icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

erika1669
14. máj 2015

Dobrý den nakolko chcem byt anoanymna tak som sa registrovala len dnes...to na uvod...nebudem tu pisat ze ci mam ostat s manzelom alebo nie. Pretože v tom mam jasno ano chcem s nim ostat, velmi si rozumieme, vobec sa nehádame aj intimny zivot je ok, nie som ani dokonca z tych co by muza nepustali na pivo...a tam je problem myslim ze práve tam si akosi mozno ani nechcel umyselne....niekoho "narazil" len mam podozrenie ze ma milenku tak na 90%.Mame s manzelom deti ktore miluje, a uz len preto sa oplati bojovat....preto sa Vás chcem opýtat ako sa správať aby som bola v jeho ociach ja ta "prava" ak mi rozumiete...proste co podla Vás niekoho uplne odradi a naopak 🙂 dakujem za vsetky odpovede

dai
14. máj 2015

@ghostsgirl jasne.. ale potom mame nato rovnaky nazor - ze obnovit stratene pomoze len priamy - velmi priamy asi skaredy a asi bolavy rozhovor - jasne vyhranit svoje hranice - co nie som ochotna tolerovat, dat mu najavo o co pride ak to bude pokracovat a ziadat od neho aj obetu ( ukoncenie akejkolvek komunikacie, aj kontrolu - ale oznamenu a vedomu...) - ak chlap chce dalej vztah tak mu musi byt jasne ze teraz on bude hrat chvilu druhe husle pokial sa dovera obnovi...

ghostsgirl
14. máj 2015

@dai ano ano presne tak! 🙂

erika1669
autor
14. máj 2015

@mircalla nie uz vyssie som pisala ze nie je neviniatko ale tak som si vedoma kde som aj ja spravila chybu....stale doma, ziadne kamaratky..nema preco ziarlit, je mozne ze ho podvedome bránim, ale zasa aj viem ako je lahko zmanipulovatelny...a co je ona za manipulator, predtym nemal nikoho, nikdy mu nerobilo problem nechat mi telefon, vsetky hesla na emaily a pod....doma vzdy ako hodinka atd...

andromeda_ja
14. máj 2015

@erika1669 Urcite sa mu nehrab v telefone ani v mailoch a podobne. Je to neeticke a uplne nanic. Milenku casom omrzi byt milenkou a potom sa chlap rozhodne, ktoru chce. Ak bude mat doma pohodu, mas vyhrate. Ak bude dusno, vyhra zrejme milenka. Tvar sa, ze o nicom nevies. Tym nic nepokazis. Cim menej budes o tom vediet, tym lahsie to pre teba bude.

erika1669
autor
14. máj 2015

@andromeda_ja no uz sa mu tam hrabat ani nemozem....zmenil si heslo 😀 tak on vie ze to tusim....ale nemienim robit dusno to je jasne, aj ked nevravim ze je to lahke...

dai
14. máj 2015

@andromeda_ja ako sa da takto spravat ak niekoho milujes? si to tak nejak chcem predstavit - cize on pride o 11vecer - ty vies ze ide od nej a asi s nou spal - ty mu spravis pohodicku, nasledne ho prijmes aj sexualne...tak?

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 Nuz to, ze je lahko zmanipulovatelny by som nebrala ako dovod, preco ho branit..naopak....dufam, ze to nejako dopadne, verim, ze to je huste, ja osobne by som sa nedokazala tvarit, ze nic...aspon nie dlhodobo...vzdy som za otvorenost a pravdu, nech je akakolvek kruta....aspon sa o nu pokusit
Ono ak by ste aj mali rozhovor, 90% chlapov zatlka...s tym rataj...

mircalla
14. máj 2015

@dai su take zeny - ignoruju - pre mna je to neakceptovatelne a ak uz sa bavime o nejakej etike - aj toto (tvarit sa akoby nic) je neeticke - minimalne voci sebe samej

terezka1947
14. máj 2015

@andromeda_ja ono logiku to ma....ale skor ako prevencia ako riesenie terajsej situacie...ked aj jeden aj druhy o milenke vedia..neviem si predsatvit,ze by som s takym muzom normalne bezne komunikovala o pocasi,ako pokosime zahradu,co deti v skole..atd...ja by som to nedokazala

dai
14. máj 2015

@mircalla ja viem ze su... ale tie nemiluju... obycajne su vo vztahu kvoli vyhodam - penaznym, mocenskym... tam to aj dokazem pochopit ze sa tak vedia spravat... ale ak milujem?

kaja73
14. máj 2015

@erika1669 myslim, ze on by ti nic nepriznal ani keby si sa priamo opytala ...nemas vlastne ziadny dokaz a ako sa hovori..alebo skor rada Plzaka.. myslim....zapierat ,zapierat,zapierta..tym sa riadi vacsina muzov... aj keby dokaz siel oci vypichnut..zial.

