Ako vyriešiť tento problém?
Ahojte. Mam problém. V auguste ideme do zahraničia a je tam aj moja sestra s frajerom. Problem je v tom ze ho nemame radi. Sestru zmenil ale o tom nechcem. Do cz ide aj kamarát s autom a mama berie lístky 4 osoby na vlak s tym ze kamos ide s mojim bratrancom. Ale je tu iny problem sesternicim otec chce aby moja mama kamosappresvedčila aby kamos vzal segrinho frajera do auta. Upozorňujem ze ten chalan by neplatil ani na benzin ani nic len by sa odviezol domov. Kamarát o tom nechce po ut pretoze toho chlapca pozná jeden deň ... mamu obvinuje ze nchce ho zpbrat lebo hovori ze frajer sestry je zly ale chapem ho ze nechce ho zobrat ved ho pozna dwn a nema auto šrot ... a hlavne ze by ani na benzin nedal. Ako toto vyriešit? Bolo by dobre keby nešiel bratranec tak ideme naspäť my s kamosom a je to ale takto neviem.
@digysa horší bude, když sa do teho obuje segrinho frajira máma a bude se ofukovat jak žába, že nekceli zebrat jeho synáčka do auta, aj když jim šeckým nabalila omastek na cestu. Co bude dál, hááá?
Baby, pozor, tu se jedná o vážne veci, mali by jsme to celé promyslet porádne, nech z teho neni prúšvich.
@slobodnabaculka 😀 😀 😀 jaaaj ja zerem tvoje prispevky, vzdy mi zlepsis den 😉
@jankatt1 .....som sa pobavila 😀 😀 😀
@slobodnabaculka cetko.ty to šicko tak dobre znaš porešic. Masne chľeby s rizkami su bars doležite. A kvašne uhorečky tyž.
@p.j.jacky poď bude prča a berieme aj @slobodnabaculka a pôjdeme až kým sa nám neminie benzín 😀 neprišla mi ohlásená návšteva....tak som tu čakala v plnej poľnej so zákuskom a chlebíčkami a aspoň som sa pri tejto téme pobavila
Toto si treba nakresliť aj so šípkami 😀
baby...ja uz od vcera citam ten uvodny prispevok a este som to doteraz nedocitala,lebo vzdy sa niekde nechapavo seknem a zacinam odznova 🙂
Jednoducho si treba zobrat na vedomie,ze tento problem sa neda vyriesit.Nemusite hladat dalej riesenie.😀 Alebo chodte trebars niekde inde.Napr bicyklami.Alebo autobusom.😀
@effie81 ja som teraz normalne rada,ze mam tak malu rodinku 😀
lebo uz aj teraz mam manzelovi problem vysvetlit,ze co a ako niekedy...a uz plne chapem ako sa asi citi pri mojom vysvetlovani on 😀 😀 😀 😀
naposledy:
vies,ta moja kamoska ma sestrenicu a jej syn chodi do skolky s dcerou tvojho kolegu,kt.robil pred rokmi s tebou v.....
a chudak muz ma uz stopne,ze nech zacnem este raz...ze dajak nezachytil zaciatok 😀 😀
Komu to ešte stále nie je jasné, vedzte, že mohlo byť aj horšie:
Psychyjatrická liečebňa
Nový lekár psychiatrickej liečebne sa pri zoznamovaní s pacientmi pýta:
,, Vy ste sa sem ako dostali ?? "
Pacient:
,,No viete, za všetko môže moje manželstvo to som nemal nikdy urobiť!
Vzal som si jednu vdovu, ktorá mala dospelú dcéru, ktorá sa stala mojou nevlastnou dcérou ... Keď nás prišiel navštíviť môj otec, tak sa do dcéry zamilovala potom sa s ňou aj oženil. Teda moja nevlastná dcéra sa stala mojou nevlastnou matkou. Potom sa mojej žene narodil syn, ktorý bol samozrejme aj otca švagor, lebo to bol brat jeho manželky. No a keďže moja dcéra bola mojou nevlastnou matkou, jej malý brat, môj syn, sa stal mojím strýkom. Z toho vyplýva, že moja žena, ktorá je matkou mojej nevlastnej dcéry, je tiež mojou babičkou a ja som teda jej vnuk. Ale to nie je všetko. Pretože, mám za manželku svoju nevlastnú babičku, nie som len manžel a vnuk, ale som aj svoj vlastný dedko ... No nešiblo by vám s toho ?? "
@mamavera... Ale tu platí....všetko ostane v rodine
@mamavera Tak veru, šecko ostane v rodzine, jak hovoríte srdénka moje. U nás v rodzine je to nápodobne, múj nejstarší syn Leopold je nevlasný strýc mojeho otce s páteho kolena Barnabáša a prectavte si, zase jeho dcera Levandula má za muže jeho prvého potomka Vavrinca a ten chudina je zase starý otec mého nejmenšího vnúčate Diéga.
Nekdy se v tém fakt neviznám, když se sejdeme najednou na dvore, ani nevím, keré koleno a noha patrí k nám, mala by jsem vimislet nejaký pin kód, alebo heslo pre všechni, když lezú plotem k nám a následne sedají k pahrebe, nech vím, či tí klbásy vúbec dávam našim alebo aj nejakým cizím, kerí se nachométnu do naši patry a ríkají mi to samé, jakí jsou nevlastní vlastní z osemnácteho kolena a patnácteho obratlu a tak využijú chvílku nepozornosci naši skromne rozvetvené rodzinky.
tak čítala som to dvakrát,ale nepochopila som to aj tak ,riadny guláš 😀
@slobodnabaculka napíš im mená, alebo MOJE a NÉ MOJE fixkou na čelo, to zíde až po dvesto umývaniach a to máš tak rok, dva pokoj....
slobodnabaculka máte to tam tiež veselé 😅
Chod s tym kamartom Ty, a ostatok neries. Nemusis sa trepat busom ci vlakom ci cim. Ale fakt prca riadna. 😉
@slobodnabaculka
@balkica
@zita19
@mamavera
Baby ked citam tuto vetu " Ale je tu iny problem sesternicin otec chce, aby moja mama kamosa presvedčila, aby kamos vzal segrinho frajera do auta. ", tak sa proste nemozem prestat smiat. To je ako s Hamletom, ten zabil toho, ten toho atd. Tak je to aj s cestujucimi, nakoniec sa vsetci dopravia, nech uz to bude akokolvek, avsak najprv sa musia pochopit nie ako my, cely den lustime a na nic sme neprisli 😀 😀 😀
@slobodnabaculka dakujem😀 , som sa dnes nasmiala na zaver dna. Ši dziva po našim!

@mamavera veru, myslim, ze aj ten hore to nepochopil a nemoze preto ani pomoct 😀 😀 😀