Ako veľmi sa dokáže žena v mužovi zmýliť
Ženy ja to už nedávam.. Toto prasa ktoré mam doma.. Áno je to prasa nie muž pretože toto dokáže len prasa.. Jeho kamarát mal oslavu narodenín tak išiel teda o 22:00. Prišiel o pol noci ako sme sa dohodli.. Lenže!! Tak spity že radšej sa mi neukázal do spálni vzdal to rovno na gauči kde aj zaspal. Len zrazu počujem až do spálni ako grcia. Hovorím si kurva to je až tak zle? To ztihol behom dvoch hodín? Prídem do obývačky.. Dámy a páni obgrcal mi celý gauč neskôr aj kúpeľňu.. Teraz nemôžem spať cítim ten smrad až do spálni 😥 on si na pána leží prosím pekne úplne nahý na zemi v obývačke.. A takto je to furt. Nevie prísť normálne domov. Nechodí nejak často niekam sem tam ho pustím na ryby ale to je všetko. Toto co dokázal dnes to ešte nikdy. Už som si zvykla aj ze má nerešpektuje aj ze nikdy nepríde ako sa dohodneme a robí si čo chce okej ešte stále som ho ako tak chcela. Ale teraz sa mi zhnusil na mraky ten chlap. Ak sa pýtate tak áno máme aj iné problémy od finančných cez vzťahové. Proste celé zle. No len háčik je vtom že není ľahké vycuvat z tohto vzťahu. Mame dvoch syncekov jeden má 5 mesiacov druhý 2 roky. Hento prasa má 23 ja 24. Sme spolu 3 roky. Mame úver na dom a prosím pekne troj generačný dom s mojimi rodičmi na polovicu pretože môj muž dostať vhodný úver na kúpu niečoho plus prerabka tak naši nám teda pomohli. Prosím vás ako pre boha odísť z tohto vzťahu keďže už som si do toho zatiahla rodičov ? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ľutujem to všetko až na naše deti 🙏ci n
@777januska777 to myslíš vážne? Aby mužovi grcala doma žena? 😀 Ako nehnevaj sa ale keď viem že mi alkohol nesadne už len z vychovanosti a za to že so žena si ten alkohol nedám. Neviem ako to funguje u vás ale my sa dohadujeme normálne keď chce niekto niekam ísť predsa sú tu dve malé deti a ak potrebujem v ten deň pomoc že som chorá alebo už nevládzem tak mu poviem že nie že ho dnes potrebujem podľa mňa je to normálne
@kassandra25 ahoj on limity žiadne nemá pretože deti už dávno spia to ma nezaujíma kedy príde. Oslava sa končila o pol noci tak prišiel o pol noci ze už neskoro tam šiel jeho vec.. Druhá vec je toto umenie dozrat sa ako tela za dve hodiny nechápem
@thoughtfulweirdo no otázka by ale mala byť prečo sa tak opil? Ja keď som sa opila pod obraz, tak vždy to bolo preto, lebo som už bola unavená zo života aky žijem, z ludi okolo mňa. A keď som pila bola som spokojná a šťastná. Problem bol, že som tu mieru neodhadla, jednoducho som pila až moc a bolo. Nechcela som vytriezviet, ked už mi ráno bolo zle, tak som si povedala, ze nikdy viac. Ale zas sme niekam išli a zas rovnaký scenár. Ked sa, ale napravil aj môj osobný život, tak som už vedela aj odhadnúť mieru.
