icon

Ako získať energiu na upratovanie?

zuzka2610
6. nov 2024

Vôbec sa mi nič nechce ako mám docieliť to aby som sa nakopla?

jaass
6. nov 2024

@zuzka2610 hudba hudba hudba 💪💪💪

skusihu
6. nov 2024

@zuzka2610 predstav si, že za hodinu príde k tebe návšteva. Budeš mať upratané hneď 😀

h2
6. nov 2024

@zuzka2610 Urob si plán, čo ideš upratať, stanov si čas, dokedy to máš stihnúť a daj si preteky sama so sebou. A keď stihneš, daj si odmenu.

luxus10
6. nov 2024

sa ti iba nechce, ci nevladzes....?

kavasmliekom
6. nov 2024

@zuzka2610 tak neupratuj, hádam pred dvoma dnami si mala chuť a nemáš prach aj na stole 😃 ja som sa pri troch deťoch naučila, že keď sa mi nechce, tak nerobím, niekedy aj dva dni nemám po zamerané, povysavane, objednáme si donášku, hračky po celom byte, len preskakuje, aby som nestupila na niečo. 😃 Prádlo mam už týždeň na stojane 🤭😃 ale už dnes večer mam v plane sa aj pohnúť 🤣

tiezjedna
6. nov 2024

@zuzka2610 ja to tiež tak mám občas, viem, čo by som MALA urobiť, ale ani za boha sa mi nechce 😝 A potom príde deň a ja obrátim barák hore nohami... A keď sa mi náhodou nechce až príliš dlho aj na môj vkus, tak si zavolám pani 👍

elviku11
6. nov 2024

Pozvi svokru na návštevu na zajtra.
Uvidíš, ako sa pustíš do upratovania 🙂

elviku11
6. nov 2024

Ináč zrejme ten bordel nie je až taký akútny, keď sa nevieš nakopnúť. Mňa nakopne práveže až ten "brutálny stav", ktorý vidím.

tiezjedna
6. nov 2024

@elviku11 mojej svokre by to bolo úplne jedno, ona je na tieto veci rovnako slepá ako väčšina chlapov😂

0silvia0
6. nov 2024

ja mám vždy chuť upratovať keď pozriem Zámenu manželiek. Ale tiež ma nebaví upratovať, čiže riešim to tak, že si pustím do sluchátok nejakú veľmi zaujímavú prednášku a sústredím sa na to, čo hovoria, a nesústredím sa na hnus z upratovania. A ide mi to potom celkom od ruky.

nina004
6. nov 2024

Pozvi svokru na kávu 😉

luccija
6. nov 2024

@zuzka2610 keď sa ti dnes nechce upraces zajtra načo robiť niečo nasilu?....ja dnes umývam okná dala som si do termosky zelený čaj, pustila hudbu a ide mi to od ruky.

adeladulova
6. nov 2024

Ja si vždy dám hudbu do slúchadiel a valím 😇😇

hugoboss1923
6. nov 2024

@zuzka2610 Otvor si fľašu vína. Pohárik ťa nakopne k výkonu 🙂

kavasmliekom
6. nov 2024

@elviku11 co je to brutálny stav?

heln
6. nov 2024

@zuzka2610 co mozes urobit dnes, odloz na pozajtra a mas dva dni volna....
mne sa tiez niekedy nechce, mna nakopne to, ked ma niekto nahneva, alebo ked mam nervy pred menstruaciou.

taktotedanie
6. nov 2024

Ja napr jeden den upracem kupelnu, druhy den wcko, treti den obyvacku s chodbou, kuchynu denne, vobec to nieje vela, pol hodinka denne, take lahke kardio este aj spalis nejake kalorie
To nieje o nakopnuti, bud znesies pohlad na bordel ,pokvapkanu zacapanu podlahu ci spinave hrnce, chumace prachu v kutoch a haldy spinaveho ci neozehleneho pradla alebo ta to tak bude hnevat, ze sa prinutis a nebudes hladat sposob na MK 🤷🏻‍♀️

dceramamababka
6. nov 2024

@zuzka2610 Pozri si motivačné video na You Tube, ženy sa tam predvadzajú ako upratuju kupelnu, potravinovú skrinku v kuchyni, umyvaju okná, triedia veci v šatniku………. aku handru pouzivajú na ktoru cinnosť………. a co ja viem co este. Mna to vzdy zdvihne zo stolicky……… 😃. Upratovala by som aj s nohou v sadre.

midka
7. nov 2024

@dceramamababka 🙂 mas aj nejaky link? taketo video sa zide vzdy 🙂

evansova
7. nov 2024

Ak sa mi nechce do niecoho co ma velmi nebavi, pustim sa do toho hned. Nemusim teda mysliet na to, ze ma to caka, ze ma to neminie, radsej sa toho zbavim a mam pokoj.
Apropo... základom upratovania je nerobit neporiadok. Kazda vec musi mat svoje miesto actrvam na tom, ze sa po pouziti musi na to miesto vratit. Takze u nas upratovat neznamena zacat zbieranim veci po byte. Treba len utriet prach, povysavat, umyt podlahu. Kupelne a WC upratujem denne, je to par minut.