Ako zabudnúť na bývalého, ktorý čaká dieťa?
Ako zabudnut na ex? Uz su to roky, obcas si piseme, kontakt je z jeho strany.stretla som jeho zenu a cakaju prve dieta.. nevedela som o tom, dost ma to vzalo. Asi som stale dufala, ze ku mne nieco citi a je sanca , ze sa k sebe vratime, ked ma aj po rokoch stale kontaktoval. Preco to teda robi, ked sa medzicasom ozenil a bude mat dieta?
Neviem neodpísať ..načo?už bude mať svoju rodinu a ty si butlava vŕba.Uz dávno si to mala stopnúť iba si ubližujes
V takomto pripade naozaj treba utat kontakt, a sice zablokovat ho a vymazat si cislo. Inak sa nepohnes dalej. My sme po rozchode s ex presli do kamaratskej roviny, tiez sme si pisali, a to aj po tom, co si on uz nasiel inu, pisal mi o nej, rozoberal so mnou nejake veci. Proste ako kamarat. Ja som mala ale velmi rychlo po rozchode vyjasnene, ze naspat k nemu nechcem, a preto ma tento kontakt nijako nevyvadzal z miery, nic som za nim nehladala, ani mi nevadilo sa bavit o jeho novej partnerke. Poznam aj inych ludi, co boli alebo su v kontakte so svojimi ex, niekedy to fakt prejde do takeho kamaratstva, ze sa poznaju aj ich dalsi partneri. Myslim, ze aj tvoj ex ti pisal takto kamaratsky, proste chcel obcas vediet, ako sa mas. U teba je to ale inac a zbytocne to v tebe otvara ranu, to treba radikalne useknut.
Otázne je, čo Ti píše? On je chlap. Ak sa sporadicky opýta, ako žiješ, čo máš nové, či si zdravá, tak na tom nevidím nič nenormálne. To, že mi to s niekým nevyšlo predsa neznamená, že s ním musím byť na nože. On sa proste len normálne ozve, zjavne ste spolu strávili nejaký čas a nie si mu ľahostajná ale nie v zmysle, že s tebou niečo chce mať.. Ak Ťa volá na kávičku a "pospomínať na staré časy" a pritom má doma tehotnú ženu, tak je to blbec a môžeš byť rada, že si sa ho zbavila.
@jankalukasova presne to co si napisala pise. Aj vyvolava na kavicku uz asi rok.ale nejdem s nim.ani som nebola. To by som neustala, vsetko by sa mi vratilo.a teraz ked viem o dietati uz ani neodpisem
preco ty vôbec reagujes...lebo je to chlap.
On je fakt hajzel a ty mu to dovolíš. Ma ženu a teba si tak "pestuje" ako možný úlet z reality. Vymaž ho, ži svoj život, nedovol mu ubližovať ti.
Keď sa so ženou pohádali, tak ti napíšem a ty ako naivka mu odpisujes a dúfam, že sa k sebe vrátite. Pochybujem ze mu nebudeš odpisovať, keď si to nedokázala doteraz. Skus sa prestať ponizovat a naozaj zajdi na terapi, lebo toto je až chorobné
@mirkava je to lahke napisat aj povedat, ja strasne chcem zabudnut, vymazat ho zo zivota, ale stale sa mi v hlave vybavuje
To že ma druhe dieťa neznamená , že si mu ľahostajná. Ak však už čaká dieťa, z jeho strany aj z tvojej je to nefer ak si píšete niečo viac ako by ste mali. Je tam nostalgia. Ale myslím, že tehotná žena je cez čiaru aby si od neho niečo čakala. Ako chápem možno je nejaké vzruso a zakázané ovocie najviac chuti, ale za chrbtom tehotnej ženy je to no go. A ak si píšete len kamarátsky tak by to bolo ok, lenze evidentne ta to trapi a nerobi dobre. Normálne mu povedz, že ti to nerobí dobre že ti píše a že nech ta nekontaktuje. V tomto nebuď sebec, mysli na to tehotne dievca. Raz zabudneš. Ak by ste mali byť spolu, tak by ste spolu boli. Mne takto trvalo 10rokov, kým som sa dostala z ex. Nebudem hrdinka. Pomohol mi velmi moj terajsi muz. Držím palce.
@sashulla dakujem ti za prispevok
Držím palce. Určite raz príde niekto, s kým už na EX nepomyslis. Ale chce to aj tvoje úsilie sa tej komunikacie vzdat alebo komunikovať minimálne. Ver mi, nestoji to za to. A si predstav, ze by si bola s nim,a on by vypisoval byvalkam. Buď aj rada ze si sa ho "zbavila"..
@sashulla ano. Ja toto vsetko viem.. len je tazke si niekoho vyhodit z hlavy, ked ho mas rada.nech je aky chce
Ale pracujem uz vedome na tom
A dakujem
@sashulla
Musíš to dokázať. Vždy si predstav že si na mieste jeho ženy, že si to ty a čakáš s ním dieťa a nejaká ochechula sa aj napriek tomu bude o neho zaujímať. Ja som bola vychovaná že ženatý muž je pre mňa automaticky tabu. Keby si to každá žena uvedomila tak je aj menej rozvodov,sklamaných manželov a najhoršie, nešťastných detí. Ako sa hovorí, príležitosť robí zlodeja. Nehraj sa s ohňom,na konci môžete byť všetci nešťastní.odprevad ho mysľou ,v srdci mu popraj šťastný život , ktorý si vybral a vymaž si ho mysle a života
@sidonika dakujem za nazor.mas pravdu
Je to trtko. Ma zenu, dieta na ceste a vypisuje ex.
Si pre neho len zabavka, robi si z teba prdel, ma ta na spagatiku.. vie ze ked ti napise tak cela natrasena mu odpises. Proste mu za viac nestojis ked si nezobral a neoplodnil teba ale inu. Prepac ze takto narovinu ale je to tak. Myslim ze toto uz by mohlo stacit aby si zo seba prestala nechat robit hlupanu.
Mas na viac dievca, na svete su miliony chlapov a tolko krasnych veci ta caka. Tak zacni zit a uzivat si. A nie smutit za chlapom ktory uz pretahuje inu 😉
@monikkatt baby, ja toto vsetko viem . Ale musim sa o tom kazdy den presviedcat a aj tak to vzdy vo mne krici ☹
lebo je to blbec ktorý nevie čo chce
preruš s ním kontakt bude ti lepšie 👍

Podla mna, ked sa pohada s terajsou, tak ti nostalgicky napise “na truc” 🤷🏼♀️ naozaj by som roky necakala na nejaleho ex 🙈