icon

Ako zatočiť s manželovou milenkou?

erika1669
14. máj 2015

Dobrý den nakolko chcem byt anoanymna tak som sa registrovala len dnes...to na uvod...nebudem tu pisat ze ci mam ostat s manzelom alebo nie. Pretože v tom mam jasno ano chcem s nim ostat, velmi si rozumieme, vobec sa nehádame aj intimny zivot je ok, nie som ani dokonca z tych co by muza nepustali na pivo...a tam je problem myslim ze práve tam si akosi mozno ani nechcel umyselne....niekoho "narazil" len mam podozrenie ze ma milenku tak na 90%.Mame s manzelom deti ktore miluje, a uz len preto sa oplati bojovat....preto sa Vás chcem opýtat ako sa správať aby som bola v jeho ociach ja ta "prava" ak mi rozumiete...proste co podla Vás niekoho uplne odradi a naopak 🙂 dakujem za vsetky odpovede

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 keby to nechcel, tak to utne a da jej to najavo....otazka vole a hodnot - ma deti a manzelku

peneloppe
14. máj 2015

@erika1669

Jezisi, tak to sa neboj! vsak nie je slepy ani hlupy tvoj manzel, nie?

erika1669
autor
14. máj 2015

@mircalla mas pravdu ale na druhej strane on prezil tazke detstvo, a trosku ho to poznacilo, on neznasa ultimata, alebo teda ak by sme sa na cas oddelili tak neviem ci by sa vratil lebo ma strasne vysoke ego, dosledok toho ze jeho nevlastny otec mu stale nadaval a pod. on si je toho vedomy aj sme sa o tom rozpravali a neraz ale tazko s tym pracuje, vacsinou ked ho na to upozornim, ale to hlavne co sa tyka prace, aby si si zasa nemyselal ze sa hadame...nie je to take lahke...vies ani maminu nemal prave najlaskavejsiu, ja nemozem ani svkorou pohrozit lebo uz mamu nema... 😖

majaxy
14. máj 2015

Podla mna,daj s ním pokec a uvidíš....

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe no casto prave take sede mysky su veeelmi presibane...najma ak im tikaju hodinky 😖

peneloppe
14. máj 2015

A vies na 100% ze medzi nimi nieco bolo/je?

mihula
14. máj 2015

@erika1669 tak ja neviem,pises,ze vsetko je vo vasom vztahu ok.Asi nie,tak ho pritlac k stene a uprimne,nech ti povie co sa deje.Ja by som bola za mrchu.Neni boha,aby som si ho nenasla,aj keby som mala dat deti niekomu strazit.Ale,mne by ozaj stacilo vediet,ze je to pravda a ju by som z toho vynechala,ale on by dostal pekne po kokose

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe tak ja som tusila ze sa nieco deje ked zacal chodit domov tak neskoro a coraz sa to stupnuje, nedviha telefon a pod...a ked prisla ta sms prave ked som hladala cislo na pizzerku tak mi bolo jasne a tiez som si spojila ako sme apr krat streli spolocne par ludi a vraveli mu ze k nej idu na kavu...ako preco mu to oznamovali? a pod ale to vsetko az teraz mi dotuklo, ja tipujem ze to trva 2 3 tyzdne...

erika1669
autor
14. máj 2015

@mihula aj to som uz skusala minuly tyzden ale ked ide taxikom tak ho rposte nemam sancu najst 😒

peneloppe
14. máj 2015

Inak ja mam viac takych pripadov v okoli co poznam. Jedna kamoska tiez odisla od muza aj s detmi, on si niekoho nasiel. Odstahovala sa uplne do inej lokality, naspat k rodicom, opustila dom ktory si spolocne postavili. Viem ze asi rok boli oddelene, aj rozviest sa stihli. Nedavno som ich stretla spolu! Ona sa normalne az hanbila a potom mi hovori, isli sme trochu bokom, ze hodime rec, dlhsie sme sa nevideli, ze su zase spolu. Aj ked sice rozvedeni ale on sa k nej vratila a ona ho prijala naspat. Tu by asi zase niekto toto odsudil ale mna to ani nenapadne. Ved ked sa ona tak rozhodla, iste na to mala svoje dovody. Ci uz kvoli detom alebo aj kvoli sebe, ze jej chybal, ze je s nim stastna. Ja neviem ale su aj take pripady.
Ja si myslim ze vacsina chlapov si to uvedomi aku hlupost urobili.