@petamich nikto ho nepusta a neviem čo, 😀 chodil by častejšie keby ho ti kamoši volajú častejšie ale asi ho majú tiež v riti
@annamalaga no zakladali sme si skoro rodinu pretože sa "stalo". A babo nechcel dat preč on ani jeho rodina a ajtak sme si hľadali spoločne bývanie a medzitým som otehotnela no.. A áno bývame v rodičmi ale tam problém nie je pretože nám pomáhajú maximálne s. Deťmi aj finančne a bývajú o poschodie vyššie každý má to svoje
@ajka0207 to tak to je divne lebo pokiaľ neviem piť že treba po mne upratovať tak radsej nepijem to dá rozum 🤔
@777januska777 Neviem, čo bolo dôvodom nespokojnosti a nešťastia u teba, ale u tohto mladého to zrejme bude prílišná zodpovednosť, na ktorú nebol pripravený a to sa dá riešiť aj inak, než alkoholom. Vinu na tom, ako ich vzťah vyzerá, nesú obaja, obaja boli pri plodení detí aj pri podpisovaní úveru. Možno si to uvedomil až neskôr, ale aj to sa dá riešiť inak. Ja mám tiež 24 a dve deti a tiež sa potrebujem občas zresetovať, ale nepokladám za moc vhodný spôsob alkohol 🤔 ale keby som sa teda už chcela opiť s kamarátmi do zabudnutia, zložili by sme sa s tými kamarátmi na nejakú chatu na jeden deň alebo by som zostala u niekoho, a hlavne by som to mala vopred odkomunikované s partnerom. Ale mne to pripadá, že v tom vzťahu bude celkovo obojstranný problém s komunikáciu. Každopádne chápem, že majú ľudia ťažko riešiteľné problémy, ale nepokladám alkohol sa vhodný spôsob na oddýchnutie si od nich.
Z vychovanosti? No ja neviem, ked si nedám alkohol, tak nie z vychovanosti a z nejakého bontonu, ale preto, ze nechcem, ak chcem tak si dám. Ja mam tiež dve deti, ďalšie na ceste a predsa môj manžel, ked chcel išiel na chatu s kolegami, ide na pivo s kolegami, ide kde chce. Povie mi, že kedy a ja sa zariadim a ma cely večer voľný. Ale môj manžel nemá 23 nie nevybureny a preto sa vieme dohodnúť, ked som chorá alebo mam nejaký problém, tak nejde na dlho a podobne. Mne sa zdá, že obaja robíte chybu. Ty že si neuvedomujes, ze on ma ešte len 23 a on, že ma 23 a deti. Ty od neho chceš niečo, čo ti dá tak 30 ročný chlap.
Autorke: ja zas chápem že človek potrebuje občas reset, alkohol je spoločensky tolerovaný na Slovensku a keď sa svedomito starám o rodinu, vzťah... každý deň, tak jednorazovy úlet týmto smerom mi nepripadá ako hrozný problém. Ale keby mám hranice tak že mi to neprekonateľne vadí tak si začnem s abstinentom alebo s niekým kto to vidí rovnako ako ja. Myslim že váš problém je že to nevidíte rovnako. A ešte sa nad tým zamýšľam aj smerom, že u nás je všetko ostatné v poriadku a máme šťastnú, milujúcu rodinu a za to že muž raz ovracia gauc by som deťom brala milujúceho otca, sebe dobrého manžela? Mne to proste nepríde také podstatné aby mi to vadilo. Vadia mi muži(aj ženy) čo sa nestarajú o domácnosť, nestarajú o deti, nevenujú sa vzťahu ako takému... Ale ako vravím, to je o Tom kto má kde nastavené to čo je preňho ok.
Pozri sa ty si si ho brala nie my? Zarába na chlapa malo , tak neotehotniem hneď druhýkrát , keď nato nemám. Rodičia by si mali život užívať , nie dotovať deti a ich deti v ich vlastnom dome. Žiaľ realita je krutá.
@elizabet173 jasné, ja som si hľadala takého ku sebe a to mi aj pripadá správne, aby každý bol s takým človekom ktorý mu pasuje. Ja som za veľmi veľkú toleranciu vo vzťahu a takého som si našla aj muža. Riadime sa dosť heslom že to čo nám nevadí na nás samych tak tomuto druhému tolerujeme. Ale chápem že každý to má inak nastavené
"no zakladali sme si skoro rodinu pretože sa "stalo". A babo nechcel dat preč on ani jeho rodina a ajtak sme si hľadali spoločne bývanie a medzitým som otehotnela no."
Tak čomu sa čuduješ? Alebo myslíš že takto prebieha zodpovedný výber partnera?
