Ako získať späť syna od bývalého partnera?
Prosím baby maminy poradíte mi čo mám robiť ? Som zúfalá. Celé noci preplacem. Vysvetlím to, aby ste všetky pochopili. Odišla som od ex v auguste a mali sme ústnu dohodu 2 a 2 týždne. Všetko bolo dobré, kým sa ex nedozvedel o priateľovi ktorého som si našla no našla Spoznali sme sa náhodne a láska ako hrom a synček hneď si ho obľúbil terajšieho priateľa. Chcem napísať že dovod odchodu od ex nebol priateľ ale to že ex ani nevedel že má syna a priatelku, keď sme boli spolu. Priateľa som spoznala až po rozchode. Ale prejdem k veci. Keď sa ex dozvedel o priateľovi ťak keď mal synceka má 4r tak učil a nahovaral synčeka ako ma bit kopať skrtit priateľa a mňa wkd sa po až 3 týždňoch vrátil ku mne s priatelom. Miesto 2 bol u neho 3 týždne. Prišiel s takými výrazmi od ex že zabijem vás, zaškrtim, podrezem, že som ani neváhala minútu a že už nebude do súdu s ex malý a podala som aj neodkladne opatrenie do súdu, ale bohužiaľ neboli to dôvody NATO aby nešiel k ex ale nedala som ho 3 mesiaca nemal ziadny styk so synom. Pred mesiacom som malého nechala mojej mame nech si užije vnucika a kým som bola na nákupe s priateľom ho odovzdala ex bez môjho súhlasu s tým že sa s nim dohodla že ho ex vráti po 2 týždňoch čo sa samozrejme nestalo. Odmlcal sa aj máme mojej a synčeka mi nechce vrátit. S mamou sa nerozprávam lebo nemala žiadne právo mu ho dať keď sa aj samotný ex vyhrážal mne a priateľovi. Aj cez malého mu dával odkazy. Malý tu chodil aj do škôlky mal tú pediatra tam kde sme sa odsťahovali . Ex urobil naschval a zase si zobral zdravotný záznam k svojmu pediatrovi kde býva úplne iný okres. U ex nechodí do školky malý. Kolizna opatrovnicka napisala pravdu aký máme krásny vzťah s malým ako na mňa lipne malý. Keďže som sa od narodenia starala ja o malého keďže nejavil záujem o syna ex. Aj v návrhu bolo napísané aké má u mňa dobre s po priateľom podmienky na život a u ex žiadny vzťah kolizna nevidela ani to nenapísala v návrhu. Vytrhol mi ho a synček sa začal pokakavat. Kolizna povedala že nemám žiadne právo si malého zobrať až do súdu že je to len medzi nami divina do súdu. A ktovie kedy bude u. O som poraďte mi ako si mám ísť pre nalhoe keď ma ani dnu nepýta ex ani sa len priblížiť k synčekovi ?

@dadis asi som natvrdnutá, nuž čo. Prosto mi neide do hlavy, že keď súd zamietol zákaz styku s otcom, či ako to žiadala, a otec jej ho nechce vrátiť, tak ešte v ten deň mohla požiadať o nové neodkladné, kde bude žiadať okamžité vydanie 4ročného!!!dieťaťa matke a úpravu styku. Neporieši to nadávaním na svoju matku, ani zberaním rád na mk