Ako zistiť, či vás manžel podvádza?
Ahojte, isla som manzelovi do mobilu a nasla som tam nieco... ano jasne, kto hlada najde...ale ja som z toho dost nesvoja a neviem ci mam manzela konfrontovat alebo si to nechat pre seba a uzierat sa sama.. manzel nevie ze viem heslo, cely vztah ma mobil vzdy pri sebe, aj ked spi.. pointa- nedavno bol mimo domu 3 dni na koncerte a nasla som mu tam fotku- odfotemy on s kamosom a pri nich 2 baby... jedna baba pri manzelovi a druha pri kamosovi... kebyze cudzi clovek pozrie na fotku tak si povie ake pekne 2 pariky odfotene.. vela popili, uzivali si, zabavali sa a moze byt ze tie baby stretli na koncerte a fotka vznikla len tak z recesie, ale ktovie... dalsie dokazy ci nieco bolo dalej- ci ich volali na hotel alebo nie nemam (na hoteli boli 5 chalani, na fotke len 2 chalani- vsetci sa vzajomne pozname)... ked dosiel manzel po koncerte domov tak hned mal chut na sex, ze cely vikend sa na mna tesil a hned chxel ist na vec... cize teraz mi to vrta v hlave ci teda riesil nieco s tou babou ma fotke alebo nie....takisto z novembra min roka som nasla s tym istym kamosom konverzaciu, ako mu ten kamos (single- nieco ako Charlie Sheen) pisal ze ci mu dohodi nejaku babu- ... opakovanie viaxkrat sa o tom bavili v ten november, ci nejake konkretne dievca ten kamos ma zavolat na byt a este podnecoval mojho muza k tomu, aby tej babe sam napisal ze by sa mala chytit... ale nic dalej cize mozu to byt silacke reci a nemusia... od toho novembra uz o ziadnych dalsich babach nebola rec... o mne sa nevyjadroval najkrajsie, napr ked sme boli pohadani tak pisal aj vulgarizmy atd... viem ze chlapi sa radi pred sebou vytahuju a maju silne reci...ale ako zistit ci ma manzel podvadza? Casto sme spolu, niekedy mame uzasne obd, niekedy nanic... cele leto sme vyletovali, boli sme aj v zahranici ale je pravda ue mam pocit ze si ma nevazi tak ako by si mal, ale na tom uz pracujem aby som si vedela obhajit svoje hranice.... v sexe nam to klape, mame vela spllocnych planov do buducna, mame dieta ktore zboznuje... achjo.. neviem sa z toho vysomarit
@stanislavicenka lenze ona asi mala na to nejaky dovod. A ako vidis potvrdil sa bohuzial
@lubossi ja si tiez mylsim, ze mam muza, ktory by ma nepodviedol. Alebo ho dobre nepoznam 🙂.
@stanislavicenka preboha, ty si riadne mimo! Radšej žiť klamana a podvadzana???
@ankare toto sa tazko vysvetluje. To je ako pri chorobe, kazdy vidi iba dosledok, a neriesim pricinu. Mne osobne by liezlo na nervy, ze ma zena ma dokola spehovat🤷, tebe nie?
Zase, povedzme si, ze su priciny, ktore nemaju logicke vysvetlenie, minimalne pre tu jednu stranu. Ale chyba je vzdy v komunikacii
@stanislavicenka mne by vadilo, že má manzel podvadza. Nie to, že mi príde na to v mobile
@ankare otazkou je, preco by to robil, nie, ze to urobil. A ci ta podvadza, alebo podviedol🤷
@stanislavicenka on ju podvádzal vždy, keď sa naskytla príležitosť. Keď bol na akcii s kamarátmi. Tu určite nie je chyba v autorke. Tu je chyba v chlapovi, notorický kurevnik.
Je mi to luto. Tiez som zazila neveru, nastastie nie v manzelstve, ale bola to pre mna riadna facka pretoze naoko nam vsetko fungovalo a nikdy sa na nic nestazoval. Muzi sa dokazu neskutocne pretvarovat, ten moj nebol ani ziaden alfasamec ale skor trtko, ktoreho som ja obliekala a krmila. Mal vsak dar reci na namotavanie. Zarazilo ma, ze ten tvoj este chodi do kostola s tebou a hra sa na stastnu rodinku. Otrasne.. Nech ho teraz prichyli ten jeho super kamos na pohladanie.