Autorka a ty si koľko zarábala, keď “panko zarába 700€” pretože na hypotéku sa počíta aj jeho a aj tvoj príjem. Zhadzujes na neho, ze zarába malo, tak potom ho pusti robiť do zahraničia a prinesie ti viac. Pokým nebývate v Bratislave, kde nie je problém s prácou a aj platy sú iné ako napríklad na východnom Slovensku, na Orave, alebo na Kysuciach. Aj Vam nedali poriadnu hypotéku, tak je to aj tvoja chyba a aj tvoj nizky príjem. Či koľko si zarábala ty pred materskou? Prídeš mi riadna sekera. Môj muž, keď skončil VŠ, tak kvôli praxi zobral prácu, kde mu dávali ešte menej ako bola minimálna mzda a trvalo roky, kým sa vypracoval, čo sa odrazilo aj na plate. Ty chceš od 25 ročného, ktorý ešte nepracuje dostatočne dlho na to, aby sa vypracoval aj kráľovsky plat, aj ho chceš mat doma. Hlavne ze ty si doma už s druhým dieťaťom a sama asi biedne z toho rodicaku prispeješ do rodinnej kasy.
Dalsia vec, nechápem, prečo, keď bývaš s rodičmi a maximalne Vam pomáhajú, ho stopujes v tom kde a na ako dlho ma ísť, keď tu pomoc od rodičov máš. Chapem, keby ste bývali sami a ty si unavená a nemá ti kto pomôcť. Mne to príde, ze máš neviem aké nároky a nič ti nie je dosť dobre, pritom ty sama nie si o nič lepšia.
A napísala si “prišiel o polnoci ako sme sa dohodli” takze mu tie večierky podľa tvojho napísaného dávaš. Teraz sa už krutiš, lebo sa ti nepáči, ze sa tu aj tebe trochu nastavilo zrkadlo, ze ani ty nie si ideál, tak uz zrazu píšeš v komentároch ináč.
Autorka, môj otec sa tak zvykol príležitostne opiť že ovracal všetko v dosahu, a poviem ti doteraz mám z toho obrovskú traumu. Keď niekto vracia, ja dostávam panicjý atak. Kebyže mi toto urobí partner dvakrát/ po prvom by dostal ešte druhú šancu/ okamžite sa s ním rozchádzam.
@janinah ja sa hlasim aj s mojim manzelom a dospelou dcerou. Nikdy sme neboli opiti a tak sme nemohli ani vracat z alkoholu. A este by som hadam mohla pridat moju mamu, ktoru som nikdy nevidela s poharikom v ruke a ktora nam nikdy ako svojim detom nenaliala. A takto to pokracuje aj v mojej rodine, bez alkoholu...
Mňa hneď zarazili vyjadrenia , sem tam ho pustím, a čo on je tvoje dieťa?
Zrejme si neodžil svoje a teraz dobieha. Ak spolu ostanete, v čom ja význam nevidím, keďže problémov je tam viac než dosť, poprosila by som ho, že keď sa už niekde ožerie, nech tam aj spí. A domov príde triezvy.
Najviac mi rezonuje veta o Tom ako panko zarába 700 eur. Ty si koľko zarobila? Pretože pri plodeni deti sú dvaja čiže ak si to vezmeme tak si toho zarobila podstatne menej keďže zatiaľ si len na materskej. Vo veku 23 rokov som o plate 700 eur ani nechyrovala. Trvalo mi ešte pár rokov kým som sa dostala na plat s ktorým som teraz spokojná. Myslím si že chlapca veľmi podceňuješ a tým že cíti tlak zo zodpovednosti sa proste opil. Áno keby mi muž ogrcal gauč tak by som bola riadne napalena, ale po vytriezvení by som si to s ním kľudne vysvetlila a spýtala sa na to, či je niekde problém.
Podľa mňa mať dve male deti, hypotéku a ženu na materskej je pre 23 ročného muža poriadna nálož. Už keby sa mi v tak mladom veku podarilo otehotnieť tak by som si dala sakra pozor aby som niekoľko pár rokov neotehotnela 2x. No ale nechcem radšej ďalej moralizovať.
