Ako zistiť, či vás manžel podvádza?
Ahojte, isla som manzelovi do mobilu a nasla som tam nieco... ano jasne, kto hlada najde...ale ja som z toho dost nesvoja a neviem ci mam manzela konfrontovat alebo si to nechat pre seba a uzierat sa sama.. manzel nevie ze viem heslo, cely vztah ma mobil vzdy pri sebe, aj ked spi.. pointa- nedavno bol mimo domu 3 dni na koncerte a nasla som mu tam fotku- odfotemy on s kamosom a pri nich 2 baby... jedna baba pri manzelovi a druha pri kamosovi... kebyze cudzi clovek pozrie na fotku tak si povie ake pekne 2 pariky odfotene.. vela popili, uzivali si, zabavali sa a moze byt ze tie baby stretli na koncerte a fotka vznikla len tak z recesie, ale ktovie... dalsie dokazy ci nieco bolo dalej- ci ich volali na hotel alebo nie nemam (na hoteli boli 5 chalani, na fotke len 2 chalani- vsetci sa vzajomne pozname)... ked dosiel manzel po koncerte domov tak hned mal chut na sex, ze cely vikend sa na mna tesil a hned chxel ist na vec... cize teraz mi to vrta v hlave ci teda riesil nieco s tou babou ma fotke alebo nie....takisto z novembra min roka som nasla s tym istym kamosom konverzaciu, ako mu ten kamos (single- nieco ako Charlie Sheen) pisal ze ci mu dohodi nejaku babu- ... opakovanie viaxkrat sa o tom bavili v ten november, ci nejake konkretne dievca ten kamos ma zavolat na byt a este podnecoval mojho muza k tomu, aby tej babe sam napisal ze by sa mala chytit... ale nic dalej cize mozu to byt silacke reci a nemusia... od toho novembra uz o ziadnych dalsich babach nebola rec... o mne sa nevyjadroval najkrajsie, napr ked sme boli pohadani tak pisal aj vulgarizmy atd... viem ze chlapi sa radi pred sebou vytahuju a maju silne reci...ale ako zistit ci ma manzel podvadza? Casto sme spolu, niekedy mame uzasne obd, niekedy nanic... cele leto sme vyletovali, boli sme aj v zahranici ale je pravda ue mam pocit ze si ma nevazi tak ako by si mal, ale na tom uz pracujem aby som si vedela obhajit svoje hranice.... v sexe nam to klape, mame vela spllocnych planov do buducna, mame dieta ktore zboznuje... achjo.. neviem sa z toho vysomarit
@karolinakr Určite taký je. Zas nezovšeobecňujme. Tak ako sú ženy, ktoré proste muaia aj iného, tak aj muži, ktorý to proste neurobia.
@gribka1 ano, suhlasim
@karolinakr samozrejme,že sú aj verní chlapi.
Tvoj chlap vedie dvojitý zivot, alebo ma na to minimalne nabeh. Kamoši, koncerty, prespavacky kdekade po hoteloch bez ženy, no neviem. Ved je to skoro jak život slobodného mladíka bez záväzkov. On chce aj zázemie a na to ma teba, vsak, ale chce aj mladicky život, pánske jazdy a všetko co k tomu patrí. Pre mna by toto bolo u chlapa red flag, ale je veľa benevolentnych žien a ty si zrejme jedna z nich. Ja by som o takeho chlapa nestala, lebo by som bola vkuse nervozna, ze co ak. Mozes verit chlapovi, ale tym zenam asi nie a jeho kamarátom asi tiež nie. Ja nie som zastancom takýchto životov, nikdy to nerobí dobrotu a sama poznam aj. chronickych nevernikov, ktorí maju doma vsetko na poriadku, doma spokojná benevolentna zena, veľa kamošov a behacky kade tade po vonku. Nechci vediet ake reči tam idu a co sa tam deje.... Nehovorím ze je to ale pripad tvojho muza ale za mna... no go proste. Lebo tam to smeruje...
@lubossi Ja si myslím, že jedine to funguje, ten pocit, že milovanej osobe ublížiš a pre teba to bude iba sex. Ten pocit, že môžeš o milovanú osobu prísť. To platí u oboch pohlaví. Jedine, že tá láska nie je naozaj, potom je väčšia realita podviesť, keďže nemame pocit, že prídeme o veľa, ak náhodou. Tiež len uvažujem.
