Ako zareagovať, keď rodičia nemohli zaparkovať a nešli preto na vystúpenie?
Kupila som rodicom listky na vystupenie,nemali kde zaparkovat tak odisli domov.Ako by ste zareagovali?
@anonym_autor ze su nevdacni, ja som nasim kupila pred 5 rokmi meteostanicu a este ju nevybalili a stupne pozeraju na teletexte
A čo mali podľa teba urobiť? Nabudúce im nič nekupuj alebo nekupuj lístky niekam, kde je problém s parkovanim
Tak zrejme nevhodný darček a nemali odvahu ti to povedať
To by som sa zamyslela, ze prečo mi nepovedali skôr
Další sviatok by bol darček bonboniéra tým by som to považovala za vybavené
Neviem si predstaviť miesto kde sa nedá zaparkovať
No ze nie su najchytrejsie ceruzky v peracniku, ked nedokazali najst parkovanie niekde v obchodnom centre, dalej,... A asi ich ten darcek az tak nenadchol. Tak vyuzili prvu prilezitost, aby to zabalili. A mozno sa iba medzi sebou pohadali a uz nechceli ist nikam.
Zamrzelo by ma to určite, ale nereagovala by som na to, bol to darček, je ich rozhodnutie ho využiť/nevyužiť... myslela by som na to pri výbere ďalšieho darčeka
@anonym_autor asi by som sa zasmiala a uz im nekupovala take darčeky
@anonym_ee14a7 ja sa s nimi odvtedy nebavim
@anonym_autor tak máš právo byt nahnevana, lebo lístky asi nestali 3,50 a dôvod že nemali kde zaparkovať je smiešny
@anonym_autor no to máte super, vzťah, keď za to sa snimi nedokážeš baviť
Veď čo sú to leeeeen rodičia a lístky su lístky
😅😅😅😅😅😅
@anonym_autor no to máte super, vzťah, keď za to sa snimi nedokážeš baviť
Veď čo sú to leeeeen rodičia a lístky su lístky
😅😅😅😅😅😅
@anonym_5725ad ale tie lístky určite nestali euro aj 5€ a už ide len o princíp. A ano urazilo by ma to rovnako keby to prepadlo za tak blbú výhovorku..
Zrejme tam ani nechceli ísť
@anonym_autor no aj to je cesta. Ja tiez nemam s rodicmi úprimný vzťah, kde by sa dalo rozprávať, takze ti tu nejdem radiť úprimný rozhovor.
Nikdy by som sa kvoli tomu neurazila, moj otec by to tak urobil, ze ak nenajde miesto na parkovanie, tak odide. Ma 78 rokov, zdravotne problemy a uz nie je taky sofer ako volakedy. Ja ked kupim listky, tak im zabezpecim odvoz aj dovoz. Lekarov a obchody si pobehaju ale ak chcem, aby si uzili klud a umelecky zazitok, tak ich nestresujem s parkovanim atd…
@anonym_5725ad ale tie lístky určite nestali euro aj 5€ a už ide len o princíp. A ano urazilo by ma to rovnako keby to prepadlo za tak blbú výhovorku..
@anonym_3f6840 uraziť môže ale nebavit sa snimi?a co je malé dieťa?
Ako to zvyknete nazývať deptanie tichom?
😅Za lístky, ktoré zjavne ani nechceli
Mne to pride, že to prijali aby sa naaaaahodou nerurazila
Ale keďže nebolo, kde parkovať,tak sa na to vybodli
Lebo urazí sa ajtak😅😅😅😅
Ach ženy, troška pracujte s emóciami
Ako malé.decko.kúpilo.listky z vreckového a teraz sa odulo, táto horúcava je fakt hrozna
@anonym_autor
Treba pracovať so svojím vysokým egom.
To by naštvalo aj mňa, ale nebavit sa viac ako pár hodín, to už je o tebe, nie o nich.