blondi2
14. máj 2015

@erika1669 Musis byt velmi silna, ked to vies brat takto chladnokrvne. Sice sa s tvojim postojom celkom nestotoznujem, ale trochu ho aj obdivujem. Ja si vobec neviem predstavit, ako by som takuto situaciu riesila, ale v prvom rade by som asi hlavne spanikarila.
Skoda, ze sa v tejto diskusii vobec neriesi to, na com bola postavena, ale vacsinou sa tu moralizuje, ako by si sa mala a ako nemala zachovat.Ja som ti sice tiez neporadila, ale aspon ti chcem vyjadrit podporu. Potom daj vediet, ako to dopadlo. Drzim palce.

peneloppe
14. máj 2015

@erika1669
tak to je kratko, to sa mozno ani nic nestalo. treba to okamzite stopnut. a on netusi vobec ze ty o tom vies? prepac, necitala som celu diskusiu

erika1669
autor
14. máj 2015

@mihula nikdy totiz nespecifikuje kde presne ide...aby som mohla ist na istotu...ale to ani nikdy nerobil, to mal taky pocit slobody 😅

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe hej tusi aj sme sa o tom rozpravali on to pretcil na srandu ze s nou caka dieta a pod...proste zatlka...ale tak vidim ze sa zrazu sprava inak a ta sms

mihula
14. máj 2015

@erika1669 co je evidentne nadbieha?a zas ho zastavas.Ako ty mozes vediet,ako mu nadbieha.Ak je tam raz chemia a funguje to,neurobis nic.
Inak myslim si,ze si viac namyslas,ako je pravda.
Dne,ci vcera tu baba,riesila,ako sa prihovorit chlapovi,ktory jej rano do prace podrzal dvere.A radili tu baby,ze sms,podakovat za pekne rano a tvoj dostal 😲 a nic viac.

erika1669
autor
14. máj 2015

@mihula ved prestal chodit domov predtym chodil z akcii domov o 2 najneskor teraz je to o 4, predtym dvihal teraz nedviha telefon, vypina si zvuk, dava si na neho pozor, niekedy ho aj uplne vypina...

marina24
14. máj 2015

kokos :O:O:O:O:O:O ty chceš zatočiť s ňou a nie s ním? prečo ho stále obhajuješ?ved on je hádam svojprávny,či mu vzali svojprávnosť?ako môžeš povedať,že len ona je na vine?ako áno,ak vie,že je ženatý,nemala by sa mu pliesť do cesty vôbec,ale preboha zlož si ružové okuliare z očí,to nie je mysliteľné..aj keby mu nahá vošla do postele a chlap by ťa ľúbil a bola by si prenho jediná na svete,tak by ju odvrhol a poslal preč,a nie sa s nou vyspal.on podľa toho,čo opisuješ,nedbá...a ty chceš zatočiť s ňou? skôr si to vyrieš s ním.a nechci za každú cenu sa mu vtierať do pozornosti,len sa tým zhodíš,ak o teba nestojí.nezachranuj niečo,čo sa už asi zachrániť nedá.

peneloppe
14. máj 2015

a ty chces od neho priznanie, ci radsej nie, len chces aby to prestalo?
ja by som sa nedokazala tak ovladat. taky cirkus by som urobila ze az

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 no zrejme je vas vztah o to,ze on je ten dominantny a dost to aj zneuziva.podla toho,co pises mam pocit,ze to robi ajvpreto,lebo vie,ze si to moze dovolit. Je na koni a zrejme mu nevadi,ze riskuje,nakolko vie,ze mu to odpustis.neviem,ci je naj sa pred nim hrat na hrdinku.neobhajuj ho uz. On vobec nema pocit,ze moze nieco stratit,lebo mi ho nedavas....