@gribka1 no to by bolo za predpokladu, že každé jedno slovo a čin analyzujes aj s možnými následkami a riešiš kto z toho bude mať benefit a kto nje. To sa dá možno potom spätne.
Ale som presvedčený ze po fľaši vína v 5s chvíľke toto až tak podrobne málo kto analyzuje 🙂
Potvrdzuje sa ale jedna vec ktorú som nedávno počul v jednom podcaste od jednej slečny, a to že žena si vždy so sebou nesie veľa zložito prepojených krabíc. Muž má len jednu.
Ale nechcem generalizovat. Toto sa v škole neučí a v parte čím viac žien, tým väčší macho. Tak potom čo chceme ako spoločnosť
@lubossi Netreba sa skrývať za spoločnosť, je to o každom z nás. Robme chyby, prečo nie, ale aj s následkami. Tiež som mala príležitosti, na triezvo aj s alkoholom, nikdy mi mozog nedovolil, jedine, že by mi to bolo jedno. Proste u mňa emócie prevažujú nad fyzickou chvíľkou. Ale to som ja, neodsudzujem nikoho, len treba byť fér aj voči druhej strane.
akurat včera som počuvala podcast, v usa v nejakom radiu moderator nachytaval mužov, no bola tam aj tema nevery, a ti chlapi vyvadzali, akoby ich zaživa zdrali z kože, neskutočne vyhražky smrtou, bitkou, neviem čo, na konci povedali, že to bol prank, ale muži taki kludni voči nevere ženy teda nie sú..jak sopka ked vybuchne, išli sa bit, strielať atd..
Neviem, kolko mate rokov, ale asi daco cez 20, obaja mi pripadate mladi a nevyzreti, storky ako so strednej
@karolinakr Darmo sa tu muži bránia, že to nie je o zlých mužoch a chúďatkách ženách, ale zatiaľ sú nevery spoločnosťou mužov tolerovateľnejšie ako žien. Agresia je skoro výsadou mužov.
.
@gribka1 my sa nebránime. Len ozrejmujeme ako to vnímame my (ja) ako jednotlivci bez nálepky pohlavia. Každý má na neveru iný pohľad a iný názor.
Tiež súhlasím ze spoločnost (systém) odcudzuje viac neverne ženy než mužov. Nemôžem za to ja osobne a ani nik tu z nás. Tak sa to vyvinulo a je na každom z nás aby sme to zmenili z dola
@buduca_mamicka007 hlada nejaku zenu, ale zatial sa mu nezadarilo.
Dakujem za nazory... za nas je koniec... :(prisla som mu na dalsie veci takze som ho konfrontovala....neospravedlnil sa, mlci ako hrob, povedal ze ked som sa mu hrabala v mobile tak mi na nic nebude odpovedat..ale tym padom to potvrdil takze koniec .. ideme od seba.. uz to vedia aj jeho rodicia ze ma podvadzal na akciach s kamosmi, stoja pri mne... nasim to poviem zajtra..a ideme riesit co dalej, ako si budeme striedat dieta atd.... je to smutne ale toto je koniec :(
@buduca_mamicka007 to važne? tak to mi je ĺúto a ešte je urazený..no a ako sa tvaril, že idete od seba?
tak na koniec ty si "zlá", že si ho odhalila..
@buduca_mamicka007 to je magor. Tak na chybe je, že si mu prezerala mobil. Nie to,že Ťa podvadza, kade chodí. 🤦 Toto necakal ani v najhoršom filme.
Veľmi mi je to ľúto. Aj kvôli dcérke. 😔
Ale kto chce kam,...
@lily246 je to realita a tvrdia to aj vedci
@buduca_mamicka007 ked citam tie tvoje odpovede, neviem, ci sa smiat, alebo plakat. Doslova. Snoris a hladas na tom svojom muzovi cokolvek, lebo sa sama citis neista. Mne by to liezlo na nervy. Kto hlada, ten najde🤷
@stanislavicenka čo je realita a čo tvrdia vedci? 😀

@karolinakr príležitosť robí zlodeja, či ako sa to hovorí.. Darmo budem moralizovat od stola. Kebyze som tam ja, ktovie či by som oddolal