erika1669
autor
14. máj 2015

@dai keby o 11 vecer ale o 4 rano

terezka1947
14. máj 2015

@erika1669 ty vies,ze milenku ma
on vie,ze ty vies,ze milenku ma.......a tvarite sa obaja,ze vsetko O.K.?????? 😀 😀 😀

miskakyblik
14. máj 2015

no.. kde dnesne zeny stratili veškeru hrodsť a sebaúctu to naozaj neviem..a nemáš pravdu že tvojim detom hrdosť nepomôže. Neviem sice ako velke mas deti, ale vystavujes ich presne tomu, co budu jedneho dna aplikovať vo svojom živote..a je jedno ci to teraz vidis iba na jednu sms ku ,potencialnu milenku alebo je to v skutocnosti podvod ako hrom..jedno aj druhe ma prirodzeny sled udalosti ak si u seba doma neurobis riadny poriadok. Nikto ti netvrdí aby si ho vykopla z domu zbaleneho v jednej igelitke...Jednoznacna rada by pre teba mala byť ( a je divne ze to vobec treba zistovat u cudzích ludi virtualne) ze ho postavit pred tuto vec a povedat si kazdy to, co k tomu povedať má. hranice, zranenia, následky....spomenut všetko..sama tvrdis ze si velmi rozumiete, nevyzerá to tak. Jedna milenka za rozpad rodiny nestoji, v tom s tebou suhlasim, ale tym ze nechas svojho muza potencialne spravat sa ako chrapun a prasa ti tiez velmi nepomoze ( a ani tym tvojim detom). Druha vec je, ze si asi mladucka,naivna a vobec si nevies ani len predstavit ake zbrane ma v rukach druha zena-sudim podla veku a aj podla toho ako sa obhajujes.. 🙂 a ano mohol s ta vybrat ako tu pravu pred niekolkymi rokmi...chlapi opustaju svoje zeny a deti pre omnoho debilnejsie dovody, takze si nebud taka ista ze ho mas doma prikovaneho ... Nikto ti netvrdi ze sa to neda prezit, vyriesit a ist dalej, casom zabudnut-ak s anieco stale...ale toto co pises, ze chudacik muzicek nechal sa zbalit a ja chcem zatocit s milenkou...no prosim ta, vacsiu blbost ani v americkych filmoch nedavaju, ako sa prosim ta tymto mozes riadit? v prvom rade si v pokoji skus sadnut a uvedomit si, kto si ty kto je tvoj muz a akej celite situacii..a potom to ries adekvatne, a nepribijaj muzovi svatožiaru z akazdu cenu lebo aj toraz otoci proti tebe 🙂 a z kazdej rady ktorá tu odznela ( snad okrem vestici a sexi pradla) si nieco mozes vziat...

dai
14. máj 2015
uzb
14. máj 2015

No podla mojho vestica nie moj nazor!🙂🙂 no ja som bola rovnakej pozici ako ty.Moj manzel sa dal dohromadysmojou koleginou sktorou sme sa vydeli kazdy den,spolu sme sa stretavali na zastavke mhd ,no nevedela som to ties som tusila ze niekoho ma stale volal,pisalsms casto nebol doma .No jeden den ked nebol syn doma tak som sa ho spitala na rovinu ci niekoho ma uplne skludom som sa ho spytala povedal ze sa stretava s jednou pani ze robyme vsedci jednej firme pokojne sme sa otom porospravali este dokonca mi byvali povedal ze sa ma ona boji zdvovodu aby som nespravila cirkus 🙂 hm le no sa prepocitali pretoze tak by som sa ponizit nedala🙂ja som s jeho telefonu zavolala a povedala ze mi to nevadi a ze nech sa ma neboji🙂moj byvali len cumel ja vsetko skludom som riesila no nakonie po nasom rozhovore smom podala o rozvod.No on ostal stou pani (ona sa pol roka ponas rozviedla)su spolu ja som sa tie vydala mam dcerku a s byvalim a jeho priatelkou sme kontakte obcas tam zaskocime smojim terajsim manzelom knim byvaju odnas cca 150km sme pohode .Vies myslim si ze tvojmu muzovi mozno nieco vovstahu chyba vzdy na taketo veci su dvaja pokecajte si spolu nic nestratis budes si ista co dalej a pokial ti zato stoji tak bojuj i ked ja by sa zamuza nikdy nebyla nestal by mi zato🙂 pokus sa spravit si pekny vykend plny romantiky🙂🙂drzim palce 🙂🙂

mircalla
14. máj 2015

@miskakyblik velmi velmi spravne

erika1669
autor
14. máj 2015

@dai no prave ak milujes nemate ziadne konflikty medzi sebou mate spolu deti, zena musi co to prekusit...ja nevravim ze je to lahke...ale ak budem stihacka a neviem co tak mi to nejako nepomoze

dai
14. máj 2015

@miskakyblik tak... vestica bola dobra 😀

maruska3
14. máj 2015

Otázka mala byť: Ako zatočiť z manželom....

