icon

Ako v pokoji odísť z návštevy u svokrovcov?

22. dec 2025

K svokrovcom chodime tak kazdy 2.vikend. Dakedy to tam deti bavilo, dnes su vacsie a nudia sa tam. Svokrovci este aj program v tv prisposobuju sebe. Ok, som v poho tam stravit cca.2hodky, ale oni nas potom znasilnuju, prehovaraju, aby sme este zostali, nech este nejdeme. A toto mi velmi vadi. Ako odist v klude? Keby toto nerobili, aj by som tam chodila castejsie a s mensim bruchabolom.

Strana
z2
bomba36
23. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_5ace53 vzdy sme tak boli uceni. Posluchat autority. Tak drzime usta. Ako to zmenit? Neviem reagovat, co povedat, ako si urcit tie hranice..

@anonym_autor aj keď ja toto riešiť nemusím, pri najbližšej príležitosti by som im povedala "ďakujem, ale ak by som chcela pozerať telku, ostala by som doma v pyžame. Deti majú vlastný program, ideme, dovi."

ketrin1984
24. dec 2025

@anonym_autor
Keď tam bude treba nabudúce ísť tak jednoducho sa vyhovor že sú deti choré,už sú dohodnuté s kamarátmi že idú na klzisko,učia sa lebo majú ďalší deň veľkú písomku,ty zaváraš dajme tomu alebo niečo podobné lebo si nestihla v týždni a takto proste veď takisto máte plno povinností a nie celú nedeľu presedieť nasilu kde nechcem.

nyusika
Včera o 11:04
@anonym_autor

@anonym_5ace53 vzdy sme tak boli uceni. Posluchat autority. Tak drzime usta. Ako to zmenit? Neviem reagovat, co povedat, ako si urcit tie hranice..

@anonym_autor tak posluchaj autority.
nechaopem, aku radu vlastne cakas

Strana
z2