icon

Ako veľmi sa dokáže žena v mužovi zmýliť

31. júl 2021

Ženy ja to už nedávam.. Toto prasa ktoré mam doma.. Áno je to prasa nie muž pretože toto dokáže len prasa.. Jeho kamarát mal oslavu narodenín tak išiel teda o 22:00. Prišiel o pol noci ako sme sa dohodli.. Lenže!! Tak spity že radšej sa mi neukázal do spálni vzdal to rovno na gauči kde aj zaspal. Len zrazu počujem až do spálni ako grcia. Hovorím si kurva to je až tak zle? To ztihol behom dvoch hodín? Prídem do obývačky.. Dámy a páni obgrcal mi celý gauč neskôr aj kúpeľňu.. Teraz nemôžem spať cítim ten smrad až do spálni 😥 on si na pána leží prosím pekne úplne nahý na zemi v obývačke.. A takto je to furt. Nevie prísť normálne domov. Nechodí nejak často niekam sem tam ho pustím na ryby ale to je všetko. Toto co dokázal dnes to ešte nikdy. Už som si zvykla aj ze má nerešpektuje aj ze nikdy nepríde ako sa dohodneme a robí si čo chce okej ešte stále som ho ako tak chcela. Ale teraz sa mi zhnusil na mraky ten chlap. Ak sa pýtate tak áno máme aj iné problémy od finančných cez vzťahové. Proste celé zle. No len háčik je vtom že není ľahké vycuvat z tohto vzťahu. Mame dvoch syncekov jeden má 5 mesiacov druhý 2 roky. Hento prasa má 23 ja 24. Sme spolu 3 roky. Mame úver na dom a prosím pekne troj generačný dom s mojimi rodičmi na polovicu pretože môj muž dostať vhodný úver na kúpu niečoho plus prerabka tak naši nám teda pomohli. Prosím vás ako pre boha odísť z tohto vzťahu keďže už som si do toho zatiahla rodičov ? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ľutujem to všetko až na naše deti 🙏ci n

Strana
z4
laila22
1. aug 2021

Neverím vlastným očiam, koľké tu obhajujete správanie chlapca. zdá sa Vám celkom normálne, že ogrcal gauč a kúpeľňu. Ako sory, že musel nakŕmiť zvieratá a zatvoriť sliepky.. To kľudne mohol urobiť o 19:00 alebo aj skor. Alebo ešte lepšie ono mala nakŕmiť, okúpať a uspať deti a nakŕmiť aj zvieratá a on mal ísť o 19:00 na oslavu ako slobodný mládenec, bezstarostný... Jeho tu máte za chudacika a matku dvoch detí na materskej za chuderu čo ju chlap živí.. Pravdepodobne by to skončilo úplne rovnako.Nemam slov.

liljana
1. aug 2021

@laila22 Ked nahodou zostanes sama, ze sa rozidete, cp je pripad vsetkych osamelych matiek. Pojdes cez den najskor zarobit sama na rodinu 8 hodin, tam ta kazdy den niekto za nieco zdrbe, nervy, stres, ci si udrzis pracu, ci budes mat na ucty a toto vsetko ta bude cakat po praci, budes nostalgicky spominat, ako bolo dobre predtym, ked praca odpadla a boli "iba" deti.

laila22
1. aug 2021

@liljana nerozumiem o čom píšeš..

laila22
1. aug 2021

@liljana inak ja som osamelá matka. Dobre viem čo je chodiť do práce a starať sa popri tom o dieťa, domácnosť aj dom, dvor..🙂 len nerozumiem tvojej reakcii..

liljana
1. aug 2021

@laila22 Manzel autorky chodi do prace, splaca uver na dom svokrovcov. Pride domov, ma sa postarat o zvierata, dom, pomoct s detmi, v domacnosti a je prasa, ze ma iba 24 rokov a raz za cas vyjde von a nezvladne to, ze sa povracia.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
laila22
1. aug 2021

@liljana nuž taký je život ženatého chlapa, mal vziať úver na svoje a mal so dávať pozor aby jej nespravil druhé dieťa.

katkami123
1. aug 2021

@laila22
Cely čas píšem o tom, ze z autorky cítiť nejakú nadradenosť nad jej mužom. Pritom podľa toho, čo píše sama nie je nejaka veľká vyhra. Keby sama chodila do prace, kde zarobí 1500€ v cistom, nech sa potom kľudne ozýva, ze “panko zarobí iba 700€”. Ale je doma na rodicaku už s druhým dieťaťom, závislá od tých 700€, čo prinesie domov. To, ze sa opil neschvaľujem a aj som jej písala, nech to nechá všetko jeho upratať, ale aby dospelému chlapovi dávala večierky a pritom ma o poschodie vyssie hocikedy pomoc od rodičov mi príde čistá buzeracia z jej strany. A život je o kompromisoch, keď môj muž ide niekde na oslavu, tak mu nenavalim robotu do 10. večera, ze tam príde medzi kamošov ako najposlednejsi podpačnik, ale pomôžem mu, alebo poprosim rodičov, nech to urobia oni, aby tiež mohol ísť v normálnom čase. A zase, keď budem chciet ísť niekde ja, tak zase naopak, aby bol on pri deťoch. To s tým opitím bola chyba, i keď si myslím, ze to je pre neho popri tých všetkých povinnostiach asi jediný únik z reality, len autorka si tiež nevidí na špičku nosa. Chcela by všetko a pritom ona nie je z toho, co od neho očakáva dať ani polovicu.

laila22
1. aug 2021

@katkami123 obaja sú nezrelí... Bude to ešte dlhá cesta

sari24
1. aug 2021

@laila22 akože pardon :D že mal dať pozor aby jej nespravil druhé dieťa. A ona sa nemusi chrániť či ako? Či to len muži musia vecne dávať pozor na neželané tehotenstvo? Ja som si myslela dodnes že sex je o dvoch a zodpovednosť nesú obaja.
A to že je ženatý a má dve deti teraz znamená že už nemôže ísť nikdy s kamošmi von? Ja netvrdím keby to bolo opakovane každý týždeň a grcal by na všetky strany tak to by som neschvalovala ani ja ale raz za čas je to uplne ok. Ogrcany gauč je humus to áno, to by si aj upratal, lenže autorka je doma a ak ide vonku s kamarátmi raz za dlhšiu dobu tak si myslím že zvládne sa o deti a dvor jeden večer postarať aj sama.
Ja neviem prečo niektore ženy dnes majú pocit že manželstvom ten chlap už nemôže nič.

laila22
1. aug 2021

@sari24 pre mňa za mňa nech chodí von každý deň a Garcia rovno v chodbe môj problém to nie je a ja to umývat nebudem.. 😂. Len mi hlava neberie ako ho obhajujete chudacika...

katkami123
1. aug 2021

To druhé dieťa mohlo byt aj kľudne plánované, ak chcela mat 2 za sebou a ešte neísť do prace.

gbgb
1. aug 2021

Ak Ti pomozu rodicia, tak nech ho tvoj otec takeho na sracky ozrateho holeho nalozi do auta a zavezie k jeho rodicom ako reklamaciu. Ked mu to vysvetlia, moze sa vratit k vlastnym detom. Ogrcane fotky by som svokrovcom vytlacila ako bonus.

Takto sa to robilo u nas kedysi... A veru ked sa to rozkriklo po dedine tak mlady pan obcas od fotra aj po papuli dostal. Mesiac - dva byval u matere a potom sa rozhodlo co dalej

Strana
z4