mihula
14. máj 2015

@erika1669 tak je to jasne,ze sa nieco deje.Chces pocut co by som urobila?Nic uz nezistovala,nesnorila,mas dokaz jasny.Takto sa chlap nesprava,ktoremu zalezi na tebe.Ale,predsa.Odisla by som,v tichosti,dopredu prichystane vsetko.K rodicom,k surodencom,pripravila by som sa tak,aby ani len netusil,ze sa nieco deje.Odisla by som tak,ze ked by sa vratil domov,byt tichy a prazdny.Myslim,osobne veci moje a deti by tam neboli.Telefon vypla,rodine zakazala podavat info.A potom dala tvrde podmienky.Ak mu na tebe nezalezi,hladat ta nebude

mircalla
14. máj 2015

@mihula detto

erika1669
autor
14. máj 2015

@peneloppe no ja by som bola rada ak by sa priznal a skoncil to to by bolo idealne...ale boh vie ako to skonci 😖 😖

jeennyv
14. máj 2015

@erika1669 nechap to zle, ale ja len nechapem slovnemu spojeniu, ze mame sa super, vsetko je uzasne, ale som si ista na x percent, ze ma milenku....ocividne asi tam nie je vsetko tak super...a po dalsie velmi to podla mna vsetko zlahhcujes a beries to tak akokeby len ta baba bola na vine, ak ta tvoj muz skutocne podvadza mam aj on na tom svojej podiel viny a podla mna asi treba ist do hlbky a co ho nuti, aby tu harmoniu narusil, ak ma pravdebodobne nejaku zenu, lebo pokial nie su nejake fakt, ze fest "dokazy" to su vsetko len tvoje domienky....
ako to, ze si chces udrzat manzelstvo beriem, ale proste beries to velmi roboticky, ze idem pridem vyriesim...mozno by neuskodilo trochu viac emocii do toho vztahu a situacie...lebo ked kazdy hra, ze je vsetko ok...tak mozete fungovat aj dlho....

sheila72
14. máj 2015

Je pekné, ako si sa k tomu postavila z hľadiska udržania rodiny...ale aby si sa mu ešte ty vtierala a "bojovala" oňho, pritom on by mal prosiť teba..to nemáš žiadnu hrdosť? Môj názor je, že práve týmto postupom si to zhoršíš, pretože on už vymenil starú za novú. Keď bude vidieť, že si toto môže dovoliť a ty miesto toho aby si mudala nnajavo, kde sú medze, sa mu budeš ešte doprosovať, tak on bude na koni a onedlho tu budeš vyplakávať.

erika1669
autor
14. máj 2015

@mihula to je pekne ale ja nemam kde odist, nakolko som na materskej tak z tych par eur by som nemala ani na najom 😖

jolly84
14. máj 2015

@erika1669 ja by som sa ho opýtala, čo mu tak strašne chyba, že potrebuje milenku 😀

mircalla
14. máj 2015

@erika1669 ziadni znami,surodenci,rodicia? Co tu citam,tak tvoj chlap mi je stale menej sympaticky....naozaj dokazy nehldaj,je to jasne.daj s nim rec alebo odid...takto sa neda existovat

erika1669
autor
14. máj 2015

@mircalla mam rodicov ale oni by boli proti tomu oni to aj vedia co sa deje a prve co mi povedali ze sa rozvadzat nebudem a ze nech neratam ze budem byvat u nich, surodencov nemam 😖 oni maju radi svoje pohodlie a ja s detmi by sme im ho narusali... :/

peneloppe
14. máj 2015

@erika1669
Nikam nemusis odchadzat. Este mu uvolnis byt, nie? V ziadnom pripade.
Ked uz, tak ja by som pobalila jeho.
Ale cim skor si s nim sadni a nech vsetko vyklopi. Ziadne srandicky. A podla toho uvidis co dalej.

peneloppe
14. máj 2015

@erika1669
To je skoda ze ta rodicia nepodporili. Takze pre teba je tvoj manzel taka jedina spriaznena dusa?