terezka1947
14. máj 2015

@erika1669 hm..ale zena nemoze prekusit neveru vlastneho muza(toboz nie opakovanu) a uz vobec nie,ked manzel vie,ze o nevere manzelka vie-ved toto je to najponizujucejsie.....ze on vie,ze vies,ze ma milenku ☹

maruska3
14. máj 2015

@erika1669 Žena nemá čo prekusovať.... žena je rovnoprávna ako muž. Všetky ženy, ktoré si nechajú skákať po hlave svojim mužom nechápem.... ale taký život chceli, tak nech sa nečudujú.

dai
14. máj 2015

@erika1669 aby bolo medzi nami jasne - ja viem ze ludia robia chyby a tiez som uz vo veku kde nepouzivam slova NIKDY... ale ono ti v tejto situacii nepomoze riesit ani tu zenu pokial neporiesis muza - lebo ako baby pisali - keby si rovno na tuto zaposobila nejakym hlbokym rozhovorom ( omnoho castejsie ale milenka utecie za tvojim muzom porozprava mu rozpravku ako si na nu vyletela a nalepky stihacky sa uz nezbavis a muz ako rytier bude utekat branit chudiatko milenku ) - a ona by odisla... pridu dalsie... lebo tvoj muz ma problem... a ten treba riesit - ked mu toto odtolerujes ( a on vie ze ty vies cize uz teraz vie ze tolerujes ) - tak mu to nezabrani sa v buducnosti spravat tak isto... a ty uz nikdy nebudes pokojne spavat ked sa nevrati v normalnom case...

ivca88
14. máj 2015

Nečítala som komentare ... takže mozno nebudem v obraze 😀
odoved ... vyser a na chlapa .. nech si trtká koho chce.... maj sa rada ...váž si samú seba .... rozved sa a začni od znovu ....
Nebudes ani prva ani posledna co to bude mat tazke ...ale aspon sa nezblaznis 😉

lebo s touto milenkou mozno " zatocis" .....ale ked je muz debil....tak si rychlo najde nahradu

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 Nik ti neradi byt stihacka - radia ti normalny rozhovor....v klude....isla by som na to narovinu s pokerovym facom (viem, ze je to tazke, ale pripadas mi dost kludny typ), ziadme hry, vymysly ci obkluky

nerozumiem ti, ako sa mozes tvarit, akoby nic...Prepac, ale to ti zrovna kredit neprida....naopak sa tym zhadzujes, ak on tusi, ze to vies...ak je lahko manipulovatelny ako pises, budes to tolerovat ak sa to stane opat?

danielacool
14. máj 2015

@jessica1996 Prepáč, ale veštica je to POSLEDNÉ NA TOMTO SVETE, s kým by som toto riešila. A hovorím z vlastnej skúsenosti. Bola som nedávno u renomovanej veštice (čo viem chodí k nej celé Slovensko), a prepáč mi za výraz, ale také SPROSTOSTI, čo mi tam ona narozprávala a dala mi nádej, ktorú som v sebe živila, no realita bola úplne iná a ja som pekne dostala "po papuli" od života. Odprisahala som, že k týmto "odborníčkam" už nikdy v živote nevkročím. A ani nikomu to nedoporučujem.
@erika1669

celkom_nestastna
14. máj 2015

to akoby pisala nejaka 15tka o svojom frajerovi a nie dospela zena o manzelovi PREBOHA !!!!! Pytat rady ako si ho udrzat, ponizovat sa, ziadna hrdost nic.. ja ziram jak moze byt dospela zena taka naivna.. Prepadla by som sa od hanby pod zem na tvojom mieste. normalne sa s nim neporozpravam, ale budem zo seba robit neviem co a tolerovat ze ma podvadza lebo nechcem prist o "muza" ktory si ma nevazi, a pritom je ich na svete tak vela... To uz nie je snad ani laska udrzanie si ho za kazdu cenu, zamysli sa nad sebou a rozmysla hlavou..

enia74
14. máj 2015

@erika1669 posli si domov kvety... akoze od nejakeho ctitela, zacne mu to byt divne a mozno bude viac rozmyslat ci ty mas niekoho .D

mircalla
14. máj 2015

@enia74 oh tak na urovni 5. triedy ZS

natalym
14. máj 2015

@mircalla A tak môže to fungovať. 😀