icon

Ako vyriešiť tento problém?

margareta52
21. júl 2014

Ahojte. Mam problém. V auguste ideme do zahraničia a je tam aj moja sestra s frajerom. Problem je v tom ze ho nemame radi. Sestru zmenil ale o tom nechcem. Do cz ide aj kamarát s autom a mama berie lístky 4 osoby na vlak s tym ze kamos ide s mojim bratrancom. Ale je tu iny problem sesternicim otec chce aby moja mama kamosappresvedčila aby kamos vzal segrinho frajera do auta. Upozorňujem ze ten chalan by neplatil ani na benzin ani nic len by sa odviezol domov. Kamarát o tom nechce po ut pretoze toho chlapca pozná jeden deň ... mamu obvinuje ze nchce ho zpbrat lebo hovori ze frajer sestry je zly ale chapem ho ze nechce ho zobrat ved ho pozna dwn a nema auto šrot ... a hlavne ze by ani na benzin nedal. Ako toto vyriešit? Bolo by dobre keby nešiel bratranec tak ideme naspäť my s kamosom a je to ale takto neviem.

jankatt1
21. júl 2014

@yanni A dá sa na tento "problém" niečo iné napísať? 😀 😀 😀 😀 😀

yanni
21. júl 2014

@jankatt1 no ja by som to este viac rozpisala, ale to by som uz nepochopila ani ja sama 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jankatt1
21. júl 2014

@yanni Ja nechápem ani to, čo som napísala ja :D:D:D

margareta52
autor
21. júl 2014

Napíšem to zjednodušene :D sesternicim otec chce nasackovat sestrinho frajera kamaratovi do auta pričom kamarát ho pozna den a peniaze na benzín by dal sesternicim otec ... a kamos povedal ze od neho peniaze nechce ... je to blbe ze cudzi ľudia mu maju na cestu dať ... teda podľa mňa ... kamarát je super človek ... ale teraz ozmysla ze nikde nepojde pretože by do neho hustili stále ... ma veľké auto to je pravda ale ked človeka nepozná tak to je dosť vážny dôvod aby ho nebral a situácia ze nepôjde na aute je nežiadúca

margareta52
autor
21. júl 2014

@masinka kamarát povedal neberiem ho pretože ho nepoznám a je to jeho auto ako píšete ... viem píšem jak hotentot ale neviem to inak a srandu ai nerobim

mamavera
21. júl 2014

@margareta52 môžeš mi vysvetliť, ako mi niekto nasáčkuje niekoho do auta, keď ja nechcem? Je bez šance, to totiž nie je len odvoz, za toho človeka preberám zodpovednosť a v prípade havárie môže odo mňa pýtať odškodné. On nedokáže povedať nie, neberiem ťa, bude asi pre nás oboch lepšie, ak pôjdeš autobusom?

l3yla
Autor odpoveď zmazal
mariahpd
21. júl 2014

Preco by niekto mal brat do auta cudzieho cloveka? A nahodou sa nieco stane a nedoplati sa odskodneho, to len tym, co nesoferuju, nedochadza do mozgu, ze to nie je len tak viezt niekoho v aute. Ked je to sestrin frajer, ma ist s nou, tak nech s nim ide sestra vlakom, co z toho robite taky problem.

p.j.jacky
21. júl 2014

Posadit ho na vlak.ktory si sam zaplati a dovi dopo. .

zita19
21. júl 2014

Tak toto je nadherny namet na diplomovku na odbore Logistika. Na tomto probleme sa vybudovat vedecka kariera a dopracovat sa az k dizertacke a titulu docent...
btw: otcoveho kona brat mi je jasny pribuzensky vztah. V tomo pripade som nevylustila ani ucastnikov zajazdu, ani zasadaci poriadok v dopravných prostriedkoch. Chvalabohu aspon jednu destinaciu pozname. Je to Ceska republika. Esteze nemusime riesit ucel cesty. To by mi cukalo hlavou ako cisarovi Claudiovi skor ako v tretej epizode...
@margareta52 Ja by som sa na cele pribuzenstvo vykaslala, nech sa do tej Maria Polci kde cestujete dopravi ako chce. Hlavne vychcany frajer (alebo frajirek?) nech sa prepravi trebárs aj plynovodom ako James Bond. Staci ked si vyberie spravne miesto nastupu a nezabudne v Cechach vystupit, lebo ho to fukne az do Nemecka. A hlave ZADARMINKO.
Nechapem co riesis ty. Vsak nech riesi hlavny organizator zajazdu kto, s kym, kedy, ako, kde a za kolko pocestuje... Ja to organizovat dam pevny rozpis vratane cenovej relacie a neberiem ziadne pripomienky.