@stanislavicenka vypytaj si dnes od tvojho telefon a mozno budes tiez prekvapena🙃
@ankare su aj take pripady. Ale vies, vzdy vidime iba ten koniec. Ona si mohla hovorit, ze je skvela, co by este chcel, muz to mohol vidiet inak. Na druhej strane treba sa rozpravat, niekedy vsak nie si vypocuty. A ona sama hovorila, ze nemala ziadny dovod mu neverit, a smirovala ho🤷.
@iv007 telefon manzelovi nepozeram, nie kvoli konveracii so zenami, ale so svokrou. To by ma nasralo 😁😁. Ja svojmu muzovi verim. Nemusi sa pytat niekam von, nech je to hocikam🙂.
A telefon nenosi so sebou, keby chcem, mozem si pozriet, co chcem, heslo poznam. Nerobim to
@ankare este raz, nepotrebujem to. Moj manzel telefon nestrazi ako ok v hlave😉
@stanislavicenka ale tebe stále uniká pointa. Chyba nie je v tom, že mu pozrela do mobilu. Chyba je v Tom, že ju manžel podvadza.
Z tohto chlapa určite netreba robiť chudacika, ktorý mal na neveru dôvod. Jej manžel je typický alfa samec. Práši vsetko, čo má sukňu, keď je bez manželky. Keď je s manželkou, je krotky ako baranok a vymyva jej mozog recickami, že len ju chce a iné ženy ho nezaujímaju.
Bol na koncerte s kamosmi, napísal jej okrem iného, že ju lubi a pritom tam pretiahol inú.
@ankare ja nikoho nelutujem. Len si niekedy pridem, ze my zeny robime doslova hon na carodejnice. Kazda rada tu znie, rozvod, rozchode a podobne. Aj pri debilinach. Chceme, aby nas muzi nosili na rukach a casto sa chovame ako furie.
Mozno autorkin muz je len debil, ale v podstate robil to, co tu jeden muz spominal. Vzdy sa vratil domov. Jasne, ze to nie je hrdinstvo, ani nieco co by malo byt akceptovatelne.
@stanislavicenka ??
@stanislavicenka No vidíš, a pritom ten hon na čarodejnice tu väčšinou skončí, že ten dôvod bol. Ono je to aj tým, že dnes nemusia ženy tíško trpieť, ako v minulosti, našťastie. Je to vo vývoji, byť sebavedomá, samostatná a nie závislá na jednom mužovi celý život.
@stanislavicenka ale tu nejde o debilinu. Tu ide o podvádzanie. Ani nie 1razove. Ale opakované.
Odporujes si. Podotkla si, že sa vrátil vždy domov, a zároveň uvadzas, že by to nemalo byť akceptovatelne.
@gribka1 a nechceme prave to? Zit s jednym muzom cely zivot? Stastny zivot? Lenze to nie je iba sa vydat, ale o ten vztah a stastny zivot sa treba starat. Lenze tu na koniku su princezne, ktore si myslia, ze "zili stastne az kym nepomreli" bude fungovat same.
Fakt su tu vsetky pripady snorenia, opodstatnene? Ved zeny same nevedia, co chcu, ale chcu to. A myslia si, ze ten muz im to s laskou z oci vycita🤦, tak to tu vidiet. Ja neobhajujem neveru, ale ma predsa viac podob, nie je iba ten jeden dosledok
@stanislavicenka No lenže to máš aj z opačnej strany. Muži sa nechcú ženiť, nechcú deti. Ak chcú, prídu na to, že im to pokazilo život. A je problém. A že ženy snívajú o láske na celý život? Ale obostrannej myslím. O čom snívajú muži?
@ankare poukazuje to na to, ze je to casto typicke spravanie, ale neznamena to, ze je spolocensky akceptovatelne. Nijako si neodporujem😉
@gribka1 to ze sa niekto Citi vo svojej slobode ohrozeny, je normalne. Ved nie kazdy chce deti, ani ja som ich nechcela. Myslim si, ze na tom nie je nic zle. Ci ano?
@stanislavicenka Absolútne, ak to vie a akceptuje aj druhá strana, tu to tiež vidno, že sa to tají a potom sú znova problémy.

@stanislavicenka Takže si za to může sama? Kdyby nehledala v mobilu, manžel mohl dál v klidu podvádět a rodina by byla šťastná?