Ako zistiť, či má manžel dieťa?
Ahojte mam podozrenie že manžel ma mimomanželské diéta ma v banke účet svoj účet a tvrdí že tam nič nemá. S môjho účtu sťahujú ešte aj hypotéku a všetky poplatky .Včera sme sa tak rozprávali a on sa preriekol že on to ma ako rozdeliť keď ma 3 deti ze tej nedá tomu da .Úž sa ma aj pani v banke pýtala kedysi strašne dávno ci posiela výživne a ci robil v Rakúsku ako mam zistiť ci ma dieťa v Rakúsku, Neje nato nejaký zákon? To by som mala vedieť poraďte mi prosím ďakujem
@martinkatinka zrejme 2 a to tretie je asi nemanželské a preriekol sa keď povedal 3
@niki35 zrejme, tak sa mala rovno opytat.
@smejko0123456 toto oficiálne nezistíš nijako. Neexistuje úrad, na ktorý sa obrátiš, aby ti - hoci ako manželke - túto informáciu niekto poskytol. Ten kto ti vie túto informáciu poskytnúť v prvom rade je tvoj manžel.
@smejko0123456 nechápem celý príspevok. Z toho, ze muž má účet si ako vydedukovala akurát to, že možno ma ešte nejaké ďalšie dieťa? A prečo sa vlastne pracovníčka banky pýtala, ci platí výživné a či robil v rakúsku? Co s tým má ona? Prečo by ju to malo zaujímať? A prečo si sa teda rovno nepýtala, keď ti povedal, ze ma 3 deti?
Píšeš strašne čudne, prepáč
Zatlac na neho. Ze si najdes detektiva a ak to potvrdi koncis s nim. Ze teraz ma poslednu sancu povedat ti pravdu.
Ale teda.. nemohla bx som s muzom po takej informacii asi dalej zit, ak by mi tolko klamal.
Mam spoluziaka z vysky, ktoreho partnerka co s nou mal dieta nikdy nevedela, ze ma este dalsie dieta. Uz sa po rokoch rozisli. A nevedia to ani jeho rodicia, cize stari rodicia, ze maju este vnuka.
Neviem ako to zistíš, ale čo ste obaja vadny,opýtaj sa ho narovinu a rovno mu oznam, že odchádzaš možno sa spamätá a možno zistíš konečne pravdu, ja neviem ženy uplne prepnute nevedia jednoduché veci vyriešiť a radšej držia hubu a krok aby dobre bolo, lebo známa veta nemám kam ísť alebo nebudem rozbíjať rodinu (ale tu ktorá už dávno nieje)
A nech ti ukaze vypis z banky, ked tam teda nic nema. Chapem to tak, ze vsetky poplatky za domacnost su na tebe? On dost neprispieva?
Mas aspon tusenie, poznam pripad, ked az po smrti manzela sa riesilo dedicske konanie a manzelka zistila ze mal 28 rocne nemanzelske dieta.
a preco si sa ho rovno neopytala, ake tretie dieta mysli? za predpokladu, ze vy mate teda dve
@martinkatinka 2 spoločne deti
Nárok vedieť by si mala mať .morálny ... Mal by ti to muž povedať . Zisti si nejako sama a rozved sa s ním ak zistíš niečo .
@liv1 ano všetky poplatky sú na mne a to sa aj stalo že sme kupovali nábytok a v tej dobe mi neposlal 2 výplaty .Zistila som to až po 5 mesiacoch keďže som to nekontrolovala a v tej dobe sa zmenil banking a bol vyšší ubytok
@smejko0123456 vy normalne nekomunikujete? On sa preriekol ze ma 3 deti a ty si sa dalej akoze nepytala nic? To co je za blud 😂
@kosicanka2018 Ona si povedala, ze nebudem sa jeho pytat nic, opytam sa na MK, tam mi daju odpovede. 😂
@smejko0123456 a on teda co plati? A poslal ti tie dve vyplaty? Ak ti posiela vyplaty tak asi neplatis vsetko ty alebo? Ze to teda ide sice z tvojho uctu, ale on prispieva.
