icon

Ako získať deti späť po falošných obvineniach?

2. máj 2025

Dobrý deň mám taký problém mame s priateľom dve deti 3 r a 1 r priateľ sa nedávno pichol nožíkom a povedal to na mňa takže sme mali problémy a skoro som bola trestné stíhana ale ja som to neurobila priateľ sa potom priznal že to urobil sám mame sociálku na krku a deti boli zverené mojej mame dočasne dokým sa situácia nevyrieši sociálka podala návrh na predbežne opatrenie zverenia deti, ide o to ze ja chcem svoje deti naspet bývame u mami teraz ale chcem ísť na materskú už nie som obvinená ani trestné stíhana nič všetko to stiahol problém je taky ze na sociálke si na mňa po vymýšľal že pijem pritom to nieje pravda všetci susedia videli ze sa starám o deti dobre mam aj svedkov a pani sociálna sa oháňa že deti mi nezveria lebo on na mňa povedal niečo ja už nevládzem co mam robiť ako by ste mi poradili, mamina tiež povedala nech dajú deti mne naspäť že ona musí ísť do roboty nemôže byť na materskej.

autor
2. máj 2025

Véd ja som nič neurobila a ona mi chce zobrať deti kvôli jeho výmyslom a mam aj susedov ktorí to môžu potvrdiť.

klara1205
2. máj 2025

na základe on na mna povedal - ti len tak nemôžu deti odobrať.resp.nevrátiť naspäť.....To kde by sme boli, že jeden povie a úrady tak konajú

autor
2. máj 2025
@klara1205

na základe on na mna povedal - ti len tak nemôžu deti odobrať.resp.nevrátiť naspäť.....To kde by sme boli, že jeden povie a úrady tak konajú

@klara1205 áno presne to iste si myslím aj ja veď t o nieje normálne aby mu verili on mi chce sprsvit zo života peklo

autor
2. máj 2025

Neviem co mam robiť v pondelok tam pojdeme aj s maminou povedať ze návrh na zverenie si podávam ja už mi je z toho zle ja nemôžem byť bez deti

magic08
2. máj 2025
@klara1205

@klara1205 suhlasim, tiez si myslim, ze na zaklade toho, ze on nieco povedal, len tak deti nevezmu.
@autorka Nebude tam aj niečo ine? Ved komunikuj s uradom, nech ti to vysvetlia a povedia co mas robit, ako sa obhajit a deti dostat spat.

autor
2. máj 2025
@magic08

@klara1205 suhlasim, tiez si myslim, ze na zaklade toho, ze on nieco povedal, len tak deti nevezmu.
@autorka Nebude tam aj niečo ine? Ved komunikuj s uradom, nech ti to vysvetlia a povedia co mas robit, ako sa obhajit a deti dostat spat.

@magic08 ona mi povedala ze sa mam preukázať že nepijem a ze deti mi zveria tak po p o l roku to je hrozné ved oni sú na mňa na viazaný a chcú ich odomna odtrhnut

magic08
2. máj 2025

aj ti povedala ako sa taka vec preukazuje?

klara1205
2. máj 2025

veď ale si písala že bývaš s mamou takže fyzicky si s nimi, a všade su nejaké lehoty..takže len čakať, a pýtať sa...chod k lekárke na odbery, nech ti dá potvrdenie že neužívaš alkoholické nápoje alebo iné omamné látky

klara1205
2. máj 2025

a druhá vec...sociálka musí prešetriť všetky informácie s ktorými disponuje, alebo ktoré boli nahlásené voči Tvojej osobe,,,On ťa nahlásil tak oni musia všetko prešetriť a kým nebudú mať jasné stanovisko nič sa nezmení....Konajú vždy v záujme detí...a je jedno čo si o tom myslíš ty alebo ja.... Každopádne choď na sociálku, opýtaj sa aké sú ďalšie kroky, čo musíš podniknúť...

januska12323
2. máj 2025

Ja mám len jednu otázku, prečo ho stále nazývaš priateľom? Bez detí nie si, veď bývaš s nimi len ich nemáš oficiálne zverené, zas nerob z toho tragédiu. V pondelok sa opýtaš na úrade ako ďalej postupovať.

szdan
2. máj 2025
@januska12323

Ja mám len jednu otázku, prečo ho stále nazývaš priateľom? Bez detí nie si, veď bývaš s nimi len ich nemáš oficiálne zverené, zas nerob z toho tragédiu. V pondelok sa opýtaš na úrade ako ďalej postupovať.

@januska12323 podľa mňa ide o to, že teraz ich má zverené babka a tá berie i rodičák/materskú.

ullala
2. máj 2025

To z akeho prostredia je toto 🙈 Hento dufam, ze uz nie je tvoj priatel, pako.

balerina2025
2. máj 2025

preco zeny takehoto mate na sex a robenie deti. preco.

zuzanockamt
2. máj 2025

Určite ti deti neboli odobraté na základe tvrdenia tvojho priateľa. Tam je aj niečo iné. Kuratela asi prešetrila situáciu a zistila, že nie ste spôsobilí na výchovu detí - ani ty a ani partner.

saraxyz
2. máj 2025

Nenapíšeš aj "B"?

dadis
2. máj 2025

Ved mama moze ist do prace, ty sa daj ako dobrovolne nezamestnana a staraj sa o deti. Ked ti deti vratia, prepise sa rodicak na teba. Dufam, ze sa nechces s detmi vratit k priatelovi?

mateson2004
2. máj 2025

Veď píšeš, že bývate s mamou a mama má zverené deti. Tak nie si bez detí." Pani sociálne" nikdy nič nerobia bez príčiny. Aj v tomto prípade je to tak.

balerina2025
2. máj 2025

prosim na co si si robila deti.

ema22270
2. máj 2025

Byvate u tvojej maminy, takze s detmi si, tak ako tu niekto napisal, asi tam je skor problem ze aj peniaze pobera tvoja mama a nie ty. On sa tym nozikom pichol pred tebou po hadke? Alebo uplne inde a potom to povedal na teba? Najskor ta obvinil a potom to stiahol?

0silvia0
3. máj 2025

Dufam, ze toho psychopata si hlavne vylucila zo svojho zivota.

zuzi0911
3. máj 2025

Bývaš s mamou a svojimi deťmi. Mama ísť do roboty môže nie ? Však si doma ty ...

Ci skôr ide o to ,že nechceš odísť keďže deti sú zverené babke a ty by si rada za priateľom...alebo chceš peniaze ...
Lebo inak mi z tohoto fakt iné nevychádza keďže s deťmi bývaš

anonym_57f4f9
21. okt 2025

Autorka, ako ste postúpili?