to nebude, ale stojí to za to.
Áno nájdeš normálneho chlapa.Po vzťahu s manipulátorom majú tieto ženy neskutočne devizy: trpezlivosť, rešpekt atď a to si normálni muži veľmi vážia. Už sa nezaoberáme hlupostami, ale vážime si život a nie sme malicherné.
@ika02 ahoj pred odchodom si riesila Neodkladne opatrenie na zverenie deti a upravu styku alebo kedy?
K deťom chodil, kedy sa mu zachcelo, súd bol asi pol roka od podania návrhu, stále sa odvolával, potom neprišla jeho právnička, naťahovalo sa to vyše roka. Až potom začal dodržiavať stretávanie sa s deťmi, keď som mala papier v ruke.
K deťom chodil, kedy sa mu zachcelo, súd bol asi pol roka od podania návrhu, stále sa odvolával, potom neprišla jeho právnička, naťahovalo sa to vyše roka. Až potom začal dodržiavať stretávanie sa s deťmi, keď som mala papier v ruke.
@ika02 a o to neodkladne si teda ziadala hned po odchode ci ako sa to robi?
Predbežné (neodkladné) opatrenie sa podáva, ak sú vážne dôvody. Ja som podávala obyčajnú žiadosť o zverenie deti do osobnej starostlivosti. Buď si napíšeš sama, alebo choď k právnikovi. Ak máš niekde blízko nejaké krízové centrum (pre rodiny, týrané ženy.....), oni Ti poradia aj poskytnú právnika.
Predbežné (neodkladné) opatrenie sa podáva, ak sú vážne dôvody. Ja som podávala obyčajnú žiadosť o zverenie deti do osobnej starostlivosti. Buď si napíšeš sama, alebo choď k právnikovi. Ak máš niekde blízko nejaké krízové centrum (pre rodiny, týrané ženy.....), oni Ti poradia aj poskytnú právnika.
@ika02 ok dik, riesim to s centrom uz, len kamosky ma vystrasili, ze mam hned poziadat.
Moja teta s nulou na účte, troma deťmi a exekúciami, čo narobil pán veľkomožný, ľutovala len jednu vec - že neodišla skôr. Aspoň by jeho dlhy platila kratšie. On ešte mal sklon sa vracať za nimi a byť aj agresívny, ale to poriešili chlapi z rodiny a raz aj policajti - časom ho to prestalo baviť. Dnes je to šťastne vydatá žena. Ono to bude boj, stres-ale aj úľava. Ona si vybavila predbežné na deti a podala žiadosť, ich rozvod sa ťahal (deti, exekúcie a on nechodil), ale stálo to za to. Ja inak poznám len jednu, ktorá ľutuje rozvod- ale tam bola ona neverná 😅 Inak ak sa tí ľudia už rozhodli, obvykle sú šťastnejší.

To čo keď ľúbia ocka mňa stálo ďalšie rany manipuláciu. Dnes z odstupnom ti radím nech to bude znieť akokoľvek tvrdo v tomto prípade nepočúvaj vôbec srdce. Teda začni po častiach odkladať peniaze bokom ak sa ti dá tak aby to vôbec nevedel. V prípade že to neurobíš budeš to mať ťažké alebo budeš závislá od iných neustále. A to nielen e je vôbec ľahké. Do predu tak aby to agresor manipulátor vôbec nevedel si zaisti bývanie pre seba a deti. Informuj aspoň jednu osobu s úradu. Ak nedoverujes vôbec tak iba svoju rodinu. Jednoducho sa pozri na deti a pouzi rozum. Držím palce