Musis na neho zatlacit, inak to nejde. Nech ti ukaze tie vypisy ak nema co tajit, ved ste manzelia, peniaze su spolocne. Narob si s nim poriadky, coho sa bojis?
@smejko0123456 a robil v tom Rakúsku? To by si mohla vedieť… A posiela ti výplatu? Celú? Vieš, aká je jeho výplata? Zhoduje sa s tým, čo ti posiela?
Ja tvojmu príspevku moc nerozumiem, je to taká "motanica", piate cez deviate. Mňa len zaráža,že s manželom máš dve deti a nevieš o ňom absolútne nič 🤔. Nebavíte sa spolu??? Nevieš,či robil v zahraničí?? A ako si nemôžeš všimnúť,že na účte nemáš dva mesiace od neho peniaze? Sorry, ale toto všetko je ťažko pochopiť
neviem si predstavit nevsimnut si, ze neposlal dve vyplaty
@smejko0123456 počkaj počkaj. Na toto nám odpovedz. Keď pred tebou povedal že platí na 3 deti, ty si čo, akože nič? Nereagovala si?
@cookie29 asi maju vela a tych par tisic sa tam strati no 😄
Preco vsetko platis ty? Aj hypo. Nehnutelnost je len tvoja?
@smejko0123456 opýtaj sa ho, povedz, že máš podozrenie a popros ho nech Ti neklame.
@smejko0123456 pri akej príležitosti sa ťa v banke pýtala pracovníčka také veci?veď, ak ide o jeho účet nemôže o ňom rozprávať s tebou...prečo ty platíš hypo aj ostatné poplatky?Snáď jeden dospelý rozumný muž netrepne len tak, že má 3 deti.A nezistis to nijako, až pri dedičskom jedine, že ti ukáže účet čo mu odchádzajú platby, keď jej to vkladá priamo na jej účet tak nezistis už vôbec nic
@smejko0123456 vidím, že nová registrácia tak možno sa niekto baví Keď on nemá nič na účte a pracuje kde sú peniaze?prestávkuje, má dlhy, exekúciu...
@smejko0123456 on ti povedal, ze ma 3 deti a ty si co akože, sa usmiala alebo nad tým mavla rukou, a letela si na koníka zisťovať, ci ma ďalšie dieťa? To čo za nezmyselné konanie? Však hneď si sa mala pýtat, ako to myslel.
A keď nemá nič na účte, tak co vlastne platí? Ako prispieva? Ty si si nevšimla, ze ti neposlal dve výplaty?
Ste vy dvaja vôbec kompletní dospelí ľudia, ktorí spolu rozprávajú?
@luccija Už som volala právnikovi. Nič sa s tým nedá robiť musí mi to povedať on ďakujem za odpovede
@smejko0123456 chováte sa ako malé deti. Ty namiesto toho, aby si po ňom vyletela, čo melie o treťom decku, tak sa hráš na Colomba na koňovi. A on namiesto toho, aby bol férový a priznal šmyk niekde vonku, tak sa tvári, že sa nič nedeje a drží ťa v blahej nevedomosti a navyše bez prehľadu o peniazoch. Paráda! To chceš😖
@smejko0123456 pre Boha tvoj muž sa priečne, že má 3 deti a keď spolu máte 2 teba nezaujíma ako to myslel? To si sa ho hneď nepýtala? Ty budeš tiež nejaký troll lebo neverím, že normálna žena by takúto informáciu len tak akože prepočula
Dúfam, že právnikovi si dala vypracovať návrh na rozvod a nebudeš čakať? Aj keď si myslím, že téma je vymyslená, neverím, že žena by sa v momente neohradila na tie tri deti

Nerozumiem. Vy mate kolko deti? 3?