Si predstav že by teraz tragicky obaja zomreli. Nemrzelo by ťa to, že kvôli sprostosti si ich ignorovala?
Kto chce hľadá spôsoby a kto nie, tak hľadá dôvody prečo sa nedá.
Akože sa vychystali, nahodili do šiat, prišli na miesto a potom to otočili domov?
Si si istá že tam vôbec boli?
Akoze nebavit sa s nimi mi príde uz hrot. Ale akoze od nich maximalna nevdacnost toto. Nabuduce jedna bomboniera a dovidenia a este by som si neodpustila nejaku uštipacnu poznamku.
To sa fakt s rodicmi nebavis pre taku sprostost? Nesli tam, lebo neriskovali, ze po vystupeni budu riesit papucu alebo pokutu alebo hladat auto niekde na parkovisku odtiahnutych aut. Si ako male decko
Tiež by ma to nepotešilo.niekedy nechápem...mne čo urobili svokrovci..muž bol v nemocnici, išla som za ním, svokrovci, išli tiež.. mali sme pre nich darček, kávovar, tak sme sa dohodli, že nevieme, kedy k ním prídeme, tak ich ho donesiem tam , zaparkujeme na rovnakom parkovisku a len prehodím z auta do auta, prišla som tam, volám im, že kde sú..na inom parkovisku, tak som asi 500 m vliekla ten kávovar, plus mužovi veci, knihy a minerálky..ledva som to odniesla,,keď som sa spýtala, prečo inde zaparkovali..preto, lebo parkovné stálo 1 eur a tam ďalej majú ako zťp zadarmo..
boli to chcene listky?? tesili sa?? preco ste ich tam neodviezli?? alebo sa vopred nedohodli kde sa da parkovat? my sme boli v ba na boccelli a tiez sme nemali kde zaparkovat, zaparkovali sme o 2 -3 autobusove zastavky dalej ako bola arena a isli sme pesi alebo autobusom. asi sa im moc nechcelo...
no nevieme aka spirala sa odohrala v tom aute. Mozno stres so zaparkovania rozohnil nejake spiace temy a uz nebolo cesty spat. Bud optimista bud rada ze sa kvoli tomu navzajom nepozabijali - glass half full
@anonym_autor ze su nevdacni, ja som nasim kupila pred 5 rokmi meteostanicu a este ju nevybalili a stupne pozeraju na teletexte
@anonym_2c7bfa Jaj u nás to isté svokre sme kúpili nový sporák v apríli lebo doma má asi 100rocny škaredý špinavý 🤦a včera pozerám sporák na chodbe zabalený tak ako sme ho doniesli 🤦no škoda prachov a času starý ľudia budú stále žiť v minulom storočí tak isto sóda streem dostali aby nemuseli vláčiť ťažké vody sa kde skončil v šuflíku kdesi v obývačke🤦
Nijak by som nereagovala. Nič sa nikomu nestalo, všetci sú zdravi, zivi. 🤷♀️
Ak to bol darček po ktorom túžili tak by ma to nahnevalo, že nešli. Skôr si myslím, že nešli preto lebo tam nechceli ísť ak to bol náhodný darček do divadla alebo podobne dávala by som to sebe za vinu, že som kúpila hovadiny, záleží čo to chceli alebo to bolo viac menej nanútený darček
Kto chce hľadá spôsoby a kto nie, tak hľadá dôvody prečo sa nedá.
Akože sa vychystali, nahodili do šiat, prišli na miesto a potom to otočili domov?
Si si istá že tam vôbec boli?
@anonym_95d04a ale my neviemeno aké predstavenie šlo, ako sú na tom zdravotne. Môj by tiež zašiel domov ak by na blízku nezaparkoval. Jednoducho by nezvládol zájsť dlhšiu trasu, už ani bicyklom po obci nechodí.
@anonym_2c7bfa ktora tv stanica este ponuka teletext? Ved to uz vsetky vypli…

@anonym_autor asi by som sa zasmiala a uz im nekupovala take darčeky