icon

Ako vám pomáhajú noví partneri s vašimi deťmi?

1. dec 2022

My este spolu nebyvame, pomaha odviezt a zaviezt zo skoly sem tam uloha..ale ten vztah je zatial.takt nijakz..

Strana
z2
sense
2. dec 2022

@mandzula takto to berie aj môj ale aj autorkin robí deťom taxikára aj robí s nimi úlohy co je na začiatok dosť a prejavený záujem.... Napriek tomu vzťah s deťmi si vie ten chlap vybudovať aj inak ako robiť taxikára. Môj si budoval vzťah s mojou dcérou inak ako odvazanim do školy, keďže tam chodí sama.... Ale vzal ju na ihrisko tam sa s ňou hral, čítali si spolu, varili spolu, piekli à podobne veci. Chodili sme na výlety spolu keďže patrí ku mne a vedel ze mi dvaja môžme byt spolu len keď bude mať vybudovaný vzťah aj s nou... A ten mi bol dôležitéjsi ako to koľko mi s nou pomôže alebo nepomôže. Načo by mi bolo to ze ju odvezie, zavezie keď vzťah medzi nimi nula bodov, nezahrá sa s ňou, ne zabaví a čas by trávil najradšej len so mnou osamote.

Taka tému tu už bola kde mala žena snúbenca ktorý nechcel tráviť čas s jej dieťaťom a ešte sa aj pýtala ci je to normálne ze oni idú dvaja von a dieťa doma place ze chce ist aj ono

mandzula
Autor odpoveď zmazal
vikisukik
2. dec 2022

vztah treba budovat. ono ak zacnu dvaja spolu takto fungovat a su v tom aj nejake deti, moze to byt na zaciatku take nijake ale spolocnymi silami si lepsi vztah vybudujete

sense
2. dec 2022

@mandzula aj u nás to tak bolo....pretože keď chlap chce tak si ten vzťah dokáže vybudovať, pretože berie dieťa partnerky ako jej súčasť a teda malo by to tak byt aj opačne keď si slobodná žena začne vzťah s muzom zo zavazkami
Naučila som sa v živote neočakáva, aspoň nie som sklamaná.... A ne očakávala som ani to ze nahradí otca keďže dieťa otca ma a ten záujem ma, aj keď nie ten prakticky co sa povinnosti týka ale ma. I keď možno keby na dcéru uplne kašle možno by som tiez viac očakávala....

mandzula
2. dec 2022

@sense u nas otca nahradil na 99,9 %, pretoze hoci bio otca ma, veci, pre ktore som sa s nim rozisla, sa vekom vyostrili, zacali velmi vadit aj dcere, takze kazde stretnutie s nim je pre nu velky stres. Ked niekde hovori o otcovi, hovori o tom "nahradnom". Som stastna, no zaroven smutna, lebo jej bio otec nie je zly clovek, ma ju rad, len je velmi svojsky a "tazko stravitelny".

sense
2. dec 2022

@mandzula u nás to tak zatiaľ nie je ale tiež už to nie je ako kedysi.... Už začína byť vo veku kedy si urobí aj vlastný názor a nielen to co je jej podsuvane a začína vedieť čítať ako sa vraví "aj medzi riadkami"

zmrzlinka2021
2. dec 2022

Aj ked spolu nebyvate, mate uz vztah a preto je velmi dolezite si prediskutovat vase predstavy o fungovani. Ak chce byt tvoj priatel v tvojom zivote viac, mal by zastat v rodine aj rolu muza, nielen partnera.

Nech si tu ktokolvek hovori co, ja odporucam mat vsetko prediskutovane, aby potom po roku-dvoch chodenia si nezistila, ze mate uplne odlisne predstavy.

mandzula
2. dec 2022

@sense asi narazas na to, ze dietatu sa nema "kydat" na druheho rodica, s cim, samozrejme, suhlasim, no na druhej strane, ked pride samo dieta s tym, ze mu urcite spravanie druheho rodica vadi (u nas to bolo presne to, pre ktore sme sa rozisli), tak mu to treba uznat - velmi neprijemna a zlozita vec - najst tu rovnovahu - nekydat, no neklamat. My to uz mame za sebou, lahke to nebolo, ale dcere aj mne sa ulavilo.

sense
2. dec 2022

@mandzula niečo v tom style... Alebo keď si dieťa vypočuje debatu ex s ex svokrou alebo niekym inym na niečo co nie je tak úplne pravda.

morgane1975
2. dec 2022

@mandzula môj partner ma 2 deti. Stará sa o ne ich mama. Pokiaľ sú u nás postarám sa. Aj tak bolo keď bol partner v nemocnici. Ale prioritne sa ma starať biorodic

mandzula
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
3. dec 2022

@morgane1975 no napríklad biootec môjho syna sa oňho vôbec nezaujíma, môj muž ho úplne nahradil a takých prípadov je veľa, darmo by som mu volala, keď nemá záujem

paulinadreamy
3. dec 2022

Pomáha komplet so všetkým. Najviac si ma získal, keď si vzal mesiac dovolenku, aby mi vykryl letné prázdniny. Pomáha s úlohami, vozí do a zo školy, venuje sa doma. Od začiatku sme spoločne pracovali na ich vzťahu, a oplatilo sa. Sú to parťáci.

breznica
3. dec 2022

@janickacrazy u nás detto.a to je syn ťažko postihnutý,imobilny, mentálne postihnutý

Strana
z2