Ako zaplatiť dovolenku bez príjmu?
Dobré ráno,s priateľom sme sa momentálne bavili o dovolenke na tento rok,priateľ robí v zahraničí,minulý rok sme boli na týždeň a všetko platil on a aj keď on chcela ale bolo mi to blbé,momentálne študujem a sústredím sa na školu čiže nejaké brigády veľmi neprichádzajú do úvahy,ale zase chce tento rok zaplatiť dovolenku ,ale ja na ňu bohužiaľ nemám a aj by som išla ale je mi to strašne blbé aby niekto za mňa platil také sumy,máte to niekto podobne ?
Trošku nerozumiem tie názory, že si to máš zaplatiť sama. Vo vzťahu, kde by chlap zarábal desať tisíc s žena tisíc by si tiež mala platiť dovolenku sama? Maju dosť rozdielne finančné pomery, sama si to teraz asi ťažko zaplatí, ale to neznamená, že musia sedieť doma na riti, lebo nie su manželia a nemá jej to čo platiť. Chlap asi tiež nie je dementny a došlo mu, že ak si chce žiť svoj štandard a nechce zo svojich aktivít priateľku úplne odstrihnúť, bude musieť potiahnuť aj priateľku. Už vidím ako by išiel niekam na lowcost dovolenku len pre to aby sa ona necítila blbo.
@stanulienkat "Potom ona zostane na piatich reťazových materských a celý život zas on bude makať jak koník v troch robotách." 🙈 Lebo na materských sa zostáva tak, že žena si povie, že ide zostať na materskej... No vdakaBohu môj muž neuvažuje ako ty. Som teraz na tretej retazovej materskej, hoci bez tej materskej (lebo hoci odrobemych 8 rokov, zmluva mi skončila počas prvej, takže teraz nemám nárok na tehotenské, materskú ani vyšší rodičák) - deti máme spolu s manželom a spolu sa o ne aj staráme. Obaja naplno - ja doma, on čiastočne doma a čiastočne v práci.
ja ked s niekym som, sme tím... vo vsetkom. Chcem s niekym ist na dovolenku a inak to nejde, mne to nerobi problem, mam na to, zaplatim.. Ze nie sme manzelia? Pravdepodobne raz budeme. Na co inak by sme boli spolu? Ideme hrat hru, koho to bude stat najmenej? To len na margo tych komentarov, ako si ma dievca poziciavat atd. Je to na kazdom.
este by som dodala, ze ked niekomu nieco davam nedavam to s tym, ze sa mi to oplati ale preto, ze chcem..bez ohladu na to, ako nas vztah dopadne.

Pracujúci chlap volá na dovolenku svoju priateľku ktorá študuje. Nechápem tie hrdinské názory žien, ako by si nemala nechať zaplatiť dovolenku.. Je normálne, že ak on pracuje a ona študuje, chce ísť na spoločnú dovolenku, tak ju zaplatí... O pár rokov budú obaja zamestnaní a budú žiť zo spoločných penazí a z nich si potom budú platiť dovolenky... Potom že dnešní "chlapi" si nechajú ešte aj na prvom rande pomaly preplatiť účet na polovicu, bodaj by nie,keď počúvajú také názory, ako nieje okey niečo zaplatiť žene🙈