Mne to nepride take hrozne... ak to nie je pravidlo, ze kazdu sobotu. Ked uz ho raz za cas “pustis”, chudaka 😁
Sem tam ho pustím na ryby🤦♀️ potom sa nečuduj, ze sa za dve hodky spije pod obraz keď má priepustku na dve hodiny. Dýchať smie celý deň? Ogrcany gauč je tvoj najmenší problém. Ty chceš odísť a co na to manžel? Zavelíš a hotovo?
@777januska777 Ved to. Spavat chce s mladym, ale chcela by, aby mal peniaze a vyspelost zreleho muza po 30. Hlavne ze je ona vyspela, stihla 2krat porodit a (asi) este nikdy nepracovat.
Na buduce staci kyblik k gaucu a handru do ruky.
Ja to z dlhodobého hľadiska medzi vami tiež vidím na rozvod. Ale to tak, ze sa raz on naserie z toho tvojho komandovania, podceňovaniu a držania na krátko, buchne po stole a pôjde het. On si to raz všetko uvedomí, aj aké je spolužitie s tebou. Do toho fungovať so svokrovcami, co je kapitola sama o sebe. Spravas sa ako furia. Pustíš ho na oslavu až keď sa o zvieratá postará a sliepky zavrie? A to nemôžeš urobiť občas ty, alebo tvoji nápomocní rodicia? Však keď som niekde dohodnutý, tak tam neprídem o 10. kvôli sliepkam a potom o polnoci rýchlo domov, lebo sa so zenou dohodol. A k zvyšku som sa už vyjadrila. Aby ti ešte raz ako slobodnej matke s 2 deťmi nebol dobrý aj taký, ktorý bude zarábať 500€, hlavne, ze bude.
My mame 3 deti, z toho teraz bábätka dvojičky, môj muž ide z prace na teambuilding na chatu prespať, idu kolegovia priamo z prace, žiadne, ze o 10., večer až keď sliepky pozatvara, ja som bez pomoci rodičov, žijú v zahraničí a zvládam. Ty máš pomoc rodičov, ešte muza nepustas, lebo aj od neho potrebuješ pomoc, tak skús ešte aj susedov zavolať, nech ti ešte aj oni pomôžu, keď nezvladas a mas stále malo.
@gabika0825 smor doba je ina,nasi rodicia sa v takom veku normalne braki a mali uz deti,to len dnesna doba je taka,ina ze rodia uz pomaly starinrodicia.kedysi 40r chlap bol uz dedko,dnes stihne len prve dieta ;)
Ty ho pustas? Co je on psik alebo tvoje dieta? Nie je problem v tom,ze ho nepustas von a potom,ked raz za cas ide,tak nevie,kde ma mieru? Prislo mi smiesne,ze si ho pustila do pol noci a on aj tak prisiel. Mne keby moj povedal,kedy mam prist domov tak just pridem neskor,co mi ma co rozkazovat. No tak sa pogrval,robis z toho taku dramu. Rano nech si to pekne upratuje. A nabuduce hadam odhadne mieru.
Nerozpravaj,ze nema tlak. To je obrovsky tlak uzivit 2 deti,zarabat na uver. Ty si sedis doma s detmi spoliehas na peniaze od manzela a rodicov,nevies,co je to zarabat a uzivit rodinu a mat prisnu zenu. Naco si s nim bola,ked je tak strasne nemozny. Za nic ho nepochvalis,len jo ponizujes. Problem je aj v tebe,len ho nevidis. Uvedom si,ze ste zacinajuca rodina a budujete si nieco. Nemozes cakat,ze bude z neho hned bohac. Postupne si vsetko vybudujete. Myslis si,ze ini ako zacinali? Tiez sme si postupne budovali,mali problemy,boli hadky a podobne. Ale o tom je vztah a zivot.

@adka176 áno čítam vlastne ja som sekera tak teraz by som si po ňom mala čistiť grcky.. Pritom vôbec nemá večierky neviem co oslava končila o pol noci tak prišiel o pol noci a išiel neskoro lebo mame aj zvieratá o ktoré sa treba postarať a kým zatvoril sliepky atď..