winka99
21. júl 2014

jaaaaj baby...ja som sa tu tak fajne zasmiala, dakujem 😀 toto som potrebovala dnes 🙂

zita19
21. júl 2014

@margareta52 eate mi tak napadlo:
Vyrieste to ako v Sam doma: Kevina nechajte doma

celasapremenim
21. júl 2014

pomoc

edita56
21. júl 2014

@margareta52 A 20-ročnú dcéru na zájazd neberieš?
https://www.modrykonik.sk/forum/studium-skoly-a-vysoke-skoly/20-rocna-dcera-sa-chce-hrat/
A nezabudni ani na pečiatku od farára.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/teologicka-fakulta-v-kosiciach/
Tak, ako baby, už máme všetkých účastníkov zájazdu?

nadineqq
21. júl 2014

taketo nieco na dobru noc, to je fakt paradicka 😀 😀 😀

bejbinka
21. júl 2014

@edita56 Dobreee...slecna/pani je nejaka nezaradena...zeby koníkovská schizofrenia...zasa raz??!! 🙄

sonicika
21. júl 2014

:D:D

liebling98
21. júl 2014

@margareta52 mňa by len zaujímalo, prečo leží tvojmu strýkovi, čiže sesternicinmu otcovi tak strašne na srdci, ako sa frajer jeho netere, tvojej sestry, prepraví z bodu A do bodu B. On je nesvojprávny? Alebo niečo spolu majú? Ako tu už baby písali, odviezť niekoho nie je ako odviezť vrecko cementu. Vodič preberá zodpovednosť za posádku auta, hlavne ak šoféruje dlhšiu trasu a nie len z Dolnej Hornej do Hornej Dolnej. Kamarát ako vodič a predpokladám že aj majiteľ auta má plné právo rozhodovať o tom, kto sa s ním povezie. Nech trebárs povie, že sa chce po ceste niekde zastaviť, niekoho navštíviť a neznámy spolucestujúci by mu prekážal.

bodka70
21. júl 2014

no baby, smejem sa hlasno, až mi praská ďasno 😀 😀 😀 😀 😀 - dnes som nemala dobrý deň, díki za vylepšenie 😎

sjuzi
22. júl 2014

Dávam si počas práce pauzičku, že sem nakuknem a veru neľutujeeeeem... 😀 😀

margareta52
autor
22. júl 2014

On zbytočne bude hovorit nie ... ked tam pride budu hustit ze ber ho ber ho ... a jemu to za to nestojí ...

lalinko2010
22. júl 2014

@margareta52 nech ide sestra s frajerom vlakom a hotovo! dajte im dva lístky a pôjdete autom...

irusa
22. júl 2014

španielska dedina..po dvoch vetách som totálne mimo

stanislavao
22. júl 2014

@margareta52 vy ked si precitate, co ste napisali, rozumiete tomu? lebo asi nikto nie.

adrioska
22. júl 2014

No, do mna by mohli hustit jedine tak plyn z pumpy.Ja ked poviem, ze nie, tak nie, aj keby ma poziadal samotny Fabrizio... 😕

marisoul
22. júl 2014

@jankatt1 :D :D :D

digysa
22. júl 2014

@margareta52 Poradim ti jasne- AUTO patri tvojmu kamaratovi. Ked kamarat povie NIE, tak to znamena NIE.

Kamarat si moze odviezt koho chce. Vy nie ste povinni vybavovat sestrinmu frajerovi odvoz. Co ma 5 rokov? Nech si ho vybavi sam.

Co ste cela rodina uplne sprosta???? Keby to auto bolo moje, tak JA som ten, co sa rozhodne, kto bude v mojom aute sediet.
Kamos sa uz asi rozhodol.................................................koniec.

mamavera
22. júl 2014

@digysa jasne, stručne, výstižne a máš môj obdiv, že si sa v tom zorientovala, ja som sa stratila už v prvej vete 😀 😀 😀
sa tu perfektne bavím na tých komentoch, keď bude táto téma ešte chvíľu pokračovať, tak ho tam odveziem sama...

katyrose
22. júl 2014

baby, velmi vam dakujem za vylepsenie nalady, davno som sa tak poriadne nenasmiala a nikdy som sa pri smiechu tolko nenaplakala, naozaj!!! 😀 😀 😀 nic som nepochopila a to aj na VŠ chodim 😕 😨 😵

mamavera
22. júl 2014

@katyrose tu ti ani doktorát nepomôže 😀 😀 😀 😀 😀