Ako začať nový život?
Vzhľadom k tomu aby ma nikto z mojho okolia nespoznal som si založila novy nick.Čítavam tu diskusie už štvrtý rok a konečne som sa rozhodla aj ja sa s vami poradiť.Mám smutný beznádejný život a obávam sa že ak nič neurobím budem takto žiť do konca mojho biedneho života.Po smrti mojich rodičov ktorých som veľmi ľubila a narodení mojho druhého dieťatka som prehodnotila celý moj život a priority v ňom.Nechcem aby moje druhé dieťatko zažívalo hádky rodičov.A ešte niečo za tie dlhé roky už nemám žiadne sebavedomie.Moj manžel si ešte ani raz v ničom nepriznal chybu,vždy a za všetko je to len a len moja chyba.Pre všetko kričí,po mne,po deťoch,stále je s niečim nespokojný.Ponižuje ma aká som neschopná že som sa nikam v živote neposunula,myslel tým moju prácu predavačky pred materskou.14 rokov som pracovala ako predavačka,táto práca ma bavila a napĺňala,posledné 2 roky som robila v DM drogérii a chcem sa tam po rodičovskéj dovolenky vrátiť.Podľa neho som neschopný človek,moja výchova je zlá a pod.Vykrikuje mi že ma musí živiť,že platí hypotéku.....Naposledy mi povedal aby som mladšie dieťa dala do jaslí a zarobila toľko aby som mala na vyžitie a aj na zaplatenie jaslí.Alebo si našla opatrovateľku a išla so práce,mladšie dieťa má 8,5 mesiaca.Keď sa pohádame tak ma tresce tak že mi nedá peniaze na stravu a nechá nás nech žijeme ako chceme.Vždy to ma rovnaký scenár týždeň - dva sa stravujem s toho čo mi ostalo z materskéj a keď nemám siaham na moje úspory.Tak ja musím potom či chcem alebo nie musím ísť za ním a udobriť sa s nim a či som mala chybu alebo nie,musím si priznať že to bola moja vina že sme sa pohádali.Je to hrozný pocit keď nemožem svojmu staršiemu dieťaťu kúpiť ani lízatko pri pokladni.Keď je manžel doma nepomože mi s deťmi,ani s domácnosťou,zapne si telku alebo pc a keď na neho prehovoríme nevníma nás,prípadne odpovie a dosť.Bývame v dome,chodí viackrát za hodinu fajčiť a keď je vonku sused alebo susedka rozpráva sa s nimi,za pekného počasia aj dlho do noci.Nám nepovie ani dobrú noc,nič..Každý večer pozerá erotické videá a skutočný sex po mne chce tak raz za dva mesiace.Po poslednéj hádke spávam s deťmi v izbe,už som mala toho dosť,vždy čakal kedy zaspím aby si zapol erotické video,v poslednéj dobe už pozerával videá cez mobil,ráno si ani nezdvihne oblečenie do ktorého sa utrel po.....viete po čom.Proste má ma len za slúžku,gazdinu,vychovavateľku,všetko len nie za ženu.Naposledy sme sa pohádali zase pre toto,lebo som ho v noci načapala ako pozerá video a tvrdil mi že pozerá len tak internet v mobile,ale pritom som jasne videla že robil viete čo.Po práci chodí na pivo,domov príde až večer,soboty trávi robotou na dome alebo leštením,opravovaním auta.Nedele presedí pri telke,občas veľmi málo s nami niekde ide.Deťom sa nevenuje.Takýto život ma neteší,žijem už len pre deti.Pred dvoma týždňami som mu povedala že sa chcem rozviesť,povedal mi že ak to urobím nebude mi na ne prispievať finančne.On vie že nemám kde ísť,vysmial sa mi že kde pojdem či do prenájmu a s čoho si ho zaplatím.Povedal mi že mi nič nedá a ak odíndem pojdem s holým zadkom.Chcela by som sa poradiť so ženami ktoré začali nový život ako si poradili.Ako zaplatiť byt,mať na stravu a zaopatriť dve malé deti.Alebo skloniť hlavu a žiť s človekom len pre to aby po finančnéj stránke moje deti nestrádali? A čo moj život,moje šťastie?
Neverim na idealne manzelstva!!!Vlastne to neexzistuje...preco nam to vlastné mami nepovedia,?teraz ked su vo vztahu deti, nemozes si len tak povedat a DOST!! Ja som sa rozhodla vydrzat kym deti nevyrastu a potom si pojdem svojou cestou a chcem sa prinutit prestat ho lubit!!! Lebo si to nezasluzi.

Ahoj neviem ako si to poriesila je uz koniec maja,ale ak ti pomoze mozes sj mediaciou ony ti pomozu a prv si daj vyzivne na seba a deti je jedno ci si na MD alebo zamestnana,nezamestnana,vysporiadaj si rozvod a byvanie nadobudli ste to pocas mamzelstva spolu?ak ano tak polovica ti patri.Ozvi sa ako si dopadla.Drzim palce.