Ako získať stratenú dôveru?
Chcel by som vás poprosiť o názor - pomoc.
Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou. Som starší od nej.
Na začiatku,keď sme sa zoznámili,chcela vedieť koľko mám rokov a fotku ako vyzerám.
Ona mi poslala svoju fotku.
Keď že som už dlhšiu dobu sám,neveril som na zázraky,poprosil som mladšieho kolegu,
či ho môžem odfotiť a tu fotku som jej poslal.Nebral som to príliš vážne.
Lenže tá slečna to brala vážne a preto som sa k podvodu s fotkou priznal a
ospravedlnil som sa.
Doteraz ma to mrzí. Prepáčila mi to.
Písali sme si hlavne o hudbe.
Boli tam aj vzájomné sympatie.
Ja som sa do nej zamiloval,lenže ona mi neverí.
Raz miluje ona mňa,potom mi zas neverí.
Je to ako na hojdačke.
@elizabet173 Vek je pravda,nerobim si srandu.
A plánuješ ju požiadať aj o ruku Ked ju tak miluješ? 😂
@uppss Ano.
To myslíš vážne alebo si robíš srandu?
@uppss Myslim to smrtelne vazne.Uz som prestal si robit srandu z vaznych veci.
Uvedomuješ si, že ona by asi určite chcela aj deti? A ty si asi už aj dedko.
@charlinka111 Preco by som mal byt dedko?To bude dlha doba.A s detmi nie je problem.
Kde si píšete? Lebo ja sa obávam, že ona bude ďalšia z falošnej zoznamky kde si chlapi platia za pozornosť a v skutočnosti tá osoba neexistuje len zoznamka ťahá prachy z osamelých mužov.
Zamilovať sa, cez písanie? Ty fakt máš 53?lebo to znie ako od 17 ročného pubertaka.
A druha vec je, ona ma 25,moze ti byť dcéra... To fakt myslíš, že ťa "úprimne miluje?".
Veď je medzi vami vekový rozdiel na celú generáciu. Oproti nej si starý chlap bez urážky, ale fakt myslíš, že toto by klapalo? A hllen si píšete, nevideli ste sa, nesľubuj si od toho veľa, také vzťahy málokedy vyjdu aj "naostro" nie ako u vás, že len cez online písacky
@mimka1402 Nekonkretizujem,nejedna sa o ziadnu zoznamku.
@jabadabadu Odpoved je v tejto vete: ,,Zoznámil som sa som sa s jednou slečnou,respektíve ona so mnou."
@elizabet173 Vzdialenost nie je problem,to som uz vysvetlil.
Normalny vztah,medzi muzom a zenou. Vek je len cislo.
@jaskolka ,,To fakt myslíš, že ťa "úprimne miluje?"." Predstav si ze ano.
A preco by to nemohlo vyjst? Vynimky neexistuju?
ja by som s tebou zrusila akekolvek pisanie. A hlavne, preco ma niekto potrebu si hladat o generaciu mladsiu zenu? A este aj klamat. MOzu byt stastni, aj ked je zena starsia, aj mladsi muz. Ale nie, ze cielene oslovis nejaku dievcinu, ktora ti moze byt dcerou a este jej aj klames. Blek. Nechcela by som.
A kde ste sa spoznali?
Pozri ja mam 23, som na starších a úprimne to priznávam, ale 28r? To by som do toho šla iba keby sa potrebujem zabezpečiť s niekym dobre bohatým. Lásku mi vie dať veľa ľudí... Nežijme zas v rozprávke. Plus ak by som šla do takého veku a svoje najlepšie roky skončila pri opatrovanim dedka. Tak by ten chlap musel byť sebavedomý a neklamať mi od začiatku. Taktiež nie takto naivný. To dievča nemá očividne žiadnu sebaúctu. Ale myslím si, že skôr ťa namotáva až sa ty domotáš.
Vek je len číslo? Dobre, tak si ty nájdi o 28 rokov staršiu ženu.
@mimka1402 Nevies cely pribeh,tak nepis o namotavani,prosim.
Aby si vedel, aké to bude, keď sa jeden partner bude cítiť este mladý a druhého už bude treba prebalovat.
@toskanka Ak myslis babo,tak s tym nie je problem.
Tu nemá zmysel nič vravieť vidieť, že musíš byť trošku slabší, keď si nepochopil @toskanka narážku.🤣
Tebe príde fér mať dieťa v takom veku? Veď to dieťa si vôbec neužije rodiča.
Silou mocou chceš počuť, že vy ste ten rozprávkový pár, ktorý prekoná všetky prekážky a budete žiť šťastne až do smrti. No, žiaľ. Nemyslím si, že to tak bude.
@mimka1402 Ja som to pochopil spravne.Ano o dieta sa dokazem postarat,prebalit,kocikovat aj nakrmit z flasky.
Lebo už máš na to vek, ak si nepostehol. A deti, že ,,nie je problém,, chápem, že nie je problém mať dieťa, ale keby ste ho urobili aj dnes, tak na jeho stužkovej by si mal minimálne 74 a pozri si priemerný vek mužov na Slovensku. A to stále to dieťa nie je osamostatnené. Je to celé aj o zodpovednosti. Neviem, ako by si to bral, keby si bol otec toho dievčaťa, či by sa ti vek jej priateľa zdal v pohode? Skôr by si si pomyslel, že je to nejaký úchyl a zišla by sa mu poriadna nakladačka.
Miláčik, ale ona nerozprávala o dieťati, ale o tom, že ty budeš starý dedo a o teba sa bude musieť mladá starať a prebalovat ta, preto ti toskanka vravela, že nájdi si ty staršiu ženu o 28r aby si chápal aké je to nefer voči mladej slečne byť s dedom kde ona premarni svoju mladosť. Alebo ty skôr na staré kolená ostaneš sám, keď ona si nájde niekoho mladšieho. Pre teba by bolo perspektívnejsie mat rovesnicku.